Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Застрашив машину на рік - забрали 378грн. з франшизою 2000грн.

Та да. Шо то франшиза не малая. 

Но как практика показывает, что мелкие ДТП, там уперся в кого, с бампера краску содрал, то лучше дать тех 500-2000грн чем оформляться. Да и разъехались. Но то такЭ. 

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Шо то франшиза не малая.
Згідно постанови Уряду. Можна зробити ще одну страховку на франшизу - 200грн.

Поділитися повідомленням

Згідно постанови Уряду. Можна зробити ще одну страховку на франшизу - 200грн.

Шо то поменялось? У меня как лет пять безфраншизная страховка. 

Надо ехать страховать авто. 1500,00грн это с увеличенной суммой по полису, с 0 по франшизе и без ограничения по количеству водителей и срока водительского стажу, а и без пенсионного удостоверения :) .. Оранта. Да я знаю что все на нее гонят :)

Поділитися повідомленням

Шо то поменялось?
Базова страховка 840грн. і плюсують за всякі додатки. Франшиза мінімум 2000грн. Електонне оформлення - дають тільки роздрук з реєстрації, а не бланк. Нанесений двовимірний код, зчитавши який отримаєш всю інформацію про це страхування.

Різні компанії по різному обходять цю франшизу шляхом укладання окремих страхових угод і беруть додаткові платежі від 200грн.

Поділитися повідомленням

Цілий день моталися з дочкою по автосалонах. Вирішили власними задницями перевірити машини. Виявили, що Жук, громадний ззовні - тісний в середині. Поки зупинилися на Пежо 2008. Сітроен чомусь не надихнув. Корейці і доржчі, і тісніші. Біля форда навіть не зупинялися.

Що здивувало - продавани хочуть за машину 2014 року з пробігом у 100 000 всього на дві тисячі менше, ніж можна купити в салоні. Тобто поміняв колеса і стерті гальмівні диски з колодками і отримуєш ціну, як в салоні, але машина ж стара!

А мені найкраще у своїй з ягуарівськими сідушками - впав у них і кайфуєш, а не тиснешся.

Поділитися повідомленням

надо было ягуара смотреть
Не попався їх салон.

На стоянці базару стоїть Тойота Кемрі зі штатів. 2011 рік, 45 тисяч пробігу за 11900. Кажуть, що так стукнули в зад, що спереду капот прим'яло. Помальвані капот і половина заду. Виглядає симпатично.

Поділитися повідомленням

А мені найкраще у своїй з ягуарівськими сідушками - впав у них і кайфуєш, а не тиснешся.
Хорошо когда ноги по пол метра и их не нужно сгибать до груди. В Жигулях довольно неудобная посадка даже с самыми крутыми сидухами, а всё потому что мало места для ног :(

Поділитися повідомленням

мало места для ног
Моє сидіння на моторчиках - може їхати назад. Подумав, що добре було б зробити вісь педалі газу там, де і гальма і зчеплення. Або щоб педаль газу рухалась по прямій.

Поділитися повідомленням

мало места для ног

Моє сидіння на моторчиках - може їхати назад. Подумав, що добре було б зробити вісь педалі газу там, де і гальма і зчеплення. Або щоб педаль газу рухалась по прямій.

Ехать то любая сидуха может назад, даже без моторчиков. Но что это даст? Всё равно прийдётся тянуться к ручке КПП, и рулю. Вот если их переместить назад, ещё можно как-то умоститься покомфортней. Но это только органы управления, а ещё есть панель регулировки печки, света, к которым хрен дотянешься если назад уедешь... В общем по эргономике, Жигули не особо комфортная машина. Мы любим их за то, что они научили нас любить технику, зарекомендовали себя довольно простыми и надёжными. С ними связано много воспоминаний из жизни, для многих это первая машина, семейная машина. Они популярны, потому что были массовыми и доступными, у людей тогда не было особого выбора, это был самый оптимальный вариант на то время.

Поділитися повідомленням

Всё равно прийдётся тянуться к ручке КПП, и рулю.
Жодних проблем - я довгорукий. Тільки педаль газу не зручно розташована.

Поділитися повідомленням

@VETERAN, Долгорукий как Юрий?)

Скорее как

Жодних проблем - я довгорукий. Тільки педаль газу не зручно розташована.

Руки как у гиббона? :multi:  К ногам можно привязать колодки, если не дотягиваетесь ;)  

Поділитися повідомленням

@SPASATEL, щось ти не послідовний - спочатку ноги повинні бути півметрові, а тепер ще й колодки прив'язувати - бо закороткі.  :multi:

Поділитися повідомленням

@VETERAN, а чё это я непослідовний?

Тільки педаль газу не зручно розташована.

Это ж вам не нравятся органы управления. :)

Поділитися повідомленням

VETERAN said Тільки педаль газу не зручно розташована. Это ж вам не нравятся органы управления.

От тільки положення педалі газу і не подобається. Зараз трошки поправив, але радикально це не розв'язало проблеми - далі вона занадто високо.

От посидів я в кількох машинах і переконався, що моя найзручніша. Тільки педаль газу...

Поділитися повідомленням

Тільки педаль газу...

так сделай напольную педаль газа,а если электропедаль забабахаешь так вообще джигит будешь,ты ж у нас профессор всехнаук)))

Поділитися повідомленням

Завтра еду с семьёй в Харьков. Сын будет дебютировать в танцах. Звезда?

Он у меня и на флейте играет, и в шашки режется, и танцует. Нету в ребенка детства??

Поділитися повідомленням

Завтра еду с семьёй в Харьков. Сын будет дебютировать в танцах. Звезда

Он у меня и на флейте играет, и в шашки режется, и танцует. Нету в ребенка детства

Такая же фигня. То на хореографию, то на хор, то на бандуру, то на ансамбль... 8 лет ребёнку, а уже такая нагрузка. Уроки учим с боем, зато мелодии без нот подбирает на бандуре и фортепиано. А вчера на детском ноутбуке, с помощью 5 тональностей исполнила какое-то произведение, которое она играет. Непременно есть у ребёнка талант, у меня до сих пор медведь топчется по ушам. Хотя музыку воспринимаю адекватно и люблю, но воспроизвести не получается.

Удачного выступления малому!

Поділитися повідомленням

не получится
Нє баісь - у мене все получається. Просто холодно зараз в гаражі бавитися.

Нету в ребенка детства
Головне - щоб був прогрес. Це укріпить його віру в себе і приведе до успіху.

Поділитися повідомленням

не получится

Нє баісь - у мене все получається. Просто холодно зараз в гаражі бавитися.

Переносити ручку кпп взад, перенести підалі у перь'йод не війде заважає рульова колонка. Тоді нога стане рівно. У мене в коліні правому діскомфорт, від їзди на куда по далі.

Поділитися повідомленням

ереносити ручку кпп взад
Мені і так зручно. І педалі, крім газу, нормально. Може спробую зменшити хід педалі газу і опущу трохи вниз. 

В далекій дорозі нормально - став на педаль і валиш, а от по місту не дуже приємно ногу задерту тримати.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз