denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2019 Застрашив машину на рік - забрали 378грн. з франшизою 2000грн. Та да. Шо то франшиза не малая. Но как практика показывает, что мелкие ДТП, там уперся в кого, с бампера краску содрал, то лучше дать тех 500-2000грн чем оформляться. Да и разъехались. Но то такЭ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2019 Шо то франшиза не малая.Згідно постанови Уряду. Можна зробити ще одну страховку на франшизу - 200грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2019 Згідно постанови Уряду. Можна зробити ще одну страховку на франшизу - 200грн. Шо то поменялось? У меня как лет пять безфраншизная страховка. Надо ехать страховать авто. 1500,00грн это с увеличенной суммой по полису, с 0 по франшизе и без ограничения по количеству водителей и срока водительского стажу, а и без пенсионного удостоверения .. Оранта. Да я знаю что все на нее гонят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2019 Шо то поменялось?Базова страховка 840грн. і плюсують за всякі додатки. Франшиза мінімум 2000грн. Електонне оформлення - дають тільки роздрук з реєстрації, а не бланк. Нанесений двовимірний код, зчитавши який отримаєш всю інформацію про це страхування.Різні компанії по різному обходять цю франшизу шляхом укладання окремих страхових угод і беруть додаткові платежі від 200грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 Цілий день моталися з дочкою по автосалонах. Вирішили власними задницями перевірити машини. Виявили, що Жук, громадний ззовні - тісний в середині. Поки зупинилися на Пежо 2008. Сітроен чомусь не надихнув. Корейці і доржчі, і тісніші. Біля форда навіть не зупинялися. Що здивувало - продавани хочуть за машину 2014 року з пробігом у 100 000 всього на дві тисячі менше, ніж можна купити в салоні. Тобто поміняв колеса і стерті гальмівні диски з колодками і отримуєш ціну, як в салоні, але машина ж стара! А мені найкраще у своїй з ягуарівськими сідушками - впав у них і кайфуєш, а не тиснешся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 Так надо было ягуара смотреть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 надо было ягуара смотретьНе попався їх салон.На стоянці базару стоїть Тойота Кемрі зі штатів. 2011 рік, 45 тисяч пробігу за 11900. Кажуть, що так стукнули в зад, що спереду капот прим'яло. Помальвані капот і половина заду. Виглядає симпатично. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 А мені найкраще у своїй з ягуарівськими сідушками - впав у них і кайфуєш, а не тиснешся. Хорошо когда ноги по пол метра и их не нужно сгибать до груди. В Жигулях довольно неудобная посадка даже с самыми крутыми сидухами, а всё потому что мало места для ног 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 мало места для ногМоє сидіння на моторчиках - може їхати назад. Подумав, що добре було б зробити вісь педалі газу там, де і гальма і зчеплення. Або щоб педаль газу рухалась по прямій. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 мало места для ногМоє сидіння на моторчиках - може їхати назад. Подумав, що добре було б зробити вісь педалі газу там, де і гальма і зчеплення. Або щоб педаль газу рухалась по прямій. Ехать то любая сидуха может назад, даже без моторчиков. Но что это даст? Всё равно прийдётся тянуться к ручке КПП, и рулю. Вот если их переместить назад, ещё можно как-то умоститься покомфортней. Но это только органы управления, а ещё есть панель регулировки печки, света, к которым хрен дотянешься если назад уедешь... В общем по эргономике, Жигули не особо комфортная машина. Мы любим их за то, что они научили нас любить технику, зарекомендовали себя довольно простыми и надёжными. С ними связано много воспоминаний из жизни, для многих это первая машина, семейная машина. Они популярны, потому что были массовыми и доступными, у людей тогда не было особого выбора, это был самый оптимальный вариант на то время. 1 w-126 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 Всё равно прийдётся тянуться к ручке КПП, и рулю.Жодних проблем - я довгорукий. Тільки педаль газу не зручно розташована. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 @VETERAN, Долгорукий как Юрий?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 как Юрий?Ще більше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 @VETERAN, Долгорукий как Юрий?) Скорее как Жодних проблем - я довгорукий. Тільки педаль газу не зручно розташована. Руки как у гиббона? К ногам можно привязать колодки, если не дотягиваетесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 @SPASATEL, щось ти не послідовний - спочатку ноги повинні бути півметрові, а тепер ще й колодки прив'язувати - бо закороткі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 @VETERAN, а чё это я непослідовний? Тільки педаль газу не зручно розташована. Это ж вам не нравятся органы управления. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 VETERAN said Тільки педаль газу не зручно розташована. Это ж вам не нравятся органы управления. От тільки положення педалі газу і не подобається. Зараз трошки поправив, але радикально це не розв'язало проблеми - далі вона занадто високо. От посидів я в кількох машинах і переконався, що моя найзручніша. Тільки педаль газу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 Тільки педаль газу...так сделай напольную педаль газа,а если электропедаль забабахаешь так вообще джигит будешь,ты ж у нас профессор всехнаук))) 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 ты ж у насЯ лінивий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 ты ж у насЯ лінивий.и рыбку съесть и косточкой не подавиться не получится))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 Завтра еду с семьёй в Харьков. Сын будет дебютировать в танцах. Звезда? Он у меня и на флейте играет, и в шашки режется, и танцует. Нету в ребенка детства?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 Завтра еду с семьёй в Харьков. Сын будет дебютировать в танцах. Звезда Он у меня и на флейте играет, и в шашки режется, и танцует. Нету в ребенка детства Такая же фигня. То на хореографию, то на хор, то на бандуру, то на ансамбль... 8 лет ребёнку, а уже такая нагрузка. Уроки учим с боем, зато мелодии без нот подбирает на бандуре и фортепиано. А вчера на детском ноутбуке, с помощью 5 тональностей исполнила какое-то произведение, которое она играет. Непременно есть у ребёнка талант, у меня до сих пор медведь топчется по ушам. Хотя музыку воспринимаю адекватно и люблю, но воспроизвести не получается. Удачного выступления малому! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 не получитсяНє баісь - у мене все получається. Просто холодно зараз в гаражі бавитися. Нету в ребенка детстваГоловне - щоб був прогрес. Це укріпить його віру в себе і приведе до успіху. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 не получитсяНє баісь - у мене все получається. Просто холодно зараз в гаражі бавитися. Переносити ручку кпп взад, перенести підалі у перь'йод не війде заважає рульова колонка. Тоді нога стане рівно. У мене в коліні правому діскомфорт, від їзди на куда по далі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2019 ереносити ручку кпп взадМені і так зручно. І педалі, крім газу, нормально. Може спробую зменшити хід педалі газу і опущу трохи вниз. В далекій дорозі нормально - став на педаль і валиш, а от по місту не дуже приємно ногу задерту тримати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах