Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

vazik_lvфото где?

что там на воскресенье(ЧЕЗ писал про память про всех погибших в ДТП), предлагаю в воскресенье на 11, возле ВАМа на науковой.

кстате, мой студибекер заработал, но на весну трохи поработать над ним надо, ибо головку подсадил немного.

Но начальник сегодня немного дрюкнул за обижание джипов :), хотя уже не так тянет и масло гонит как комбаин.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Привіт всім. Сьогодні не зміг під`їхати, бо був на роботі в другу зміну.

Наступного тижня обовязково буду.

Поділитися повідомленням

Ээээмм...сьогодні не зміг... багато роботи було... з 5ї ранку на ногах... машину розібрав...потім мрев даї...потім зібрав... потім то...то...кароч...ппц єлі на ногах тримаюсь...надіюсь бути в субботу.

ЗИ. Суботнік у алмаза? Там де ми тоді скидували мангал?

ЗИ. Мені тож тре буде допомогти трохи по машині...вже буде групповий сєкаса.

Поділитися повідомленням

Завтра на 11:00 в гаражі АЛМАЗА відбудеться суботнік , запрошуємо охочих допомогти чи покрутити гайки в себе в машині підїжати . А на рахунок неділі не проти , ЛТК мовчять можем зібратися і шось придумати .

Поділитися повідомленням

Завтра буду, орієнтовано в 11 біля Шекспіра, заберу Алмаза і на лижі. А на рахунок неділі то я зранку чешу на Північну, трохи там політаю і сразу в Брюхи. Але то буде рано, бо додому треба встигнути десь до 3-4

Поділитися повідомленням

Ведмідь, у мене все готово. Завтра тягнемо? Після того розкручуємо мотор? Я задзвоню біля 12-00.

А що пропонується на неділю?

Поділитися повідомленням

я, як ініціатор суботнік кажу всім сорі, в мене стались дуже нее очікування форс-мажорні ообставини) особливо Алмазу сорі, бо я давно тебе харив за суботнік в твому гаражі.

сьогодні зламав педаль газу, такшо завтра мене нажль не буде :( :( :(

Поділитися повідомленням

Всім привіт!!!!!!!!!!;) Як ви тут? Що у вас нового? Як у всіх здоров"ячко? Давненько я не спілкувався з вами:( тільки час від часу заходив на сайт подивитись про що пишуть:), сорі, трошки був зайнятий:) скажемо так, я покинув лави холостяків:multi:

Поділитися повідомленням

Bizon, вітаю . Може має хто болгарку на завтра ато дуже не хочиться ножовкою стаб пиляти :multi:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз