Bratik 2 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2010 и что было в четверг?? _ANDY_ так не поступают ты где пропал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2010 Все на морях! Только мы тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 Агов! Де всі заслужені флудери Львова? Хтось в четвер був? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 VETERAN, в ЧТ був Я і Фані,посиділи,пива попили, і розїхались) А на форумі народ прям як піонери,всі вимерли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 LordMarko,ти їдеш Кільцеві змагання "Калуська Осінь"?" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 LordMarko, а Фані щось згадував про гостей з Волині. Що, нікого не було? Я також збирався прийти, але всі відмахались від зустрічі - я подумав, що ніхто не прийде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 (змінено) VETERAN,прийшов Я, вручив Фані подарок, покурили,попили пива, і дамой) Чекали чекали гостей і одноклубників, але фіг)) P.S Слім,маєш мої фотки с слалома,але оригінали? Посилання цікава тема для роздумів,м.б поїду,якщо Нігер машину встигне зробити Змінено 24 жовтня 2010 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2010 звісно є) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2010 slim_painter, супер, тоді в ЧТ як будеш Я закину тобі флешку, а потім з мене флєшка пива)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 Я їду в калуш!!!!!!!)))) Мене там заперло тим кільцеві то цікаво!!!! Давайте активніше збиратись.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 втикати чи ганяти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 Masterio, Дайош Народу зреліщє! НИВА чемпіон?!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 LordMarko, Тю гамно вапрос, якшо народ бажає видовища то буде їм видовище!!!)))))))))))))))) А якшо серйозно, то куда мені там виступати, мене на першому повороті викине з страси, тож не машина а корабель якого розхитує в шторм)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 якшо серйозно, то їдеш на ниві чи з грубим на його машині? і чи є вільці місця і чи берете на борт мене? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 Masterio, +1 пияка ше ? може на суботу зробим виїзд на природу , мнясо і закуска Завтра не буду маю роботу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 Увсєгда готов!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 завтра не будет, хотя возможно вас это уже не интересует Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 завтра не будет Намічається кінець світу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 Bratik, Мене вже мало інтересує чого люди не ходять на зустрічі , дехто забиває дехто неможе а дехто просто нехоче ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 Завтра незнаю чи буду, скоріш за все не буде, йду в запой до Калуша. Машину завтра в ремонт і бб розум ПиСи Фані, на вихідних буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 сьогодні постараюсь бути, якщо звісно ще хтось буде... в суботу коли ви хочете їхати? планую занятись машиною, як встигну поїду на ній, а ні - пасажиром... хоча маю надію що швиденько переберу той стартер - всьо нема часу зняти його що там треба чистити і для чого паяльник? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 З нього треба зняти пускове релє. А на пусковому потрібно зняти кришку з приклепаним виводом. Від цього виводу бажано відпаяти дріт обмотки і назад припаяти, після ремонту. Звісно, дріт можна просто обірвати і причепити на скрутку - тоді паяльник не потрібний. А ти переконався, що то пускове релє не працює? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 vedmid, Провір клеми на окис і контактну групу , тоді лізь до стартера . Троха намучишся поки витягнеш На суботу думаю годинку на 12-ту максимум на 13-ту зібратися на окружній і вирішити куди їдем . Можна в Брюховичі , можна в наварію або ваш варіант . З мене мнясо і спиртне ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 я хочу по пораді ветерана: дріт що йде від контактної групи на стартер - кину на акум, якщо мушка не зю-зю - знімаю стартер в мене перед тим було пару зай..., але пару раз ключем туди-сюди і починало крутити а на замок мінімальна нагрузка - через релюху... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Андрій 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 Здоров всім! Я новоприбувший) Ще донедавна їздив на фольксвагені і сидів лише на фольцклубі) Тепер маю автопоповнення! ВАЗ 21 013 1983 р.в. Купив собі з метою тупо вбивати на роботі... - але просидівши і почитавши форум - в башці все змінилось))) буду робити лялю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах