almaz 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 всьо новий повід щоб зустрітися Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Щас повечеряю і виїжаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Флудерасты... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 SLIP А в твоих 2300 сообщениях флуда не было?? А если кто увидет адрес на стекле машины, зайдёт сюда и увидит 3 сообщения в год? Смысл ему в клуб вступать? Чтобы молчать? Я за го да регистрации заходил на этот сайт, а зарегился только недавно, потому что тишина была тут. ТАК ЧТО ЭТО НЕ ФЛУД Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 йоптіль! народ! не спіть! ми ж писали шо річниця наших зустрічей! і їдем в брюхи!!! і мутим шашлик і катаємся!!! + фотосесія!!! кароч, в неділю збираємся на окружній! скидуємся на мінімальну касу, шоб замутити якийсь мінімальний шашличок! ну і погоцати троха, знову розлякати всіх хто там приїде вчитися їздити :D два кола в мене є, чи навіть більше! такшо не морозьтесь, має бути мокро! годину і суму ше уточнимо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 народ, якщо буду здорова, то фоти забезпечую в неділю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Masterio і Mark! з вами тре провести виховну роботу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 slim_painter УРАААААААААА НУ ЦЬОГО Я ВЖЕ НЕ ПРОПУЩУ! Я +2 люди зголошуйтесь! але вдягатись прийдеться тепло! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Время встречи? Я если буду, то пешкодрапом (с будуна). Кто, если что, на борт возьмёт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 slim_painter А за шо виховні роботи з нами тре провести. Шо я вже такого наробив? :D Мені то нагадало як в школі до мене так постійно казали, але толку з того небуло. :D :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Так я з Чезом +1 . Masterio ти аську маєш тре поговорити ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Masterio я йду в люлю, а Fani тобі всьо розкаже! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Fani Давай через контакт. Бо в мене нічого зараз нема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 дай адресу як з тобою мона в контакті звязатись ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Дивись в ПП. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Фані,сразу мені накатай що там )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2009 шось тема вмирає. Ви чо розслабились? Ну шо робимо в неділю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 Нарешті сайт запахав.Так що там? Завтра на Окружну а там вирішим куди і що, чи тут обговорим пропозиції? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 Mark Masterio Так все залишається в силі зустріч о 13:00 на окружній там рішимо ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 пропоную покататись висувайте карту я намалював такуво http://photofile.com.ua/users/andy_foto/3779552/87230278/#mainImageLink" class="ipsImage" alt="Зображення"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 відписуємся хто буде і де кого підбирати!!! Добавлено спустя 22 минуты 35 секунд: треба одну девушку з площі Петрушевича підібрати, ніхто не хоче? (підібрати) Хтось Ведмідю звонив- писав??? Він мені не відповідає!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 пропоную покататись висувайте карту я намалював такуво http://photofile.com.ua/users/andy_foto/3779552/87230278/#mainImageLink" class="ipsImage" alt="Зображення"> ти обкурився чи шо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 slim_painter не поняв жарту... шо не так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 CheZZ Без проблем 063 30 85 011,завтра передзвони і скажи де вона буде чекати і коли,я заберу,полюбаху маю в центр заскочити.(дзвони після 11.00 бо раньше буду спати)) slim_painter То він тіпа для нас її намалював, а сам буде стояти і жрати з нас)) P.S Masterio а хто резину лису візьме?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 Mark та чого я теж буду їздити))) чи ти не знаєш де задній хід у тебе в машині включається просто було б цікавіше! придумайте тоді шось... шоб не просто приїхали тарас попалив резину всі подивились і поїхали до дому)))) думаю багато буде охочих покататись. ніхто не буде влаштовувати змігань. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах