Гість Mark Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Bratik Угу)) Вот тік хз як та сигналка паше,між моїм будинком і стоянкою десь метрів 600-700,а сигнала немає, не може найти машину чогось.Може через те що між нами куча будинків і сигнал губиться...Але то мелочі, головне що машина закрита. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 MarkПо инструкции там меньше , вроде до 400. А плюс город, дома и т.д. . Кстати, блокировка двигла стоит. И поменяй контакты на замке, а то проблемы могут быть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 CheZZ та бо так їх гвалтуєте лапки стираєте їм..... :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 AngEvil А когда они нас гвалтуют, да ещё в час пик в центре города???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 не знаю чи поїду і чи взагалі завтра буду, бо шось не дуж добре почуваю себе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 slim_painter давай лікуйся ! шоб покрайній мірі був здоровий до вихідних ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 slim_painter соточку под сало с чесноком и всё как рукой снимет :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 соточку з перцем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 А новенькі будуть завтра ??? А ну признавайтесь!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 CheZZ а ты уже соскучился? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 а ты уже соскучился? мені цікаво і все :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 CheZZ так в прошлый раз были. Или каждый раз должны быть новенькие? Если буду, то привезу одного, Марк уже с ним знаком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 так в прошлый раз были. Или каждый раз должны быть новенькие? Если буду, то привезу одного, Марк уже с ним знаком. Давай! Так я за тих новеньких що вже раз були і кажу Ще пару раз появляться на зустрічах - тоді будуть вже не новенькими :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 CheZZ тоже верно только я не уверен, что приеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Прівет народ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я точно буду. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 vaz_-_2105БУДЬ, А ТО CheZZ ВОЛНУЕТЬСЯ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 давайте народ! активніше!!! майже сота сторінка! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 один вже є! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 А чо зразу за мене волнується??? Він ж сказав що волнується за новеньких, а минулого разу нас булор двоє))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Здарова всім Новенькі нікуди не пропали, я тут, постараюсь завтра бути, до зустрічі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Шановні одноклубники!!! Завтра на зустрічі нашого клубу буде обговорюватись питання, що до покарання (фізичного, матеряльного чи морального) осіб - членів клубу, котрі без поважних причин пропускають клубні зустрічі, обговорення санкцій та заходів, що до таких осіб. З повагою - Адміністрація :friends: :wan: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 членам Clan Classic дозволяються і не дуж поважні причини! :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 slim_painter а толку з вашого клану ? привілегій внас нема для клану ! :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 ну раз клан існує, знач толк якийсь є :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 ітак з моменту першого посту в нашому Львівському форумі скоро буде кругла дата . Пропоную відмітити це діло ! Ваші варіанти святкування річниці нашої єдності Ось фото наших могікан правда невсіх ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах