Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2010 guf, не все, а половина так чего завтра ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2010 Фані я так поняв завтра чеше до Енді, доробляти магнітолу, я знач тоже туда, і без руля. плани перегрались чуть,зустрінемось там, Фані потім скаже коли туда буде збиратись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2010 LordMarko, может я тогда до Петрушевича, а там с малыми пешком чавкать или на маршрутке... Кстате малый может тормоза прокачивать (я пока после его помощи езжу), а мала ключом по кузову стучать и колёса мелом обрисовывать думайте и ОПРЕДЕЛЯЙТЕСЬ! Можно возле меня на даче попробывать.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2010 Если будите под вечер ещё...то маякните.... я вечером примерно в 16-17:00 вернусь с Киева. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2010 Щось мене не гріє перспектива під гаражем пиво смоктати. Може краще вже в бєсєдку біля господарських споруд Братіка? Там ніби можна і якусь шкварку спалити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2010 VETERAN, шкварку не жалко?))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2010 Не так жалко, як шкода - краще з'їм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 я б поїхав - фінансів нема.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 А за поїздку ще і платити треба? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 так ви ж хочете щось жарити, а в мене 3грн в кишені доречі, знайшов зарядку, правда не знаю чи працює - треба піти забрати і перевірити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 І шо то далі буде??????? Класіка вимирає????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 VETERAN, Платить и только валютой Masterio, Как поступило предложение собраться, то все по норам попрятались. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 в мене біда - сцуки акум сперли ну що за гондурас.... так що я поки без машини.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 vedmid, Не расстраивайся, зато зарядка уже не нужна. А сигналка молчала??? И когда? Днём или ночью? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 Сьоня покрутили троха машини, Енді залили тосол, Фані розібрався з проводкою в салоні в моїй машині, потім поїхали поганяли на Північну, опробували Машину часу Енді))) Не кепсько день провели) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 LordMarko, А свиснуть слабо было? Может быть и я подтянулся к вам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 не знаю, машина пару днів з виключеною масою стояла - не хотів наніц вбивати акум, прийшов взяти акум на зарядку, а нема зароядку маю, справив щойно, черговий раз переконався, що запобіжники треба перевіряти, перед тим як розбирати прилад зато маю зарядку, а яка напруга заряду? і струм який дати? спробую старий акум Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 vedmid, 12 вольт, а ток 10% от наминала (5,5А), но лучше немного меньший ток дать, чтобы с сульфатациею побороться. Как зарядиться (пойдут бульбашки в банках), разреди его маленьким током (лампочка с габаритов) и опять зареди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 а на машині ж іде 14 вольт, а зарядка моя походу 12 і не дає, а мінімальна напруга 12,8в\зараз показує 4А то як дати? а скільки часу заряжати? чи поки не закипить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 vedmid, если не 12, а немного меньше, то не критически, а 4А вполне достаточно. Заряжать до кипения, ну и пусть с пол часика покипит.Напряжение потом вырастет (когда зарядиться и начнёт кипеть). не очкуй. Можеш у Ветерана спросить, думаю он подтвердит мои слова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 так власне що 12,8 не менше напруга від 12.8 до 14.04В а струм - від 4 до (більше 7А) поставити на мінімалку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 vedmid, 13- 13,5 вольт и ток 4 или 4,5 ампера. главное большой так не давай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 фіг його знає - 12.9В і 5А - ще на мінімальному рівні поясню - зарядка совдеп, ззаду дроти, спереду амперметр ще старезний, не квадратний, а полосочка і стрілочка по горизонталі бігає, ніяких вкл\викл, просто перемикач з 10(здається позиціями) і все напругу бачу - підключив паралельно до акб тестер(мультиметр), струм - на приборі стрілка прибору(струм), час від часу дьоргається... то ти кажеш лишити на мінімумі і так до ранку? то нічого що він в кімнаті заряжається де я сплю? чи винести на кухню? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 vedmid, лучше вынеси на кухню, а то он по ходу подванивать начинает когда бульбашки идут... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 ну я поставив в 20:00(приблизно), то до якої заряжати, чи поки не закипить, прокип"ятити трохи і можна пакетик з чаєм кидати? жартую буду на мінімумі заряжати, а там подивлюсь, чи він не зовсім здох за півтора роки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах