vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 січня 2011 Bratik, його вже забанили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 січня 2011 vedmid, якого джипа? Мою машинку сьогодні почали фарбувати. Обіцяли до середи скінчити. То ми завтра їдемо? Як не хочеш - скажи, щоб я тебе не чекав. Поїду сам - на маршрутці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 січня 2011 Їдемо!!!!! як будете готові - дзвоніть, бум домовлятись що і як... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 січня 2011 Скоро позвоню. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 25 січня 2011 Хлопаки, а де то CheZZ пропав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2011 Antop, На роботі , працює без відриву ! але визвонити можна ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tiger-Niger 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2011 короч, человечіща! чогось в вас тут того не пише... TEAM WEST 30 січня 2011 року організовує такі собі змагання.... в наших улюблених Черлянах. прогнозоване покриття це сніг! траса примітивна і весела))) тому запрошую уважити нас вашою присутністю!!!))) заїзди будуть відбуватись в трьох класах 1 передній привід 2 задній привід 3 повний привід в залік йде одни кращий результат з двох заїздів вартість участі 70 гривень,і як завжди Вас шановні гонсчєги ми в обіді не лишимо,для Вас медалі грамоти і призові бабоси)))))) хочемо бачити всіх...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 січня 2011 vedmid, де ти? Чого не хвалишся обновкою? Ти ж так того хотів. А мені вже машинку пофарбували і відпуцували. Завтра при денному світлі роздивлюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tiger-Niger 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2011 це було на правах реклами!))) а тепер особисто від мене..... від вашого клубу прогнозовано поїде дві машини (Lord Marko і slim painter) і я б хотів цих спортсменів бачити на всі автоспортивних змаганнях хочаб у Львові... тому я б запропонував вам підтримати починаючих спортсменів і морально і саме головне фінансово.... що вам мішає виділити саму малу частину зі свого бюджету і цим самим позволити пацанам їхати))) при тому що на цій гонці не буде сильних машин. тобто можна поборотися за перемогу!!!)) але в загальному просто поганяти і класно провести час))) p.s. сам поможу чим треба)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tiger-Niger 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2011 гггг, як всі красіво зразу відморозилися!))) чи просто в вас відвідуваність ніяка))) доречі, я чув що в вас звільнилася ваканція президента клюбу!))) мені запропонували подумати)!!!!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 січня 2011 Tiger-Niger, та усі побігли гроші збирати... я б не відмовився поспостерігати за змаганнями... VETERAN, хвалюсь: купив і поставив шкло з обігрівом, теперка я модний чувак машину ветерана відтягнув у "збиральню", обісцялись до кінця тижня зібрати.... хто завтра на зустріч? Tiger-Niger,ти б приїхав... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2011 Маю бути . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tiger-Niger 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2011 а де і коли та зустріч??? я б приїхав))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2011 Tiger-Niger, Завтра на вул. Окружна , там де ми минулого року збирались як іхали в Черляни , на 19:00 будем чекати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 січня 2011 vedmid, що ж ти - цілу фотосесію забацав, а не показуєш нічого. Не вдався фотограф? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 січня 2011 йой точно та яка там фотосесія? так одна знімочка: VETERAN на свому "танку" отак от: ні морозу ні бруду, ні тяжкої праці не бояться автомобілісти за найменням ЖИГУЛІСТИ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2011 я постараюся бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 січня 2011 vedmid, зовсім інша справа. Дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2011 Постараюсь бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 січня 2011 Я також прикладу всі зусилля, але можу спізнитися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2011 де збираємся на Окружній чи може там де минулий раз? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2011 Можна на окружній бо не всі знають інше місце ! А там рішимо . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 січня 2011 та ну то місце там реально тільки галімий квас можна взяти а тут звикліше.... кароче, збираємось на окружній, а там побачимо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2011 добре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2011 вася як ми харашо посиділи, то ппц) мені щас ващє прелєсна))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах