vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 ок то що зібрати і принести завтра стартер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 vedmid, если я буду. то возьми,запчасти твои, если нужны будут (хотя возможно не преготяться ) ну и гривен 50 после роботы(на перёд не беру) vedmid, можешь к ФАНИ обратиться, может дешевле будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 Bratik, не фані свій стартер почяв мозгі іпа..ти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 Fani, цену видел ?? может помогу хотя ты и сам мне можешь помочь Fani, сапожник без сапог, у самого машина уже дней 10 стоит как за чихала, так и стоит я с своей ласточки в шоке, проехал 500 км без особых проблем , поставил, а на следующий день и чих и пых пошло, так и стоит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 Bratik, ВАЗ машина має душу і характер , тоже втягуєче починає вимахуватись по трохи , але нехочеться з ним зара бавитись . місяць назат знвмав реле і зачишчяв , не надовго допомогло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 (змінено) ВАЗ- машина,яка має душу і характер +1, якщо порівняти їх с дівками то по характеру вони Стєрви )) Змінено 29 жовтня 2010 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 за нове втягуюче щось 100 з лишнім гривен востаннє давав, і зразу ж на початку троха вимахувалось, Фані ше втулки потім міняв, Марк був за свідка, а тепер вроді нормуль, але час від часу буває клацає. Маю свою стару релюху вроді в гаражі. Сьогодні на телефоні - після обіду можливо підїду - хочу особисто Фані руку потиснути і привітати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 CheZZ, Дякую бкду чекати . Тіки втулку ми з БРАТІКОМ міняли , а виявилося клема мертва Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 Fani, как уже раньше писал, если с ремонтом крыши гаража не чего не будет, то постараюсь подьехать на Окружну к часам 12 (без машины и с детьми) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 Беники так на яку годину точно збираємся???Бо я зараз лягаю спати, шоб я знав коли вставати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 Тіки втулку ми з БРАТІКОМ міняли Ше тоді Марк піїхав, коли він на бардюр вискакував)) в мене в бортовику фоти десь були Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 кароче так в одну машину ми точно не вліземо я завівся на старому стартері - їду митись, буду машинов убалтуйте ветерана щоб тоже машиною, бо в іншому випадку ніяк не помістимся я наразі поїхав приїду(планую) в 12:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 vedmid, стартер не забуть через 10 минут выдвигаюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 Бажаючі пригадати собі про Днюху Fani, заскакуйте сюди Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 прікольно погуділи завіз я братіка і гафа, вони там собі далі банячать, а я вже вдома, ще певно братік гуфа на екскурсію повів в гараж... короче гуф незнати коли приїде... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 Дякую всім присутнім і всім хто долучився до подарунку , треба найти чяс встановити девайс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 Fani,і тобі дякуєм з те що організував таке свято)) давайте вирішимся з тим днем св.Миколая, особисто моя думка в четвер зібрати всі гроші, сьогодні дзвонив до вазіка він погоджується зі мною, тепер слово за вами... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2010 так я одразу сказав що згодний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2010 vedmid, экскурсии не было, напились и всё Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2010 довго ще сиділи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2010 не сильно, до начала седьмого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2010 ого сьогодні ніде не їдем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2010 Я ща на вибори, а потім пропоную десь в центр на пиво,що скажете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2010 я уже пивко пью, перед компом... а на поездку в центр уже финансов не осталось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2010 в центр точно нє - не хочеться на то п"яне бидло дивитись я думав може так десь.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах