Rosko 1 Скарга Опубліковано: 6 липня 2011 Є знайомий який займаєцця фарбами PPG Грунт 14євро за кг готового. Фарба від 20 до 28євро за кг готової (фарба+затверджувач+розчинник) детальніше розпишу про них або дам силку! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 липня 2011 Rosko,я вже купив фарбу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 6 липня 2011 vedmid, якої фірми ти фарбу купив і по якій ціні ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 липня 2011 фірму не помню, комплект акрилової(з затверджувачем і розчинником) 700грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KISLUY 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2011 Я за свою фарбу недавно давав 1300 грн, правда це металік, можливо тому така різниця в ціні: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 липня 2011 металік так само 1300коштує, але я буду малювати "особливим" способом, тому металік не підходить...металік повинен наноситись під великим тиском(ну може не великим, але під тиском)... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KISLUY 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2011 угу, тому не я буду її фарбувати, а віддадаю так сказати в руки професіоналам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 липня 2011 ти би прийшов до нас на зустріч, подивився машину Ветерана, послухав розповідь, я після споглядання того всього, вирішив, що в мене получиться не гірше акрилом(може й не так гарно, зато досвід не купиш), принаймі зекономлю 500$ і, що саме головне, купу нервів хіба маєш перевірених майстрів, в якості роботи яких впевнений, ну і, мабуть там буде тобі дорожче, якщо якісніше... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KISLUY 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2011 на зустрічі я покищо немаю часу ходити, так як кожного дня 18:30 до 21:00 ходжу на гараж та підготовлюю машину до покраски + всі суботи. Впринципі я не так вже і багато попаду на бабло, так як повністю всю підготовку машини (грунтування, шкурення, виставляння і тдтп) до покраски я роблю сам, а лише на покраску віддаю якомусь там дяді якого порекомендував та якого дуже добре знає мій тесть... ну і далі, після покраски, обезшумкою та збором машини знову буду займатись я... такщо впринципі, можна сказати, що всі роботи по машині в мене безплатні, оскільки я все роблю сам, окрім покраски. Добавлено через 6 минут доречі, якщо акрилом фарбувати машину, то не так вже багато роботи треба робити щодо всіляких там царапин і тому подіне (шпаклювання) так як, наскільки мені відомо, акрил все це покриває і після фарбування нічого не видно, а вот щодо металіка треба кожен міліметр машини пройтись і пофіксати всі дефекти так як сам металік не покриває того всього і після фарбування все вилазить назовні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 липня 2011 Металік в дечому простіший - він на нітрооснові, якою легше задувати. Можна трошки зашкурити "гріхи" - всеодно зверху лакується. Ну і лак також шліфується перед поліровкою. І сохне набагато швидше. Годин за 7-8 машина вже готова. Не кажу вже про зовнішній вигляд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 липня 2011 що там сьогодні? буде зустріч чи ні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 липня 2011 Бери в руки телефон. Ми тепер телефонний клуб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 липня 2011 ааа....ну да... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2011 Сьоня роботи було багацько, не вийшло прийїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 липня 2011 LordMarko, что делал???? машику ломал??? я сегодня уже почти мотор собрал если всё будет путём в субботу уже заведу..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2011 Bratik, да щас гемору с тою машиною ппц Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 липня 2011 vedmid, щось злапав, чи не клювало? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 липня 2011 та клювало, зловив парочку краснопьорок, таких як палець.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 липня 2011 Ну - з Днем рибака тебе! І смачного. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 липня 2011 так день рибака казали що 27 червня... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 липня 2011 Не знаю. Всі вчора вітали рибаків і казали, що 2-га неділя липня - рибаківський день. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 липня 2011 ясно, а мені казали що я народився в день рибака Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 липня 2011 Інша була країна, інші рибаки - значить і день був інший. А може рибак, який тебе реєстрував, зарано почав святкувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 12 липня 2011 (змінено) Я сьоня в ашан валю на трансформери с братом, м.б пару чел с компани, ніхто не має бажання?) Бажано резервувати білети наперід, ібо білети розбирають ппц рєзко Змінено 12 липня 2011 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 12 липня 2011 LordMarko, тупий фільм піпец))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах