Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2010 VETERAN, можно и там, мне туда ближе на много, просто до АШАНА почти с любого района маршрутки едут. VETERAN Вы точно будете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2010 А що? Якщо vedmid забере, точно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2010 в 18.45 буду возле ВАМа, заберу. только звякните, номер в списке номеров. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2010 Ненаю не пере мене в АШАн їхати , від мене туди так само маршрутки їздять як і від окружної . Тоді в же в ВАМі краще здибатись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2010 Ну раз Fani каже "біля Сільпо" - значить і збираємось там! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2010 тогда 19.00 Силпо, обсуждению не подлежит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2010 Так зарядив ВЕДМЕДЮ акум шо потім ледь сам завівся , з тебе пиво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2010 То тепер в іншому місці збираємось чи як? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2010 Fani, то певно вірус.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2010 Це точно! Він і мене вхопив - сьогодні горло болить і шмаркаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2010 VETERAN, Ви не одні.... я замітив багато хто хворий......в сім"ї 4ро хворі...і я в тому числі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2010 Це точно! Він і мене вхопив - сьогодні горло болить і шмаркаю. В мене аналогічно, але дивно що кіпішу нема. Зазвичай дофіга охочих на цьому заробити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2010 Алярм! Хороба косить ряди ВАЗоводів! p/s Дзвонив брат - у нього також всі хворі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2010 Це всьо задумана тактика іномарок))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2010 Всім здоров! В мене вопрос: я думаю всі бачили, продається в магазинах така штука як підсвітка заднього номерного знаку, у вигляді рамки, вони вроді є синього, червоного, білого та зеленого кольору, так ось , в мене такий трабл, з ним в комплекті йде така бздюлька маленька коробочка, наскільки мені пояснили що це є перетворювач, і саме він в мене згорів нафіг Десь таку хреновину можна купити??? Може хтось в курсі??? Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2010 Bizon, тобі до Вазіка) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2010 slim_painter, а він що може бути в курсі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2010 Bizon, береш ту хреновіну... і валиш завтра на радіобазар. точно є така Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2010 VETERAN, надо было пивка холодненького бахнуть в четверг , тогда наверняка вирус активизировался бы. Bizon, надо коробочку вскрыть и посмотреть, может её можно сделать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2010 Bratik, вскривав, дивився, там повна попа, всьо погоріло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2010 Bizon, погугли, может найдёш схему , тогда можно думать чего то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2010 VETERAN, шоб не хворіти треба спіртуватись))))))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2010 Цим і зайнятий - купив каністру вина і причащаюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2010 VETERAN, тогда встреча клуба у Вас дома. А какое вино? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2010 Bratik, 10w40 =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах