Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2010 guf, мало вчера задал, сегодня ответ получил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2010 Які краще ставити? Стандартні чи поліуретанові? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2010 guf, полиуретановые (дороже, но надёжней) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2010 Saba2106, всього самого самого найкращого і щоб все так в твоєму житті відбувалось і котилось, як Ти цього сам забажаєш!!! І щоб за машинку свою взявся і довів її до ідеалу!!! Рости великий!!! (не буквально) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2010 (змінено) Saba2106 привітаю ще тут , Вітаю , бажаю багато сили здоров"я ну і великого кохання і нетіки до свого ВАЗа , аутлендера , і ануса (ланоса) ПРопоную провести зустріч в четвер в _ANDY_ гаражі ! Змінено 16 серпня 2010 користувачем Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2010 Saba2106, вітаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2010 Saba2106 приєднуюся до привітань! ПРопоную провести зустріч в четвер в _ANDY_ гаражі ! Якщо народ підтримає то залюбки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2010 Saba2106 Також приєднуюсь до привітань Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2010 Saba2106, всього найкращього! Буду в Києві і Чернівцях на днях...кому тре - захвачу щось,.. 50\50 що буду у Енді в четвер.... якщо ти не проти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2010 значить у енді в гаражі в четвер! там скинемось на пиво і квас і все обговоримо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2010 Я нажаль на четвер -1, вже самому дуже хочеться подивитись ту машинку, ніяк не виходить. Дякую всім за привітання, приємно!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2010 ти хоч від поїздки не відмовляєшся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2010 Вибачайте, в четвер мене, найімовірніше, на зустрічі не буде - їду в Рівне. Про Гребенів також нічого не можу сказати. vedmid, як тобі віддати пікнікові залишки? Може пригодяться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2010 vedmid, ні, я тіки в четвер не зможу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2010 VETERAN, давайте завтра ввечері зідзвонемось а що там залишилось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2010 Чесно...хочу хоч якось помогти\здобути більше практики...ну вот знову.... в той четвер тільки приїхав з Чернівців... замучений... 2 сутки дороги.. туда, закупка на калинівському ринку, назад, загружений по саме не могу.... потім тільки як приїхав, розгружався, взнав шо брат попав в лікарню, і в лікарню по газам на орлика... і там кумекав до вечора.. а розгружався о 18-00...вже пробивав як краще на окружну їхати....і тут така фігня... а зара їду в Київ... скоріше всього, що туда і назад....інструмент з татом робочим завести....але знов ж таки.. не знаю коли приїду... як на рахунок поїздки - не знаю чи встигну свою малютку зробити... там як не смішно - балка відірвалась від ланжерона...взагалі ні на чому не кріпилась... то щястя що я не розбився - 3 дні так їздив.... тепер половину ходової міняють на всяк випадок... завтра буде готово - а за мною поварка балки... варити вони не будуть..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 Ну що, хто буде в четвер? Я в 18 00 вже буду на місці, такшо мона з того часу підходити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 маю бути, якщо без напрягів на роботі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 _ANDY_, постраюсь бути, але буде видно по роботі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 _ANDY_, Запізнюсь але маю бути ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2010 Не буду... тільки приїхав................. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2010 ну и чего решили ?? когда едите? перенести не хотите? А то через неделю ТО уже будет, может с вам рванул бы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2010 ми як почнем переносити - взагалі ніде не поїдем короче так: завтра до весора повинні зголоситись всі ті, хто їде ОСТАТОЧНО!!! потім щоб не відміняли - треба ж буде рішити скільки машин зразу кількість людей - хто з дівчиною і т.д. виїзд в неділю в до обіду (точна інфа в суботу зранку), приїжаєм, розміщаємось, п"єм, гуляєм, віддихаєм понеділок - чекаємо Сабу і знову віддихаєм і все таке вівторок - десь з обіду додому отакий поередній план ітого їдуть(100%): 1. vedmid 2. Mark 3. Fani чекаємо: що скаже Cezz, наче також хотів їхати і тих хто надумає - це вже мабуть остання поїздка цього року, так що не сачкуйте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2010 А куди їхати? Хтось має точні координати? Що брати? Вже вирішили, які харчі і як ночувати? Bratik, падай до когось в машину, а свою потім ще використаєш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах