VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 Antop, добре - тоді ще клики і вітровики. Ціну напиши в ПП. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 (змінено) Якшо чесно я краще гайки покручу ніж шашликі їсти , тому рекомендую зібратися біля гаражів за АРСЕНОМ , людей буде більше і паралельно шашлик можна зробити . Мені всерівно де мерзнути . LordMarko, slim_painter, підтягуйтесь , хай роблять шашликі а ми улюбленою справою займемось Є пропозиція вояки роблять шашликі ми крутим жигулі , а пом відсвяткуєм то діло безалкоголкою Поєднаєм корисне з приємним Змінено 14 жовтня 2010 користувачем Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2010 Antop, домовились а нарахунок грошей - домовимось Fani, вопшето пропозиція була нарахунок відпочинку, а гайки думаю і біля братіка можна покрутити - часу буде купа просто там на гаражах нема де палити, а бігати туди-сюди - фігово пропоную по обраному плану, а походу і гайки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2010 vedmid, Ні пропозиція якрас була гайки покрутити і вдпочити , я шишліків вже цього року наївся . slim_painter, Підтягуйся ми бум паралельно їх шашликам робити свою справу . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2010 Fani, ти буш на третю біля сільпо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2010 vedmid, Не бачу понту так рано збиратись , Я шашлик не хочу Марк так само і половина з тих хто буде хочуть гайки покрутити а не нехаватись , Тому всетаки пропоную гаражі , випити пива безалкогольного або чяю з термоса і не паритися ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2010 тоді на яку? 5-6 - гайок особливо не покрутиш - темніє та й холодно... з таким пріколом можна було вчора в шостій зібратись і покрутити на окружній... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2010 (змінено) vedmid, Шо я тобі можу сказати як нас двоє вирішує шо і як .Народ мовчить як партизани , судячи по активності то будем "я да ти да ми стабой " Марк має бути на пів сьомої . От і думай шо куда і на скількох ти хоч закуплятися ! Змінено 15 жовтня 2010 користувачем Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2010 давай як домовлялись - на третю, позвонимо до братіка кіко тих бійців, до марка чи буде, і по наміченому плану тобі особисто тре якусь гайку крутити? як марк приїде пів сьомої - то він хіба встигне відкрутити ту гайку - темніє то досить рано ветеран орієнтується на третю на збір біля сільпо, ну накрайняк можна перенести на четверту..., але шашлик тоді їсти вже в темноті... Fani, ра***: я, ти, ветеран, братік, плюс нехай 2 вояки - вже трохи є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2010 до кого завтра можна пасажиром на завтрішні гонки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2010 Кальоса є,машина віддраяна і налаштована,це же гуд,осталось мені тільки відіспатись і в бой) Фані Ти на яку думаєш бути? А то мені той домкрат ой як в пригоді стаб би.Я завтра піднімаюсь на 7 ранку,ібо на 8 треба бути там вже,тому якщо щось дзвони. Покриття там Ж,резину буде тупо рвати на клапті,буду надіятись що 2 коплекта буде досить. Удачі нас всім завтра) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2010 LordMarko, Як тіки так зразу , домкрат візьму ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2010 Всім привет))) Я оффлайн)) Поки, що готую свою махінку) Хто хоче допомогти - майже кожен день на автовокзалі кручу в гаражі..) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2010 Велике спасибі клубу за підтримку,особливо Фані, без твої тех допомоги фіг би справився) Ізвіняйте за результат, машина чуть підвела+ я маловато досвіду маю, хоть 1 пристойний результат показав) Буду старатись далі вдосконалювати водіння, з мене в ЧТ пиво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2010 LordMarko, ну ти пля... росказуй шо там.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2010 LordMarko, Сюрпризів троха було але виступили як на перший раз достойно , ще троха практики і фікус буде курити в сторнці . А так завжди будбласка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2010 Fani братуха, Вітаю з днюхою епта) Рости великий великий, щоб здоровя і машина не підводили,і дівка не доводили) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2010 LordMarko, Дякую бум старатися Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2010 Fani,ВІТАЮ щастя радості бажаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2010 Fani, Приєднуюсь до привітань! Всього найкращого! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2010 Fani, Всього найкращого!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2010 Fani, Всього найкращого!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2010 almaz, Antop, CheZZ, guf, Дякую , дуже приємно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2010 Fani, вітаю!!!! щоб в тебе всьо було, і нічого за то не було... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2010 Fani, Алік і я тебе вітаю!!!)))))))))) та хоть би признався шо в тебе ДНа то так тишком нишком, а я думаю чого я сьоня бухав))))))))) Кароче стільки скільки я випив то в тебе хдороовя має бути як в жигуллллллляяя, скільки йому вже років а всерівно вставля є іномарки!!!!!!!))))))))))))))) Фані тримай мої вітання!!!!!!! П.С Багато не пий а то станеш АЛІКОМ і я з тобою не буду говорити!!!!!!! Fani, Алік і я тебе вітаю!!!)))))))))) та хоть би признався шо в тебе ДН а то так тишком нишком, а я думаю чого я сьоня бухав))))))))) Кароче стільки скільки я випив то в тебе здороовя має бути як в жигуллллллляяя, скільки йому вже років а всерівно вставляє іномарки!!!!!!!))))))))))))))) Фані тримай мої вітання!!!!!!! П.С Багато не пий а то станеш АЛІКОМ і я з тобою не буду говорити!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах