Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2010 SLIP, АКБ кипел, помой его и всё рядом содой и будет всё нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 Якась Сант-Барбара прям, стільки непанятних слів про АКБ))) На завтра чьот думаєм? А то я конкретно захворів, лікарі заборонили с бронхітом на вулицю лізти,тому мені треба знати конкретно, чи варто перти на Окружну, щоб не було що приїде 1-2 людини) +Фані казав його не буде,робота. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 LordMarko, дядько а ти недумав якось себе загартовувати, а то я бачу шо ти хворієш чуть не кожного тижня. То трошки хреново!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 Masterio, я бігаю кожен ранок, приймаю тільки холодний душ, зимою в ополонці купаюсь) і?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 LordMarko, то може лишися того ровера і живи, як всі люди? І заплати за квартиру, щоб газ і гарячу воду включили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 VETERAN, да фігня) все ок) то прост якась вірусна інфекція грипозна, відать десь хапанув на днях був, і не треба було позавчора стільки холодного пива пити на днюсі) Антибіотики поколю+чаю побільше і за пару днів опять боєць)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 Антибіотики при простуді не працюють - тільки при ускладненнях. Я ликнув аміксин 1С і на другий день - до праці. Його п'єш по одній таблетці в день. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 LordMarko, сто грамм с перцем периодически и зараза брать не будут меня не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2010 то що нікого не буде сьогодні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2010 ну і мене не буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2010 Мну не буде...хворий і купа проблем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 Я так бачу Львівські ВАЗоводи на лікарняному Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 Fani, нє не всі )))))) дехто приймає антигрипін помагає на всі 200% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 Fani, лично я не заболел, просто подзабил на клубные встречи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 я також поки не хворий...сьогодні планую профілактику - чай(або каву) з коньячком правда щось з тиском зараз відбувається, може того що не виспаний... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 привет! народ. вопрос на засыпку, когда мы поедем в детский дом с благотворительной целью? срочно хочу детей туда свозить что бы родителей любили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 Ми прошлого року дуже хотіли на Миколая зробити подарок дітям,але натринділи більше ніж зробили, пропоную з балачок зробити діло,ітого- Без всяких обсуджувань(тіпа нащо,що і куда), скинути по 50 грн в касу Фані. Ніяких двд-плеєрів,телевізорів і іншого купляти не будемо,бо хтось забере додому с преподів, а купити -Мандарини,банани,цукерки,таке що дітям реально треба, того що вони хочуть а не те що нам здається правельним. Плюс, я попробую переговорити з 1 знайомим,який тримає магазин Секонд-Хенда,може він підкине троха шмота. Помню вроді в Жовтанцях є дитячий будинок,вот туда і попрем,щоб довго не рішати. Bratik, і своїх зможеш заодно завезти) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 LordMarko, Так уже решань надо. Плюс можно и всю кассу скинут, ибо пока не чего не планируем в денежном отношении. Ну и Фани пора создать отдельную кассу для благотворительности. А в прошлом году в последний момент все на мороз выпали.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 Bratik, якщо клуб буде не проти по моїй пропозиції, тоді пропоную, на ближайших зустрічах,до кінця Жовтня, скинути Фані в касу по 50 грн(крім що місячних взносів в 10грн). Скинем і тоді будем думати конкретно, і тільки тоді!! будем рішати скільки і чого купляти. Треба реально за щось братись, а не купу всього вигадувати, а в останній момент "врубати Лєбєдя" © Masterio Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 LordMarko, у меня в последнее время не сильно получаеться быть на встречах. Можно создать отдельную тему, а после праздника написать там отчёт или что все мы балаболы и дальше слов не пошло Посилання заходим и думаем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 Всім привіт Хтось знає толкового електрика? Сьогодні прийшов в гараж і побачив, що тепер здох і правий поворотнік. Тиждень перед тим почав вирубатися мафон. Висновок один - везти до електрика і хай вже він з тим всім гозги іпе. Якщо хтось знає електрика - пишіть сюди, або мені в приват. Номер телефону, або карта проїзду вітається. ПИСИ: Masterio, коли ти забереш свою каністру? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 _ANDY_,в мене є такий електрик зранку скину тобі номер в приват - запитаєш коли він буде, то на сервісі, ВАЗ біля "гелікону", дорогу поясню теж завтра.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 _ANDY_, а Фани не может? могу посмотреть твою машину за отдельную плату Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 точно, нашо майстри, як у нас братік є сьодня ніде не їдем? погодка шепче... точно, нашо майстри, як у нас братік є сьодня ніде не їдем? погодка шепче... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 vedmid,Я роблю першу вилазку в люди, на 13.00 орієнтовано,буду в Брюхах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах