Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 1 червня 2011 vet, нет, буду делать 01 блок, хотя уже сделал скоро будет отчет Diptown, спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 11 червня 2011 Результат проделанной работы впечатляет! Удачи в эксплуатации! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rewaz 1 Скарга Опубліковано: 17 червня 2011 Прочитал на одном дыхании, молодец. из пластиковой тарантайки сделал АВТОМОБИЛЬ. Зеркала с копейки здесь ненужны, впору в DTM стиле ставить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vitalik06978 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2011 Вовремя сделал ревизию двигу,а то мало ли что моглобы произойти.А машинка клевая обвес жирнячий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 21 червня 2011 спасибо, насчет ревизии это точно, а то могло наворотить делов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Красный_Перец 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 покажи салон,очень интересно . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Timeman 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2011 Много проделано роботы. Тоже фотки мне напоминают как днище варил)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2011 Timeman, у нас машины даже гниют одинаково Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rudoy 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2012 а какой цвет в техпаспорте? и в какой покрашен? у меня тоже беж, хочу перекрашивать, незнаю в какой можно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 в техпаспорте записан бежевым, а покрашена в металик ПРИЗ номер 275 вроде, или 276 уже точно не помню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2012 Valek-Yalta, Де пропал? что нового по авто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2012 Привет, да просто сейчас с машиной нечего не происходит, уже месяц стоит в теплом боксе, вот и писать нечего, щас выставил её на продажу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2012 щас выставил её на продажу эээх, жаль, может все-таик не стоит =)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2012 эээх, жаль, может все-таик не стоит =)) я долго думал и все же зачем мне две машины Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2012 зачем мне две машины Слабачек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2012 Дмитрий $, хехехехе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2012 (змінено) )))))) я на ней все равно не езжу Змінено 7 лютого 2012 користувачем Valek-Yalta Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 29 червня 2012 Valek-Yalta, Видал пару раз у нас в городе) а Сегодня всёже догнал твою машинку))) за рулём оказался брат) Вид у ниё ещё лучше чем на фото. Класс. респект за проделанную работу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 спасибо, да теперь она в ваших краях живет, брат на ней гоняет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 28 липня 2012 Valek-Yalta, Слушай а что за резинки у тя на стёклах фар? Ну а за машинку супер респект. +100. Себе свою делаю и ни как не могу до делать, а тут посмотрел на твою аж второе дыхание проснулось.! СУПЕР Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 29 липня 2012 Valek-Yalta, Слушай а что за резинки у тя на стёклах фар? Можна я спробую відповісти за автора теми? Скоріш за все, щось отаке - Посилання У мене в бортовику одне з останніх фото якраз з такими резинками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 29 липня 2012 Zhelezovski, понял спасибо! +1;) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rudik 4 Скарга Опубліковано: 29 липня 2012 Молодчага. все читается действительно на одном дыхании, не у многих есть талант и столь широкая фантазия в постройке грамотно оттюненгованых вазов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2012 Zhelezovski нет это не то Слушай а что за резинки у тя на стёклах фар? когдато на рынке у нас продавались пластмассовые решетки на фары черного цвета, они разборные, я их поснимал, а каёмки оставил, одеваеться элементарно между оптикой и ободком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2012 Valek-Yalta, +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах