nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 Зібрався почистити зняті свічки. З ким не бачився - заодно познайомимося. на задньому плані що за апарат,sony? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 на задньому плані що за апарат,sony?Ага. 25 річної давності - із США привіз. І досі гарно працює. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 С 12.11. 2020 собираюсь сидеть в Харьковском СИЗО по решению суда. Номер СИЗО пока не знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 собираюсь сидетьА там на форумі сидіти можна? в Харьковском СИЗО А чого так далеко, що ти там набідокурив? Я сьогодні кілька годин провів у поліції. Викликав до машини, бо якісь негідники вирвали бічний вказівник поворотів і зірвали з кріплень бампер. Приїхали, зареєстрували і спитали, чи маю якісь підозри. Сказав, що це робота сусідів, які погрожували і заодно скинув їм вміст флешки, в якій занотував усіх, хто мені хоч якось погрожував - все, що довідався про них. Вони були явно здивовані такою підготовкою даних. Тепер нехай перевіряють. Буду звинувачувати сусідів у тролінгу - за це зараз вже є стаття - до 5 років. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 Буду звинувачувати сусідів у тролінгу - за це зараз вже є стаття - до 5 років. Справдi вiриш? Ну-ну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 Справдi вiриш?Звісно, що ні. Але портки нехай кілька раз виперуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 С 12.11. 2020 собираюсь сидеть в Харьковском СИЗО по решению суда. Номер СИЗО пока не знаю. хреново ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 Раз би менi виперли...Книжку шо обiцяв вишлеш? Так ото, хотiлcя б почитати. Ну так ото, для *общэго* развIтiя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 С 12.11. 2020 собираюсь сидеть в Харьковском СИЗО по решению суда. Номер СИЗО пока не знаю.хреново ( Ничего страшного. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 Шо ты уже сделал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 Книжку шо обiцяв вишлеш? Так ото, хотiлcя б почитати. Ну так ото, для *общэго* развIтiяСвою ні - маю з авторською посвятою. А по книгарнях гляну, раз ти вже так зацікавився тим, як УПА організовували. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 Шо ты уже сделал?Трiшки погрався з Судовою Системою Украiни, а саме, як моя спIвмешканка, была мою Маму, якIй з 1939року, Можете шось зробити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 Шо ты уже сделал? Я пьяный в жопу побил свою цивильну дружину белка у меня была Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 Ну все готовь кочегарку, на пресс хату поедеш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 Ну все готовь кочегарку, на пресс хату поедеш Это ты как опытный сиделец говоришь? :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2020 Ну все готовь кочегарку, на пресс хату поедеш Это ты как опытный сиделец говоришь? :multi: Дядя Мопс рассказывал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2020 бухло до добра не доводит так что ожидаемо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2020 - вотка зло - сам казло! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2020 завтра заберу машину с малярки, ох и руки чешутся. Жду как новый год и день рожденья в 7 лет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2020 ох и руки чешутся Я вже почесав - заправляв на місце вирваний бампер Міні і поремонтував вказівник поворотів. 9-го числа дочка побачила, що хтось пошкодив машину. Підозра на сусідські війни за стоянку. Викликали поліцію - зафіксували це все - нехай проводять проф роботу. Ну і причепив обірвані дочкою бризговики за колесами - ті, що колись тут викликали ажіотаж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2020 Бляха выезжал сегодня на смену, карб начал чудить, если наполовину вытянутый подсос, работает прекрасно ,на 1/4 начинает мотор троить а если убрать глохнет.Мда веселуха начинается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2020 @optimus prime, газ стоит? 1 NeoN4ik87 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2020 Бензин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2020 БензинА стояв би газ - їхав би впевнено, як я. Народ цікавиться що означає - купил гыргало. Залякав ти всіх - бояться самі спитати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2020 А стояв би газ - їхав би впевнено, як я. я тоже про то, газ не такой капризный в том числе и к качеству топлива. Я никогда не ощущал разницы между дешевым и дорогим газом, разве что могло фильтр засрать да и то хз с какой заправки это было. Премиум заправки грешат не меньше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах