Menor 37 Скарга Опубліковано: 13 травня 2013 valeha, в маленькой коробочке полюбому не будет Сделаю подиумы в кикпанелях, а там посмотрим, если звук будет никакой, то буду думать про двери в два раза больше гемора, лучше сразу в дверь и не парится или же как говорил сталкер - под сидухи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
schizick 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2013 Под сидухи не вариант.. у меня сиденья рекаро, они ниже намного установлены чем стоковые. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valeha 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2013 Menor, согласен, но и ФИ на бас не влияет как правило, ну если не закрывать их в колонках где он предусмотрен конструкцией а если в колонке его изначально нет, то вырезав, можно только навредить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maxsinner82 56 Скарга Опубліковано: 14 травня 2013 Menor, согласен, но и ФИ на бас не влияет как правило, ну если не закрывать их в колонках где он предусмотрен конструкцией а если в колонке его изначально нет, то вырезав, можно только навредить Кого вы резать собрались и зачем? Фазик для пятерки делать? Каждому динамику свое оформление. Тут расчеты нужны и эксперименты. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 14 травня 2013 Тиждень як зібралася моя машина. Одна з основних переробок це було встановлення більш-менш нормальної музики (я дужк заядлий рокер). Ставив мій товариш, в нього золоті руки а я на побігеньках. Поперше карти роблені з фанери 6,5 мм. Обшиті карпетом. Динаміки 16,5 см в подіумах. Подіуми робилися з фанери 20 мм (бублики) а далі скловолокно+ карпет. Подіуми вмкручувалися і зміщувалися щоб не було звукового КеЗе. В результаті вони вилізли на ручки відкривання дверей і було прийняте вольове рішення про перенос ручки в район підлокотника (ручка встановлена задня від Славути). Поскільки акустика компонентна Infinity REF 6520 то твітера були встановлені в трикутники дзеркал (трикутники оригінальні і виготовленні за власними кресленнями). Подруге двері вібрилися і шумилися досить суттєво. В задній полці яка теж зроблена з фанери передні АС підтримують мідбасики Infinity REF 9633I. Звук дуже і дуже пристойний. Моя думка карти як мінімум фанера 6 мм, якщо динаміки 16 см, а якщо 10-13 то може бути і ДВП. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BARKAS 3 Скарга Опубліковано: 15 травня 2013 kriyk, разница по басу у мидбасов 13 и 16 см, правильно (!!!) установленных - оочень незначительная. так что лучше фанера. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 15 травня 2013 kriyk, разница по басу у мидбасов 13 и 16 см, правильно (!!!) установленных - оочень незначительная. так что лучше фанера. Досить дивне твердження, якщо взяти до уваги, що різниця площі між 13 і 16 становить 50%, а низькі частоти практично прямопропорційні площі дифузора. Отже кількість повітря качнутого 16 близько цих відсотків більша. Ну а вже про резонансну частоту мабуть говорити немає чого, яка теж залежить від площі дифузора. А фанера однозначно краще. І чми товстіша тим краща. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах