VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2025 та врод'є ж просрали вони вже його?Вони ще навіть не бралися - тільки приглядаються. А ще та ніобій, тантал, кобальт і нікель. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2025 ще навіть не бралися не виключно, але дуже це фантастично. Скоріш якісь марсіяни висадяться і свої права пред"являть ниж капитан америка хоч би почухається))Та ну її в пень ту політику (чи то фантастику), хоч це і не політика зовсім, бо вона не десь у зімбабві, а її "з вікна видно". Все одно від нас нічого не залежить, то чо разводити тут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2025 Все одно від нас нічого не залежить, то чо разводити тут. Якщо ти не слідкуєш за політикою - не гарантує від того, що політика вплине на тебе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2025 @VETERAN,Один чувак у 2013му мені так само сказав, але дещо поетичніше. Я кажу що не цікавлюся політикою, він каже; "Тоді політика зацікавлиться тобою")) . Звучало це звісно російською, при перекладі відтінки дещо зміщуюються, але не дуже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2025 @sun, ну і як воно, сподобалося? Думаю, що скоро буде ще крутіше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2025 @VETERAN, Та нуна, я в ці казки давно вже не дуже вірю. Це у 2017му я ще міг щось, поначитавшись таких ось урапатриотів, собі щось нафантазувати. Тоді разводили тему з якимись миротворцями кажися, типу ось-ось там щось. Аха, зараз усі вже позабули давно)) А я реально тоді тягнув до останнього, думав залишуся на укро-бляхах, а це чисто фейк був, дарма тільки на штраф попав). Млин!! чого усі такі легковірні, мож тому що не пам"ятають нічого хоч би за 5-6 років тому??)) Одне вірно - краще не буде, але не в глобальному сенсі, так от зроблять якусь підлянку, тіпу десь щось відберуть, чи закроють чи у якусь довжелезну чергу поставлять за якоюсь фігнею, чи таке інше. Бо їм воно кортить, якщо в нас говна на голові нема. Це вже було не раз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2025 @VETERAN, Підкажи будьласка, яку краще 5ступку взяти, є 2 варьянти; Звичайну 2105, чи таку ж 2105,але з 1валом більшим на пару зубців, тобто швидкісну типу як? Чи не потягне? Але хотілось би)) Двіг 1,2-1,3 (хз), короб 4 стандарт зараз 2101, редуктор від 2106 — 3,9 теж швидкісний, але маловато!Мабуть для грубої прикидкі спробовати забути про 1 передачу и так поїздити? Мабуть жестяк буде, так що стандартну 2105 і годі)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2025 @sun, у мене швидкісна полонезівська. Від 2105 не брав, бо дорога і там вроді швидко летить 5-та передача. Міст у мене також 3,9. У полонезівської 1-ша якась понижена - хіба трактора з болота витягувати. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2025 я в ці казки давно вже не дуже вірю.А прийдеться... Трамп зуміє показати, що буває ще гірше. Після "допомоги" американців Україні завжди ставало гірше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2025 Україні завжди ставало гірше та там ваще трешняк! я почитав новини за 2дні, бо раньше николи було - от що вони там курять?? Це шо якась исторична реконструкція, у Мюнхені надумали ублажати диктатора точно як у 37му, читав обригався! ! короч хана Уркаїні як той Чехословатчині, у трампа один план-красиво злитися в ще і так узяти платню за "роботу" тим от літієм чи т.п., може навить від путлера, вони ж ліпши друзяки млин)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2025 у трампа один план-красиво злитися в ще і так узяти платню за "роботу" тим от літієм чи т.п., може навить від путлера, вони ж ліпши друзяки млин))Я би не був таким певним. Трамп досвідчений шахрай. На початку минулого свого президентства він також "дружив" з прутіним, але вилилося це в санкції для рашки. І першу зброю Україні також почав давати він. Як там у вас кажуть "не все так однозначно". Совпадение? Не думаю. Поживемо - побачимо. А у Мюнхені вони тільки базарять і насолоджуються пивом. Нічого підписувати навіть не збираються. І з московії ніхто не приперся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2025 Поживемо - побачимо ок запасаємось попкорном (сірниками, сілллю, ітд по списку), дивимось далі і намагаємось не дуже голосно кричати "не вірю" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2025 ок запасаємосьПочинати здалося б вже починати. У нас зрозуміло - війна - нам захід поможе, а от на рашці назріває реальний голод. Вже з насінням проблеми - хочуть сіяти те, що зібрали, але теперішні гмо сорти не дуже годяться для посіву - вироджуються. Та і трактористів нема - всі стали танкістами на концерті кобзона. Зато рубль виріс і його вийде менше виміняти, після торгівлі нафтою. Ознайомився з прогнозами болотних економістів-фінансистів - сумують... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2025 на рашці назріває реальний голод теоретично так. але.. один пропагандос воще цікаво загнув, типу це не оналог 2мирової війни, ніхто ніяких прапорів над рейхстагами не постивить, це аналог 1ї мирової, коли германськи війска наступали і були під Парижем, а Немеччина раптом схлопнулася знутри, типу так і з рашкою буде. Хз, може так і буде колись, але вони як завжди дещо поспішають, десь на 5-7 років (+-). А може вони типу діти аристовича взагалі. Практично поки що в наявності одна халепа - знижок нема на озоні (це аліекспрес такий рашиський). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2025 Немеччина раптом схлопнулася знутри, типу так і з рашкою буде. Рашка тоді також схлопнулася. Це ж тоді їх армія вирішила, що надоїло воювати, віткнули свої ружжа штиком в землю і пішли додому.Мого дідуся тоді мобілізували до армії, але українці не хотіли воювати зі своїми і браталися. Лінія фронту тоді проходили біля нашого села і мій дідусь ходив ночувати до мами - на територію рашки. А його дядько був у рашкиній армії і зранку будив дідуся словами "Вставай і йди - ваші збираються наступати." Австріякам це надоїло і підрозділ дідуся перекинули до Італії. Але не доїхали - тиждень стояв ешелон під Міланом, аж поки харчі не скінчилися. Пішли побиратися до місцевих, а їм кажуть - чого сидите тут - війна закінчилася. Так мій дідусь і йшов пішки додому через Відень і Прагу. Йому було тоді 19 років. Я з сином їздив жигуликом по маршруту мого дідуся - вокзали Відня і Праги практично не змінилися - знайшов місце, де мій дідусь зустрів свого тата, який був їздовим і їхав своїми кіньми до Берліну. Вони не пізнали один одного і тільки розговорившись, зрозуміли, що то за зустріч. Мені дідусь багато розповідав про ті часи - як у січові стрільці пішов, але також не встиг повоювати... 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2025 не хотіли воювати зі своїми і браталися зараз це дещо мало імовірно. Останніми днями щось в нас цукору побільшало виробництва рязанської хлопкової фабріки., недобір походу в воєнкоматі, а сам вже якось сумніваюся, ну хто на це клюне, дитячий садок якись!! Аж тут йду вулицею, раптом як бахне щось над головою, а на зустріч жінка, з виду прилична. І як вона заматюкалася вголос: Україна пииии..., українці - пипипипииии..Да щоб їх...!!!... Ото думаю ні, схема рашистів таки працює, бо не одна ж вона так каже. Мабуть там вже черга стоїть((. І навряд вони там брататися будуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2025 не одна ж вонаСто років селекції... Спочатку українців били під час громадянської і заселяли своїми. Потім голодомор, бо українці були роззосереджені по селах. Потім репресії. Потім знову війна і ще один голодомор. Крім того, нищилися всі, хто хоч трошки був вищим за бидло, а найпідліші підвищувалися. Це дає бажаний мордору результат, але не на довго, бо знову народжувалися достойні люди. Насправді український націоналізм зародився саме на Донбасі та й провідники та ідеологи були зі сходу. Це приводило до успіху, навіть не зважаючи на те, що їх нещадно нищили. Знаєш, що навіть Молода Гвардія насправді була бандерівською?Теперішня агресія є наслідком зменшення концентрації негідників на сході та меньший їх вплив на суспільство. Я чітко бачив таке у нас, у Львові. В шістдесятих у нас повсюдно шамкотіли так званою русскою, але вже до вісімдесятих все стало знову українським. Мені, із-за роботи, постійно доводилося крутитися в тих кгбістських кругах - моїм начальником був син першого повоєнного комісара Львова Конівцев. А допуски до секретів оформляв особсто главарь КГБ Львівської області. Та й у київських та московських кабінетах доводилося товктися - крім твердолобих комуняк мусив хтось реально працювати - доводилося їм терпіти "нєчлєна". Так що я з середини міг зловтішатися з їх проблем. Я їм багато неприємних несподіванок організовував. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2025 Стосовно Донецька - я прекрасно знаю його - бував не раз. Там працювала моя тітка і дядько. Я живу зараз у квартирі, яку виміняли на їх квартиру в Донецьку. Колись стикався з Януковичем - він тоді ще наперстки совав по фанерці. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2025 Роблю дюже невеличкий рестайлінг у салоні. Ось добрався до стандартної тройнячки. Кнопку двірників винес на підрульовий - дуже зручно це виявилося. Аж занадто зручно - коли рукими розмахую весь час чипляюся і звісно двірники вмикаються і скло шкребуть. Мабуть буду ще одну пімпу ставити, "режим дощ" що вирубає "+" з пвдрульовика. На трійняшкє буде 1- підсвітка, мабуть синя, - приборка, годинник і ще під саму трійняку думаю лампу замутити. Вмикається назалежно не від чого 2 - габаритки як і по стандарту. 3 - на 3 положення, "режим доп світла" - викл, дхошки, или птфки. Як і положено по хвеншую тільки при вкл габаритках. п.с. назову цей проект "ВериСмалРестайлинг", короче ВСР, державною мовою не треба, бо якесь денере виходить. От чому так весь час!!!, хфилосовське питання)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 червня 2025 Народ! Всіх зі Святом! Як вам погодка? Я аж міню загнав у гараж, бо прогнозують грозу і град 2см. Якраз починається. Сусідній Золочів уже засипало льодом. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 8 червня 2025 в нас поки що +36 і завтра, тобто вже сьогодні теж саме. Ваще реально дощік потрібен, бо воду дають раз на 2 дні і по нитці що ледве 100л бак у погребі набігає, все посохло. Ходжу щодня під молодий виноград по стаканчику підливаю щоб не помер Надо спробувати насоса у водогін вкрутити мож натягне більше води? А так все достало! Думаю до 1серпня підшаманити тачку і рванути до кримнашу)) Ніякої там движухі не планується раптом? А й піфіг, адреналину більше буде, бо доїхати на жигуліку 2х600км це само по собі нонсенс, а з бобовною то взагалі відрив башкі)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 червня 2025 Ніякої там движухі не планується раптом?А хіба вона там колись припинялася? Нещодавно опору керченського моста покоцали - стоїть тепер, як табуретка з тріснутою ніжкою. воду дають раз на 2 дні і по нитціСподіваєшся в Криму напитися? Там обіцяють похолодання до 40. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 10 червня 2025 Нещодавно опору Во как, а я думаю чи то фейк чи що, як же тоді всі їздять? Нажаль не побачу це, я типу по землі планую добиратися. Сподіваєшся в Криму напитися Круто! нарешті дощік пройшов. Сподіваюся покататися, покупатися, пофоткатись, збагнути що це все мені не до чого, поїхати подивитися севастополь, де не був вже 20років, можливо Євпаторію, де не був 38р. Раптом там щось залишилось знайоме)). Зрозуміти що це все дурь повна і рванути додому до донецького смогу))). Згадав древньокримський анекдот, туристу погано!! - притулить його до вихлопної труби, дім згадає і йому полегшає)) А якщо буде похолодання теж добре, не перегріємось Воду завжди беру з собою литрів 50 і вона стає з часом і з іі розходом все вкуснішою порівняно з місцевою, таке от помітив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 червня 2025 я типу по землі планую добиратися. Там також міст поклали. Правда залізничний, але ще не вечір.Табуретка без ніжки також якийсь час стоїть. І навть якось косо на ній посидіти можна. Воду завжди беру з собою литрів 50Кожному своє - я колись віз в багажнику львівське пиво, охолоджене сухим льодом. Десь біля Керчі, на гарячому пляжі, виліз з палатки і поставив пляшку на капот. Із сусідньої палатки вилізла дівчина і питає - "Чекаєш поки остигне?". Кажу що навпаки - щоб нагрілося, бо зуби ломить. Посміялася, але коли пригостив - зрозуміла. А у вас чого вода пропала - звільнили водогін? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 10 червня 2025 Там також міст поклалині, там перешийок, навить 2 через Чонгар і через Армянськ. Так воно ближче км на 500. Хоча теж можуть щось затабуречити, не виключно).А по мосту пишуть така черга-тягнучка, що ппц. І якщо воно твм лусне усі попливуть, так шо ну його в пень. А у вас чого вода пропала - звільнили водогін?я б щось додав, але точніше не скажешь . Усі ті персловуті 8р вода була майже нормально бо як кажуть вона йшла через динири далі до Маріуполя. Потім у 22му ось звільнили і все пропало бо їм на нас пофіг Гнали трубу з ростову, дуже голосили про це, але воно виявилось пшиком. Була вода до недавна кожного дня 18,00-21,00, вродє вістачало. Тепер з 1червня урізали до 1 на 2дні в ті ж часи, і можуть тупо не дати. Кажуть висосали усі водосховища, поповнювати нічим. Пити з крана звісно не можно, бо через 3 фільтрі все одно дикий коричневий осад від води на всьому. На Луганщині як я чув з водою покраще. Для пиття продається на розлив без обмежень, вродь нормальна, але то мабуть звичка.) Кажуть з якойсь скважини, але мабуть просто очищена, хз. До 14го точно везли зі скважини у Св"ятогірську, о то була вода :ay: А колись давно ще малий був пили водопровідну, була самая смачна на Донбасі по Україні, ніякого пива не треба було)). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах