optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 @All!@nce, Мы говорили о рабочих професиях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 @All!@nce, Мы говорили о рабочих професиях. Цифры конечно поменьше но от 30к вариантов тоже полно. Ну а если уж совсем рабочие профессии брать типа "мыть подъезды" тогда да, там такие зарплаты недостижимые, здесь я с тобой согласен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 @All!@nce, А жить где на улице? Или прям в сервисе? А питание. Сам то чего в Киев не подался? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 А жить где на улице? Или прям в сервисе? А питание Ну это уже как с работодателем договоришься. Может оплатит тебе жилье + еду. Но я бы еще персонального водителя просил за счет фирмы. Гулять так гулять Сам то чего в Киев не подался? Давно уже, да и не только в Киев Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 @All!@nce, Мы говорили о рабочих професиях. Цифры конечно поменьше но от 30к вариантов тоже полно. Ну а если уж совсем рабочие профессии брать типа "мыть подъезды" тогда да, там такие зарплаты недостижимые, здесь я с тобой согласен. Дели эти цифры на полтора а то и два. Обещать могут сколько угодно, только на практике выясняется, что такая зарплата это гипотетический максимум при условии, что ты работаешь по 12-14 часов шесть дней в неделю. В таком режиме конечно можно какое-то время поработать, но надолго не хватит даже самых стойких. * ASUS_X00TD * 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2021 А жить где на улице? Или прям в сервисе? А питание Ну это уже как с работодателем договоришься. Может оплатит тебе жилье + еду. Но я бы еще персонального водителя просил за счет фирмы. Гулять так гулять Юморист от бога, почему еще не в Квартале? там таких любят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2021 почему еще не в Квартале? там таких любятНавіть тобі приходять дієві ідеї - вали вперед - прямо в Квартал. Це ж випливає із твого життєвого кредо - "Кто бил нічєм - тот станєт всєм!" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2021 Старик без унижений не может прожить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2021 Старик без унижений не может прожить. А сам? Видишь как получается - против тебя твоим же оружием Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2021 Старик без унижений не может прожить.Ти нє понял - я ж тебе похвалив.Ну як зумів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2021 Старик без унижений не может прожить. А сам? Видишь как получается - против тебя твоим же оружием Я что то не помню чтобы оскорблял тебя, или других переходя на личности. А вот от вас это исходит с завидной частотой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2021 Старик без унижений не может прожить.А сам? Видишь как получается - против тебя твоим же оружием Я что то не помню чтобы оскорблял тебя, или других переходя на личности. А вот от вас это исходит с завидной частотой А форум помнит Кстати ты же так и не показал где от меня оскорбления. Не знаю даже что тебе предложить. Как вариант могу дать контакты администраторов, можешь пожаловаться им на меня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2021 Ну и отлично.значит было за что. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2021 Ну и отлично.значит было за что. "Я никого не оскорблял но если оскорблял значит было за что" А говоришь что еще я юморист)) Но вот почему то ты потом ушел на полгода, а не я ) P.S. Опять не дал пруфы где в моих постах были оскорбления. А я уже надеялся что увижу их) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2021 Привіт банда, бачу на арені ті ж самі і нічого не міняється.... я работаю роботу, трохи повисили до заст.директора, зарплата виросла не дуже, а обов'язків капець - шо в собаки бліх. міняти роботу не варіант - малого в садочок з цими карантинами буде не зручно возити та і житлові питання є... ВАЗ поки стоїть, іноді з прицепом ганяю, піджопник зараз Славута 2004р. і робочий ОпельКомбо +газель +ГАЗ-САЗ, сам собі начальник водій і грузчик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2021 @zootechnik, Коля Зір до тебе дозвонився? Шукав твій номер, бо щось там з його телефоном і втатив. Потребував якусь консультацію. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2021 Я что то не помню чтобы оскорблял тебя, или других переходя на личности.Точно - тільки компліменти роздавав - Так шож получается, запыздивься наш Дид, и других обвиняет кто ж виноват что он в возрасте а мозгов на три копейки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2021 @VETERAN,это не переход на личности,а предпрложительное оценочное суждение действий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2021 VETERAN,это не переход на личностиТак і я не переходив - просто виділив твоє життєве кредо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2021 Чогось вчора поринув у спогади студентських часів і дуже захотілося тяпнути савєтскаґа "Білого міцного", або Портвейну. Звісно, що зараз можна придбати справжнього португальського Порто, але чомусь дуже хотілося того колишнього. Розпитував продавців і вони не нарадили нічого толкового - тільки знайшли "777". Ціна трохи насторожила - 47 гривень за літровий пакет - ще та упаковка. Але що робити, якщо хочеться - купив. Стосовно смаку - так, ніби напіврозведений колишній - не вистачає консистенції та й смак якийсь слабенький і не виражений. А може то вже мої рецептори ослабли. Міцність дотримана - по голові трохи дало. Що приємно - наступного дня наслідків не відчув. А може це тому, що випив тільки бокал (біля 100 грамів) і під гарний закусь - запивав миску тушкованого м'яса. Може ще сьогодні усугублю... Хтось знає якісь порядні вітчизняні портвейни, мадеру, чи вермут? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2021 меня колбасит от одного запаха этого химозного шмурдяка, в студенческие годы хватило Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2021 Хтось знає якісь порядні вітчизняні портвейни, мадеру, чи вермут? Просто купи горілки)))А то всі ці шмурдяку нагадують анегдод) спрашивают чукчу, когда ему было хорошо — при Сталине, Брежневе или Горбачеве. Чукча отвечает: «Конечно, при Сталине было лучше всего». – «Почему, чукча?». – «Потому что при Сталине чукча был молодой, его девушки любили». Смотрел новости, первый раз за несколько месяцев,что там на Донбассе, опять хотят устроить войнушки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2021 Просто купи горілки)))Та стоять на полиці кілька пляшок різних виробників. Є достатньо різних гарних сухих вин - червоних і білих. Навіть є рожеве. Хочу ще нашу мадеру і вермут. Білого міцного вже напевно не знайдеш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2021 Може собі такого помічника завести? 2 Vinni86 та alex_zp відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2021 Хтось знає якісь порядні вітчизняні портвейни, мадеру, чи вермут? у Чизай неплохой портяшка, так же недавно брали под мясо с парнями разливной одесский недорогой, все удивились как альтернатива пиву)))) 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах