Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 8 липня 2014 Сподіваюсь по приїзду до дому не забуду переглянути фото, дуже мені цікаво що ти там такого змайстрував, на роботі зображення не відриваються Я звичайно з тексту здогадуюсь, але... До речі нещодавно згадував, знадобились вони тобі чи ні, тепер зрозуміло що так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 8 липня 2014 Немає слів!!!! Красава!!!! Пи.Си. Нагадав просто чудово!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 8 липня 2014 Shtryl, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 (змінено) Слава Україні!!!! Був знову віхідний..... 1 Установив накінець напольну педаль газу..... 2. Занизив свій багажник 3. Відбулась всетаки зустріч!!!!! Фото ...... Педальку вирішив поставити на такий підпятник , поверх коврика, я думаю всі здогадалися чому!!! Ось так виглядає!! Тепер я водій автобуса , Як говорив мій товариш!!! Ну і багажник.... Як на мене то краще ні було!! Ну і фото з зустрічі.... Змінено 13 липня 2014 користувачем werty 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 werty, Жду когда вышиванка появиться на авто, будет наверно очень красиво и оригинально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 ну ти ,прям кулибин.Зачот.Вітя ,а де пиво.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Автонаездник, Да наверное не скоро она будет... заципился с коробками, такого намудрил что нескоро вылезу........ Да и с Максом некак ненайдем общего языка , то что он предлагает мне не подходит.... anatoly4, Да який там кулібін ... просто бажання було... Пиво??? БУДЕ!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Взагалі дуже гарний,оригінальний столик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 werty, Объясни, что у тебя за антены на пер. бампере и крыле?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Автонаездник, Это карбфилеры, механические парктроники 30х - 70х годов. Предназначены чтобы необорвать вайтвол о бардюр...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Это карбфилеры, механические парктроники 30х - 70х годов Век живи, век учись.. Даже не слышал про такое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin_21063 5 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Машинка у тебя красавица =) Особенно усики , как то не обычно =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Особенно усики прям сомик, а не чайка. Машина и правда не обычная. На фото выглядит - супер (в живую не видел, но надеюсь увидеть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Автонаездник, вживую выглядит как и на фото, только пощупать можно))) werty, я на тебе обідився! Ти був на зустрічі з напольной педалькою, а мені не показав!!! Капець! П.С. а помниш я на зустрічі казав що хо зробить номер нижче і в рамку? А я рамку уже придбав така як в тебе із нержавійки, і ззаду міцний пластік, тепер не доведеться ребра жорсткості видумувать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 werty,Столик-супер!Фотки класс!Всегда интересно глянуть красивые фото!Педалька вообще нет слов!Кстати фото 01 с хромом дверей 03-06 так и не нашёл. Вот себе поставлю фонарики в двери,и похвастаюсь в бортовике!Пока стреляют у нас почти каждый день,не сильно полазишь около машины,Андрюха говорил в Киеве глянет резинки в кузов под бампера,у нас новых нет,а б.у.-убитое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Ось так виглядає! так продаются специальные коврики для напольной педали, себе в мерс такой брал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 19 липня 2014 Konstantin_21063, Спасибо!!! Автонаездник, Век живи, век учись.. Даже не слышал про такое Та да.... _ВаряГ_, Виправлюсь!! З тим дощем я і сам нінакого не подивився!!! alexart, Спасибо Сашка!!! Ну смотри если что то вышлю резинки!! ajm, Не , задум был такой!!! Спецом!! Чтобы вся вода , снег грязь по педальке попадала не под коврик, а на него!!! Таким образом думаю избежать под педалькой большого очага корозии!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 19 липня 2014 Чтобы вся вода , снег грязь по педальке попадала не под коврик, а на него!!! Таким образом думаю избежать под педалькой большого очага корозии!!!Витя,моё мнение,вода-это та ещё зараза,вот по креплению и попадёт под коврик.А ты устанешь раскручивать-закручивать,что бы просушить и т.д.Я бы или надрезал аккуратно,что бы коврик съёмный был,или купил под напольную педаль.Это моё Имхо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Колянчик, шо за рамка, а ну кажи. Я також таке хо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 (змінено) Привет всем!!! Постараюсь в кратце о харошем и плохом...... Были с Ксюхой на отдыхе , все прошло на 5 !! Так собирались.... Так расположились!!! Так отдыхали..... На отдыхе было принято ришение собрать посылку для АТО , уже собрали , ждет отправки!!!! О плохом .... Начала выбивать четвертая передача на кпп... когда возвращались сорвало чемодан с багажника ..., на крышке багажника вмятинка , а чемодан практически попал под колеса ментовской машины... Был с ними разговор, но приведенный мною аргумент о дистанции все решил!! Закрепляйте хорошо груз!!!!!! Змінено 5 серпня 2014 користувачем werty 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Начала выбивать четвертая передача на кпп... Читал что первое что нужно сделать это проверить затяжку гайки хвостовика КПП. 1 werty відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Серый спасибо посмотрю , но она так выбивает что я думаю что это не оно!!!!,,,, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2014 (змінено) Слава Україні!!! Я думаю коментарі лишні все і так зрозуміло!!! Якщо хтось незнає то такі наліпки , клеються на воду!!!! Змінено 17 серпня 2014 користувачем werty 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2014 werty, Фото супер, машинка агонь. Респект. А де це ти вiдпочивав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2014 baycer, Дякую!!! За Сагунівкою.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах