Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 CheZZ Я тебе буду чикати в 19:30 на довженка. ок? Фані захвати мені всю мою екіпіровку!!!!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 ок, зразу, за тролейбусною зупинкою! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 ок чекаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 s z xtrf. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 ія чекаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 майже цілу сторінку розкрутили з того, як Чез за всіма заїжатиме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 slim_painter чез став перевозчиком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 Перевізник 3 зустрічайте на дорогах вашого міста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 vedmid Що з весіллям???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 закинув оголошення в "Ваш магазин" про наш клуб! Пройшло перевірку - значить з понеділка буде надруковане Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 народ звонив я вчора тій бабі - хочуть три машмни - червоні платять 200 грн. казала що вона мерси наймає по 300грн на 5 годин думайте, бо треба сьогодні сказати їй, і вдома нет ще не робить, такщо до 17:30 маєте сказати своє рішення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 а яке рішення , внаc тіькі дві червоні машмни , шукайте третю , всі інші відпочевають ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 то що відмовляємось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 а ціна 200 грн? CheZZ що скажеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 vedmid я б поїхав, грошей нуль, тому пару гривен не зашкодило б мені зара... Ше одну червону знайдем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 ок кажу що їдем подробиці скажу з понеділка треба продумати де ми проїдемо і де зможемо стати центр ж на вихідні закритий маршрут такий: в центрі стаємо в попередньо обумовленому місці (позначеному буквами ме і жо ) чекаємо на гостей, потім веземо їх на левандівку (викуп нареченої), після того - до домініканського собору і все - гості далі самі, а ми на шашлик (якщо виникне бажання), накрайняк домовимось з одноклубниками десь зустрітись і троха подихати заміським повітрям Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 vedmid ок Ти щоб свою красуню (машинку) зробив! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 блін, вмене ж дружбан має червону копійку, вроді в непоганому стані була, спитаю його сьогодні! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 хто знає добре центральні дороги - поможіть з маршрутом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 vedmid я так поняв Ми для підстави потрібні, мол чоловік такий бідося на трьох старих гробах (без обід) припер, купить дівку за безцін, сяде в мерс і свалять, а нам по 200 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 ХЗ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 всеодно їдем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 ПОСПІШАЙТЕ, ТІЛЬКИ У НАС ВСЬОГО ЗА ЯКИХОСЬ 200 ГРН. Я ПЕРЕМАЛЮЮ МАШИНУ В ЧЕРВОНИЙ КОЛІР!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2009 ДОРОГІ ОДНОКЛУБНИКИ У ЦЕЙ СВЯТКОВИЙ ДЕНЬ ХОЧУ ПРИВІТАТИ НАШОГО ГЛИБОКОУВАЖАЄМОГО ДРУГА І ТОВАРИЩА SLIMA_PAITERA з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ І БАЖАЮ ЩАСТТЯ, ЗДОРОВЯ, І ЩОБ МАШИНКА НЕ ЛАМАЛАСЬ. УУУУУУУУУУРРРРРРРРРРААААААААААААААА :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 травня 2009 almaz +1!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах