Zir 624 Скарга Опубліковано: 10 липня 2018 Или поедь в ЛНР, вступи в ополчение и под предводительством незаконно сверженного борись с хунтой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 10 липня 2018 По моему , некоторые перепутали тему для спора , типа , кто казел. Есть же тема о шлюхах и прочее. Пол года назад я обещал торжественно ( себе) туда не заходить. И не захожу , дабы не потерять остатки уважения ... Зачем это гамно здесь? 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 липня 2018 Щойно повернувся додому. Який я радий, що позбувся того Києва з його недолугими розв'язками, вулицями в шість рядів без жодної розмітки і водіями на крутезних тачках, але "без царя в голові". Повна газелька з маєтками вже в дорозі - завантажили ще в обід. 1 kremon відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 10 липня 2018 А я в Одесу приїхав. Зараз в апартаментах Чорного моря на Рішельєвській. Бідніше не уявляю. 900 грн за ніщо. Але це по роботі і тре якось справлятися. Усім гарного робочого тижня! Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 липня 2018 ну и славно, а то много понаехало сюда) 1 АндрейКузьма відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 липня 2018 а то много понаехало сюда) Цілком згоден - приперлися зі своїми "панятіямі" і не поважають ні ні культури, ні звичаїв, ні навіть мови народу. Це також одна з причин, але не тут таке обговорюється. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 липня 2018 @Creativ4eg, давайте все будем воровать у кого жизнь плохая. Логика просто отпад.А вот ты бы тоже чем то помог, они бы и не воровали. Если помогал, извини за наезд ?Зы: про военный сбор от всех каждого уже прочитал, можно не повторяться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 липня 2018 @vegas,Простой дед важен,безусловно,но скорорые,у нас по крайней мере,ездят исправно,на ходу все,а вот военные медики нет.Поэтому и им в первую очередь.Закончится это вот всё,будем помогать другим. У каждого свой выбор,и спорить с кем то,что то доказывать,я не собираюсь. ? Поддерживаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djely 44 Скарга Опубліковано: 11 липня 2018 @Creativ4eg, давайте все будем воровать у кого жизнь плохая. Логика просто отпад.А вот ты бы тоже чем то помог, они бы и не воровали. Если помогал, извини за наезд Зы: про военный сбор от всех каждого уже прочитал, можно не повторяться Вы меня извините, но это *** логика. Помогите мне геликом, а то никто не помогает, придется украсть пойти. Нафига мне все это читать в этой теме? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 липня 2018 @Creativ4eg, давайте все будем воровать у кого жизнь плохая. Логика просто отпад.А вот ты бы тоже чем то помог, они бы и не воровали. Если помогал, извини за наезд Зы: про военный сбор от всех каждого уже прочитал, можно не повторяться Вы меня извините, но это *** логика. Помогите мне геликом, а то никто не помогает, придется украсть пойти. Нафига мне все это читать в этой теме?А наф мне читать про гражданскую войну ... военный переворот и прочую ересь? Но ничего, читаю не умер. У тебя всегда есть выбор делать/не делать, читать/не читать, писать/не писать, и тд. Никто никого не заставляет делать то что ему не приемлемо ✌️ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 11 липня 2018 Чиновники не будут воровать, если мы скинемся для них деньгами. * Lenovo A6010 * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 11 липня 2018 @Интервент, а ты часом очень мелкие сварочные работы не проводишь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 11 липня 2018 @Интервент, а ты часом очень мелкие сварочные работы не проводишь?По кузову нет, а в остальном, смотря что. * Lenovo A6010 * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 липня 2018 Доця принесла пляшку пива DULCIS 12. Щось воно мені не дуже до смаку, чи може я дегустатор слабенький. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 липня 2018 то все Киев виноват)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 11 липня 2018 А повинне бути смачне бо імпортні? На смак пива(класичного) ваги ливає: 1. При якій температурі п'ється(5-7гр.С 2 .Наскільки воно свіже 3. Як воно зберіється в магазі і при транспортуванні 10.Марка пива. Р.S. Все написане стосуватися класичного пива, а не набовтаного з соком, рисом, кукурудзою.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 11 липня 2018 я пиво особо не различаю по вкусу. Особенно если покупаешь немецкое или еще какое импортное вообще не вижу разницы с нашим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 липня 2018 вообще любое пиво - горькое, нету нормального что бы можно было пить в удовольствие. 1 АндрейКузьма відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 11 липня 2018 вообще любое пиво - горькое, нету нормального что бы можно было пить в удовольствие.Сгоняй в Чехию на пивное турне. Я не был но человек который в Украине пива не пьет в Чехии сказал что оторвался по пиву по полной. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 липня 2018 то все Киев виноват)) ми вже у Львові. В Києві приносила значно дешевше, але смачніше. я пиво особо не различаю по вкусу. Ну не скажи... Мені до смаку більше портер. Це як 1715, яке зіпсувалося зараз. Забув назву того, що пив позавчора у Києві - дуже смачне було - гіркувате в міру і з кислинкою. Пляшка була за 14грн. А сьогоднішнє дорожче у 15 раз, але так собі, тільки сп'янів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 12 липня 2018 Хогарден или хугарден, не знаю как правильно. Нормальная тема. Но разливное. Бутылочное не то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 12 липня 2018 Из магазинного пива я пью только "Першу приватну броварню". "Корону" или "Свіжий розлив". Нормальное по вкусу и нет отходняка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 12 липня 2018 Мне как-то на ум пришел Кот Винница,вродь давно он не появлялся на форуме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 липня 2018 я пиво особо не различаю по вкусу. Особенно если покупаешь немецкое или еще какое импортное вообще не вижу разницы с нашим. разница с немецким пивом очень большая,то которое продается у нас и рядом не стояло,это как сравнить БМВ и Жигули))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 липня 2018 ко мне вот друг приезжает, который на пмж в Германии, так вот, его друзья постоянно просят привезти от сюда пива, так как у них оно по сравнению с нашим спиртовый горький шмурдяк, а наше мол мягкое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах