Masterio 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 LordMarko, це мені вже подобається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 сделал себе мед справку отдал 80 гривень и 10 минут времени Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 сделал себе мед справку отдал 80 гривень и 10 минут времени каким образом так дешево? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 guf, не в Львове, под Одессой. 2 фотки и ксерокс прав. 80 без справки от психа, 60 с справкой, не каких очередей, и не каких вопросов, заплатил и тут же выписали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 Прикольно. Я коли був на курсах водіїв то робив всьо "по правилах" і влетів в 160 грн і 1,5 дня потраченого часу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 незабуваєм шо завтра маєм здибанку , відписуємось хто буде ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 я - буду (не путати з вуду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 50/50 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 Навряд чи буду, маю проблеми капітальні зі здоров'ям, хіба як краще буде то постараюсь прийти, тоість приїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 Fani,бачу нам з тобою квас випало вдвох пити... нічого, може ще хтось приїде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 Я на роботі допізна буду, такшо навряд чи приїду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2010 я точно нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2010 Я пас, маю справи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2010 отак назбирали банду... всеодно приїду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2010 vedmid, Також буду ! може ше хто надумає ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2010 А я не зміг - отруївся кавуном - боюсь відлучатись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2010 Як зустріч пройшла? Я незнаю коли на зустріч попаду, я в четвер все допізна на роботі. Зара завал, навіть відпустку взяти неможу(( Кста мій вояж на вихідні раптово відмінився, буду мати час по доводці машини. Добре, що за будні я її троха відмив) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2010 Хто небуде мати що робити в суботу приїзджайте до мну на личаківську. Спочотку помучимо машинку, потім пива вмп"єм) Буду радий бачити всіх. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2010 _ANDY_, Постараюсь бути . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2010 _ANDY_,якщо мені краще буде то прийду, але не обіцяю на 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2010 думаю приїду... на яку годину? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2010 У нас є така тема Посилання Я так поняв що 80% людей читає тільки тему Львів. М.б давайте рванем реально кудась, а? чого сидіти на бруківці і асфальті. _ANDY_, на яку завтра в тебе сбор? Сразу обсудимо і визначемо остаточну дату коли їхати і куда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2010 ну в шацьк ми вже з"їздили... LordMarko,ти спочатку прийди здоровий, а то роботи не буде я б взагалі казав завтра як нормально попрацюємо - можна по пару рублів і рванути на шашлик... трохи дров є, мангал, шомпура тоже є а кулі - посеред зими на пів ночі ми могли поїхати, а літом що слабо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2010 Давайте завтра відразу на шашлик - відмітимо початок посту. vedmid, мене візьмеш на хвіст? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2010 нема питань,але після того як поможемо енді - ми ж обіцяли може поїдете зі мною до нього - буде веселіше і ваш досвід стане в нагоді... _ANDY_,кажи час!!!! - бачиш народу не терпиться замурзатись... доречі, може тебе підібрати біля податкової? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах