Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Є знайомий який займаєцця фарбами PPG

Грунт 14євро за кг готового.

Фарба від 20 до 28євро за кг готової (фарба+затверджувач+розчинник) детальніше розпишу про них або дам силку!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

фірму не помню, комплект акрилової(з затверджувачем і розчинником) 700грн

Поділитися повідомленням

Я за свою фарбу недавно давав 1300 грн, правда це металік, можливо тому така різниця в ціні:

Зображення

Поділитися повідомленням

металік так само 1300коштує, але я буду малювати "особливим" способом, тому металік не підходить...металік повинен наноситись під великим тиском(ну може не великим, але під тиском)...

Поділитися повідомленням

угу, тому не я буду її фарбувати, а віддадаю так сказати в руки професіоналам.

Поділитися повідомленням

ти би прийшов до нас на зустріч, подивився машину Ветерана, послухав розповідь, я після споглядання того всього, вирішив, що в мене получиться не гірше акрилом(може й не так гарно, зато досвід не купиш), принаймі зекономлю 500$ і, що саме головне, купу нервів

хіба маєш перевірених майстрів, в якості роботи яких впевнений, ну і, мабуть там буде тобі дорожче, якщо якісніше...

Поділитися повідомленням

на зустрічі я покищо немаю часу ходити, так як кожного дня 18:30 до 21:00 ходжу на гараж та підготовлюю машину до покраски + всі суботи. Впринципі я не так вже і багато попаду на бабло, так як повністю всю підготовку машини (грунтування, шкурення, виставляння і тдтп) до покраски я роблю сам, а лише на покраску віддаю якомусь там дяді якого порекомендував та якого дуже добре знає мій тесть... ну і далі, після покраски, обезшумкою та збором машини знову буду займатись я... такщо впринципі, можна сказати, що всі роботи по машині в мене безплатні, оскільки я все роблю сам, окрім покраски.

Добавлено через 6 минут

доречі, якщо акрилом фарбувати машину, то не так вже багато роботи треба робити щодо всіляких там царапин і тому подіне (шпаклювання) так як, наскільки мені відомо, акрил все це покриває і після фарбування нічого не видно, а вот щодо металіка треба кожен міліметр машини пройтись і пофіксати всі дефекти так як сам металік не покриває того всього і після фарбування все вилазить назовні

Поділитися повідомленням

Металік в дечому простіший - він на нітрооснові, якою легше задувати. Можна трошки зашкурити "гріхи" - всеодно зверху лакується. Ну і лак також шліфується перед поліровкою. І сохне набагато швидше. Годин за 7-8 машина вже готова. Не кажу вже про зовнішній вигляд.

Поділитися повідомленням

LordMarko, что делал???? машику ломал???

я сегодня уже почти мотор собрал :) если всё будет путём в субботу уже заведу.....

Поділитися повідомленням

Не знаю. Всі вчора вітали рибаків і казали, що 2-га неділя липня - рибаківський день.

Поділитися повідомленням

Інша була країна, інші рибаки - значить і день був інший.:)

А може рибак, який тебе реєстрував, зарано почав святкувати.:multi:

Поділитися повідомленням

Я сьоня в ашан валю на трансформери с братом, м.б пару чел с компани, ніхто не має бажання?) Бажано резервувати білети наперід, ібо білети розбирають ппц рєзко

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз