vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2010 VETERAN, добре - коли виїжаємо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2010 VETERAN, Уже стоит с водорослями, пока бурлит.Добавил фигни для очистки и микрофлоры. На неделе куплю живность. Сегодня не покупал, не хотел ребёнка травмировать рыбками которые плавают кверху брюхом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2010 vedmid, о 12-15 буду біля твоєї хати. Чи тим не зі свого дому їдеш. рыбками которые плавают кверху брюхом Треба воду очищену брати, щоб хлору не було і твердість невисока. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2010 ок 12:15 біля дому під під"здом до завтра їду зі свого дому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2010 під під"здом під чим? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2010 VETERAN, всё треба, только денег тоже треба. А чего у Вас есть в подарок или за пиво для начинающего аквариумиста? Я знаю, у Вас и ядрёную бомбу можно найти в гараже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2010 Я знаю, у Вас и ядрёную бомбу можно найти в гараже Вчора вже знайшли і забрали - прийдеться нову клепати на коліні Для новичка-рибовода маю різний фільтруючий гравій і пісок. Можу познайомити з дочкою. Можу випросити в неї якоїсь трави... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2010 під чим? тоді скажіти де Вас чекати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2010 VETERAN, познакомить с дочкой? Ей лет то скока ?? Трава? Вы так словами не бросайтесь... У меня под вопросом, моя хочет на Шува завтра, когда приедет, не знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2010 Завтра здибаємся в _ENDI_ гаражі , паду до когось пасажиром так як виїздив ліміт бензину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2010 vedmid, та під хатою, але прочитай уважно, що ти написав. Bratik, ви ровесники. Я мав на увазі акваріумну рослинність - забув, що сучасна молодь мє іншу уяву про значення слів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2010 Провсяк уточнюю - збираємося в мене біля гаража о 13:00 Якщо раптом хтось запізнюється - дзвякніть мені, щоб ми орієнтувалися кого і скільки чекати. Кста,якщо хтось має в себе пару полін дома то беріть, незнаю чи тих, що вже є на дачі вистачить... Фотозвіт з сьогоднішньої поїздки на мойку в мому бортовику) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2010 Я буду!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2010 а мангал і шомпура, сокира, лопата? маєш чи взяти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2010 Masterio, я без руля тогда))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2010 vedmid, ненаю , думаю візьми або перезвони _ANDY_ . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2010 LordMarko, , я поняфффффф намьок)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2010 как отдохнули??? Кто отлечился?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2010 Bratik, ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2010 Fani, Напился или всё сьел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2010 Братик...как обычно))) Через 5 минут выложу фото.. Фото >>" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2010 Питання на засипку - де ми дыли шампури? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2010 Питання на відсипку - ти паходу там оставив))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2010 _ANDY_,с проф святом тебе) Як там шампура,надибав? Ти ж вроді їх був завернув в газету і забрав паходу Файно посиділи доречі)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2010 Всьо...нажаль сьогодні.........................................................................хвилина мовчання...... моя копа.....відслужила......може назавжди для мене....можливо на деякий час.... ось вона...припаркована........і чекає нового власника або зміни мого рішення щодо неї... " rel="external">Посилання Якщо хтось зможе підкидувати на зустрічі - буду вдячний! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах