Перейти до публікації
schizick

Подскажите по дверным картам

Рекомендовані повідомлення

valeha, в маленькой коробочке полюбому не будет

Сделаю подиумы в кикпанелях, а там посмотрим, если звук будет никакой, то буду думать про двери

в два раза больше гемора, лучше сразу в дверь и не парится или же как говорил сталкер - под сидухи

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Под сидухи не вариант.. у меня сиденья рекаро, они ниже намного установлены чем стоковые.

Поділитися повідомленням

Menor, согласен, но и ФИ на бас не влияет как правило, ну если не закрывать их в колонках где он предусмотрен конструкцией а если в колонке его изначально нет, то вырезав, можно только навредить

Поділитися повідомленням

Menor, согласен, но и ФИ на бас не влияет как правило, ну если не закрывать их в колонках где он предусмотрен конструкцией а если в колонке его изначально нет, то вырезав, можно только навредить

Кого вы резать собрались и зачем?

Фазик для пятерки делать?

Каждому динамику свое оформление.

Тут расчеты нужны и эксперименты.

Поділитися повідомленням

Тиждень як зібралася моя машина. Одна з основних переробок це було встановлення більш-менш нормальної музики (я дужк заядлий рокер). Ставив мій товариш, в нього золоті руки а я на побігеньках.

Поперше карти роблені з фанери 6,5 мм. Обшиті карпетом. Динаміки 16,5 см в подіумах. Подіуми робилися з фанери 20 мм (бублики) а далі скловолокно+ карпет. Подіуми вмкручувалися і зміщувалися щоб не було звукового КеЗе. В результаті вони вилізли на ручки відкривання дверей і було прийняте вольове рішення про перенос ручки в район підлокотника (ручка встановлена задня від Славути). Поскільки акустика компонентна Infinity REF 6520 то твітера були встановлені в трикутники дзеркал (трикутники оригінальні і виготовленні за власними кресленнями).

Подруге двері вібрилися і шумилися досить суттєво.

В задній полці яка теж зроблена з фанери передні АС підтримують мідбасики Infinity REF 9633I.

Звук дуже і дуже пристойний.

Моя думка карти як мінімум фанера 6 мм, якщо динаміки 16 см, а якщо 10-13 то може бути і ДВП.

Поділитися повідомленням

kriyk, разница по басу у мидбасов 13 и 16 см, правильно (!!!) установленных - оочень незначительная. :) так что лучше фанера.

Поділитися повідомленням

kriyk, разница по басу у мидбасов 13 и 16 см, правильно (!!!) установленных - оочень незначительная. :) так что лучше фанера.

Досить дивне твердження, якщо взяти до уваги, що різниця площі між 13 і 16 становить 50%, а низькі частоти практично прямопропорційні площі дифузора. Отже кількість повітря качнутого 16 близько цих відсотків більша. Ну а вже про резонансну частоту мабуть говорити немає чого, яка теж залежить від площі дифузора.

А фанера однозначно краще. І чми товстіша тим краща.:multi:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз