Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2010 slim_painter, теперь понял, просто это видео я не смотрел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2010 Bratik, так ходовую обью...как минимум сайлентблоки буду менять в 3 раза чаще, рычаги ...да все нах... и нестабильно пациент ведет себя на дороге с такой болезнью.. VETERAN, я дзвонив якось шось взнати.. він вроді як весь в справах. Планую завтра бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2010 Сьоня Я нарешті зарульом, тому без пива) Вазік доречі теж казав буде. Добре б було приїхати тим хто хоче перти в Калуш, рішили сразу-Хто с ким, на яку збор, де сбор і т.д Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2010 ну тут або руль або пиво, хоча можна зняти руль.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2010 я буду!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2010 І ми з Алмазом підтянемся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2010 Уххх сцикатна парні єхать стало мнє))) Машина їде зовсім по іншому, ваще кардинально не так.Сьоня від Метро як їхали то Я боявся вище 70 давати. В калуш Я полюбому їду, а вот участь реально стрьомно, короче Я покатаюсь завтра, попробую як вона повороти проходить+ буде видно від погоди, в дощ я не буду ганяти, а в сонце, буде видно як машина доїде в Калуша. Доречі, я с одним тіпом стрілканемось на 7.00 на виїзді зі Львова, на заправці Лукоіл, це тіпа по Стрийській) Якщо щось я на телефоні, можем почекати, якщо хтось рішиться їхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2010 LordMarko, Ээ.. а ти шо робив з тачою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 заварив редуктор, вчора так зрадів , аж тягла чуть не получив, від тих же майстрів що йому робили, але то окрема історія... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 (змінено) народ, ви ПРО ЦЮ ПОДІЮ ЧИТАЛИ" rel="external">Посилання? Всесвітній день пам"яті жертв ДТП Змінено 5 листопада 2010 користувачем vedmid Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 народ, ви ПРО ЦЮ ПОДІЮ ЧИТАЛИ" rel="external">Посилання? Всесвітній день пам"яті жертв ДТП Не чув про такий день, але цікава фішка. Граєм на чу-ва-чі хто буде внас кординатором. Львова навіть в списку нема. Знаю, хто внас організатор, не буду показувати пальцем на slim_painter, Що скажете??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 vedmid, ХХаа((( Шо там за історія з майстрами?))) Доречі лампочка осрама вже згоріла (((((((((( навіть 2х годин не просвітила... Сьогодні вже доробив свою більш-менш... правда зламав гітару...коли в машину сідав... хз як завтра до братіка поїду без поворотніків... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 AK47, едь по прямой CheZZ, можно замутить, если я свою сделаю дол того времени Кстате скока стоит без контактная система зажигания? ибо такое ощущение, что трамблёр менять надо, хотя завтра покажет.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 Bratik, хз...помнится в голове...ну хз..паходу 150-200 грн... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 LordMarko, может тебе шаровые проварили и они теперь не поворачиваются ) AK47, 200, вроде замало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 Bratik, два роки назад я заплатив 275грн + свічки. зараз десь до 500 певно затяне... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 slim_painter, уже дешевле болгарку купить вроде видел на АИСе 350 или 450 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Андрій 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 Люди! таке враження шо ви не раді поповненню! ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 нашол, 490 в АИСе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 Bratik, я имел ввиду б\у...а какой с него +? Андрій, ти про шо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Андрій 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 AK47, Не звертаєте уваги на то шо появився новий мембер))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 Андрій, ну та я перший раз тебе бачу..ти би якось заявив про себе.. чи приїхав на зустріч? У нас ще не було гламурно-розової копійки)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Андрій 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 AK47, Вот іменно шо в цій темі я про себе і заявив))) Гламурно-розова копійка то не моя - моя синя))) приїжати часто не получиться бо як я вже писав я з Червонограда... і не ображайтесь шо так нагло заявив про брак уваги але зато спрацювало))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 Андрій, эээ))) Ну тоді я тобі придумав кличку...Китаєць))) У них часто брак)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Андрій 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 бугага - більше нічого не придумав у відповідь ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах