Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Делаю заказ на Деталях.. Как не крути, а выходит до тыщи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Делаю заказ на Деталях.. Как не крути, а выходит до тыщи Всегда так)) в корзину забрасываешь все необходимое по мелочевке а в результате сотен пять-шесть получается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Всегда так)) в корзину забрасываешь все необходимое по мелочевке а в результате сотен пять-шесть получается Вот и у меня так Только что от Русли пришла смс, что уже доехали в Киев Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 все необходимое по мелочевке а в результате сотен пять-шест це ще добре виходить...я собі тіки на піввісь по мінімуму прикинів біля 2к виходить... афіціали (правда до ремонта рейки) взагалі 90кілогривень нащитали Только что от Русли пришла смс, что уже доехали в Киев і це добре і з Аффтом тікишо пивком обмили те що мій машин таки доїхав назад правда тепер їхз що з ним робити... але то вже буду кумекати на трезву, а ща ще шліфаусь 0.5 живого Бердоса щоб краще спалося))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 і з Аффтом тікишо пивком обмили те що мій машин таки доїхав назад какой машин и куда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Це тіки в дригун стіки? а как тебе 12 литров в мотор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Автонаездник,Копейк. Київ-Хмельницька обл- Київ (десь 400 км в одну сторону наскільки я знаю) я хз, катався Аффт...але не без поломок так що поки продаж під питанням 12 литров в мотор? ужасть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 я хз, катався Аффт. Пошла машинка по рукам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Автонаездник,увсьо в межах допуска (норми) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 400км гребаных за 9 мать их часов. У меня мозоль на ступне правой! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 400км гребаных за 9 мать их часов. У меня мозоль на ступне правой! Туман? Розумію. Сам раз так їхав таку відстань в туман. 50км/год і витрата 5/100) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 400км гребаных за 9 мать их часов. У меня мозоль на ступне правой! это как мы на днестр ехали. выехали около часа дня. а приехали в 11 ночи. 430 км.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 это как мы на днестр ехали. выехали около часа дня. а приехали в 11 ночи. 430 км.. было дело Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 Andriy1352, вот почему: Відео YouTube Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 RusLi, хах знакомая тема, так на шестерке которой учился ездить была такая тема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 было дело а я тебя предупреждала...:bm: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 RusLi, хароший руль)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 400км гребаных за 9 мать их часов. У меня мозоль на ступне правой! Но главное, что доехали. п.с. а то я как бы переживал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 Автонаездник, да верю. НА самом деле веселая поездка. Давно не угорал так. Прям первые жигули вспомнились. Проблема в том, что я на альмере просто адски устал, мозоль натер. А с утра проехался на гольфе и мне просто стало жалко Макса Emigrant (Посилання) я понял что все что я пережил за поездку полная фигня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 Прям первые жигули вспомнились. Ну в принципе - это и есть жигули, только фашистские стало жалко Макса Emigrant Ему не привыкать, у него ИнтересыЕкстримальный велоспортА там - руль по веселей бьет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 ИнтересыЕкстримальный велоспортА там - руль по веселей бьет да, он там пару раз головой бился, отсюдова и безшабасность Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 да, он там пару раз головой бился, отсюдова и безшабасность Вообще-то я в шлеме всегда катаюсь...так что за голову мою нинада, я за безопасность. Именно по этому и решился на эту авантюру. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 Вообще-то я в шлеме всегда катаюсь...так что за голову мою нинада, я за безопасность. Именно по этому и решился на эту авантюру. ага, твоя жена расказывала про шлем и безопастность ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 Русли, давай бортовичок Носка? А? Мне, если честно, ну оч интересно, что ты привез. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 (змінено) Русли, давай бортовичок Носка? А? Мне, если честно, ну оч интересно, что ты привез. бортовик будет на драйв2 скорее всего Посилання Змінено 19 листопада 2015 користувачем RusLi Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах