Madyar 15 Скарга Опубліковано: 1 січня 2021 От цікаво, чи ще хтось пам'ятає, що Форум є рупором Клубу 2101, хтось ще таке має? У меня есть две футболки самого первого тиража, ещё с доменом vaz2101.kiev.ua. Так что я тут даже больше ветеран, чем ты И у меня есть коасная футболка со старым доменом, и клубная карта стара с номером 0092 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 1 січня 2021 С утреца шампуссик допылы,потом пошла водяра,а ща уже идет в ход пиввасик з рыбою,чую накыдаюсь как и вчера. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 1 січня 2021 Попав у Львові в ДТП, не доїхав до Франека. Сцуко... машина поїхала на евакуаторі, що далі - з‘ясую завтра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 січня 2021 машина поїхала на евакуаторіКуди? Невже сподіваєшся її забрати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 1 січня 2021 @VETERAN, На Сихів на СТО. Стосовно забрати - так. Все залежить від наявності запчастин, це буде зрозуміло завтра. Як мінімум, гнутий важіль та колесо матом. @VETERAN, На Сихів на СТО. Стосовно забрати - так. Все залежить від наявності запчастин, це буде зрозуміло завтра. Як мінімум, гнутий важіль та колесо матом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 січня 2021 На Сихів на СТО.Звідти можна забрати. Я думав на штрафмайданчик.Сихів - це ти маєш на увазі СТО в кінці Зеленої? Потребуєш якоїсь допомоги? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 1 січня 2021 @nemez, печалька ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 2 січня 2021 Ххух,праздники продолжаются,тобто обычная стандартная буханина. Седня с женой провели дигустацию Вина (это подарочек от Дебюта),это реально шык,такого винчика я давно уже не пробывал,я хоть и мало шо понимаю в виннах но это реальнео красота. А к стате по Самогону отчет будет,я увалю его токо с избранными. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 січня 2021 Только сегодня более менее пришёл в себя,не совсем правда,но лучше чем вчера, вчера целый день лежал в кровати, только в туалет вставал и чтобы перекусить слегка,трясло как суку,в ближайшие пол года скорее всего никакого алкоголя не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 3 січня 2021 @nightwolff,Переходит на домашний,я делаю двойную перегонку и на годик в дубовую бочку - никакого отходняка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 3 січня 2021 в ближайшие пол года скорее всего никакого алкоголя не будет Все так говорят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 січня 2021 @nightwolff,Переходит на домашний,я делаю двойную перегонку и на годик в дубовую бочку - никакого отходняка. проблема не в качестве алкоголя а в отсутствии ограничителя))) в ближайшие пол года скорее всего никакого алкоголя не будет Все так говорят у меня это реально,я в год пью раза три максимум Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 3 січня 2021 Самоустранилось с форума 3 человека и срач мгновенно прекратился, и пообщаться есть с кем. Прям как в той поговорке: одна плохая овца все стадо портит. 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 січня 2021 Только сегодня более менее пришёл в себя,не совсем правда,но лучше чем вчера, вчера целый день лежал в кровати, только в туалет вставал и чтобы перекусить слегка,трясло как суку,в ближайшие пол года скорее всего никакого алкоголя не будеттак а нафига так пить спрашивается?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 3 січня 2021 @nightwolff,Переходит на домашний,я делаю двойную перегонку и на годик в дубовую бочку - никакого отходняка. проблема не в качестве алкоголя а в отсутствии ограничителя))) в ближайшие пол года скорее всего никакого алкоголя не будет Все так говорят у меня это реально,я в год пью раза три максимумЯ не пью 4й год))) 1 alex_zp відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 4 січня 2021 Я тоже уже не помню сколько лет не пью, с головой меньше проблем, чего деньги переводить, лучше что-то полезное для того же авто купить. И проще: говоришь что не пью и не наливают, а то как то раньше говоришь больше не наливайте, не все слышат... И все рады, что есть трезвый водитель Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 січня 2021 Привіт всім любителям заглянути під кришечку. В Яремче. Декілька днів відпочинку. Хотів погасати на лижах в Буковелі, але пролітаю. Травмував коліно в ДТП. Сьогодні піднявся на Nissan terrano на гору Синячку, 1400 м. Увечері - дві години місив гівно на квадроциклі, по темним гірським офроуд шляхам. Сиджу коло комину, вечірні розслабушечки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 4 січня 2021 @nemez,а что по машине? Фото есть? Я так понял ехал на шкоде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 січня 2021 Да. Фото выкладывать здесь не буду. Удар в колесо, хана диску, рычагу и стойке. Всё заменено, на следующий день поехал во франке своим ходом. С 10-го в Че становлюсь на кузовной ремонт. 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 6 січня 2021 Такой вопрос,здесь на форуме есть кто нибудь,шоб занимался инструментом из Тайваня,Китая ? И еще вопрос,как заказать (связаться,конт.тел наших какихто продаванов) товар из поднебесной,через наложку. Если кто бывает на Лоске и попадется на глаза ларек с инструментом просьба взять контакты,интерисует набор шарошек (зенковок) Тайвань для седел клапанов от 31 до 48 мм с пилотами 6-7-8-9,5. Можт кто из гостей клуба будет заинтересован в продаже такого наборчика,мой тел 0509954575. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 11 січня 2021 Все,ныбухаю иду на некоторый час в завязку,нада здоровье подшаманить,даже на посыпання не буду бухать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 січня 2021 відкрив для себе кінні прогулянки лісом. Це нереально кайфово ) 1 All!@nce відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 16 січня 2021 Товарисчи, а вы вот такой прибор в живую видели? https://sinergy24.com/p413666119-podogrevatel-dvigatelya-start.html Есть ли от него толк? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 16 січня 2021 Мне когда после растаможки приезжают на сертификацию авто с Финляндии то почти у каждого стоит мини розетка для подогрева в решётке радиатора, там такая штука популярна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 16 січня 2021 Мне когда после растаможки приезжают на сертификацию авто с Финляндии то почти у каждого стоит мини розетка для подогрева в решётке радиатора, там такая штука популярна Согласен. А какова мощность этого подогревателя в иномарке? Сам то я понимаю что любой подогреватель электрический для антифриза в автомобиле основан на принципе кипятильника, но вопрос в том мощность, в этом отечесвенном 0,7квт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах