Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

у нас цілу ніч дощик накрапав і річки піднялися на 3 метри
чувак, ти з якої планети?? (О_о) таке що реально буває?? в нас вже місяць жодної тучки на небі, не то щоб щось капало))

Тобто капає, тільки з водопроводуі тільки у подвалі, наверх не йде, і все так же раз на 2 дні, як наказав великий фюрер :evil: .

Є насос що піднимає воду з нижнього до верхнього баку, але з ручним управлінням. Бак у подвалі малий десь 120л, а вмикати насоса вчасно ніхто не хоче, треба автоматику ліпити, можливо буде більше у підсумку. Все вже купив, лежить у коробочках чекає деталюху діфцитну (час тобто).

2025-07-11-21-04-22.png

Але це тільки така теорія. Якщо не буде сенсу, доведеться насос напряму до водопроводу прикручувати і смоктати звідти. 

Але теж 50/50 шо щось буде :multi:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Знайшов що хряснуло коли перетягнув гайку - це шайба під сайлентблоком. 

photo-2025-07-11-21-26-59.jpg

У батькових заначках такой не знайшов, доведеться по разборках пошаритись. Сайлентблоки теж поменяю, хоч і майже живі. :)

Поділитися повідомленням

доведеться по разборках пошаритись

доведеться по разборках пошаритись.
Та випиляй із грубої шайби. А сайлент можеш назад запхати - у мене такі довго служать.

Поділитися повідомленням

Якщо не буде сенсу, доведеться насос напряму до водопроводу прикручувати і смоктати звідти. 

Якщо труба пуста - що ти звідти висмокчеш? Тільки заповітриш. Я завжди через проміжний бак робив.

таке що реально буває??
Зараз у нас асфальт мокрий, але не капає - просто висока вологість. І не гаряче - біля 20 градусів.

Сьогодні їздив на жигулику провідати міню, бо на тій вулиці, де гараж, був потоп. Був втішений, що в іншому кінці вулиці. Гараж сухий - вода не дійшла. Придурки забудували струмки і тепер вода не має кудою стікати. Парадокс у тому, що це водорозділ - один кінець будинка має стоки на схід, а інший - на захід. І де це видано, щоб на горбі був потоп?  :bw:

Поділитися повідомленням

просто висока вологість
Колись раз батькам дали путівку у будинок відпочинку десь під Харковом у липні. Першого дня ми навить ще покупались у Донці. А потім кожного дня дощ як зарядив. Якись тряпки попрали, вони так и проболтались тиждень мокрі на веревкє. Комарі там це якісь бомбардувальникі б-25 ще й охріпщі такі)).  Ми увесь тиждень ходили і тягнули на себе все що можно, бо холодно що ппц, куди там купатись у річці  Ну ладно думаю,мабуть літо таке.  Дик приїхали до Донецька, а там жара 35 і жодного дощіка не було, ну як зараз.  Во, млин думаю відпочили, ну а що воно таке, ліс і болота це не пустеля, від слова зовсім. :multi:

Поділитися повідомленням

ліс і болота це не пустеля, від слова зовсім

Якісь крайнощі.  :-) Не знав, що харківщина - це болото. Та і Донецьк не асоціюється з пустелею. Вроді їздив там і нічого такого не помітив. Але то було давно - ще у 80-тих.

Мали веселу ніч - Біля нас збили 66 дронів і 19 ракет. Майже всю ніч було дуже гучно.Один дрончик зумів попасти у квартиру, але не вибухнув - просто поваляв усе. Ще один попав прямо в ціль - інститут, а ще один - влупив по моїй роботі 35 років тому. Тепер там був швейний цех. Скрєпнєнько... Таке враження, що цілилися у собор, але високоточно - похибка біля кілометра. Небо неперервно спалахувало, мопеди дирчали - здавалося, що вони всюди. Сьогодні вдень хотів знайти якісь високоточні осколки - безрезультатно. Напевно всі сувеніри ще до мене визбирали. І головне - ніхто не загинув. Тільки поранені, хоча і це сумно.

Поділитися повідомленням

Мали веселу ніч
дрона не бачив, тільки чув, рашисти за ним пів години мабуть гонялись і пуляли зі шмайсерів, а він все гирчить реально як мопед, тільки постійно нікуди не віддаляючись . Все це десь за деревами, так шо тільки звук без зображення, що є добре. Мабуть в них там учбовий полигон чи щось таке.  А якщо і ракети, то бзагалі мабуть веселуха. :az:

хотів знайти якісь високоточні осколки
від дрона не знаю,мабуть повинні бути, а від ракети запросто може не бути. В нас у 22му впала у асфальт в 100м від моїх вікон. Діру пробила десь 1,5м, і по всьому мікрорайону вікна повиносила взривною волною, які були замкнені. А жодної відмітки від шлапнелі не було ніде, лише скло всюди валялось.   Доречи у квартирі скла не було, лише пару шматочків у жалюзі запуталося, все на вулицю всмоктало :bw:

Що сумно, то так, тримайтеся. Можливо щось змінеться, бо якась тиша повна, може щось затівається, чи може всі тупо у відпустку звалили и забили) :bn:

Поділитися повідомленням

дрона не бачив, тільки чув
Ми тут надивилися на всяке... Спочатку літала калібри - стайками по 3-5 штучок. Зараз прилітають Х101. Шахеди міняються - були якісь сріблясті, а тепер чорняві. Шахеди видно, коли їх прожекторами виділяють на небі. Всякі цілі видно, бо на них летять траси з кулеметів та пушок.

Поділитися повідомленням

Всім привіт. Не очікував тут побачити активність. Прорвався якийсь лист на пошту з нагадуванням. Штошшшшшшшш

Змінилися часи - змінилися теми...

@sun, ти тут писав про те як був в Києві і не чув солов'їної- я народився і вчився в Києві майже в центрі. У нас в класі було 2 дитини україномовні. 

Крім того на початку 22го збігав у Кам'янецьПодільский - там теж української меньшество, хоча перша столиця УНР.. ХЗ

@VETERAN, Ти багато де був, багато чого бачив, підкажи - не жалкуєш шо не звалив на чужину і не осів там поки була можливість? Бо зараз такі часи шо пора шось думати ))))  

Поділитися повідомленням

не жалкуєш шо не звалив на чужину і не осів там поки була можливість? Бо зараз такі часи шо пора шось думати ))))  
Ну можливість нікуди не зникла - можна і зараз звалити. Мені наполегливо пропонували осісти у США і Польщі. Навіть допоміг кільком приятелям так поступити.

Минули роки - більше 30 - і тепер можу зробити висновки. Двояке враження. Дивлячись на тих приятелів - гарно влаштувалися, стали багатими і впливовими. Але і одинокими - ВСІ розвалили свої сім'ї. Зі здоров'ям у всіх проблеми - розпороті животи, шунти на серці... Я не багатий і не впливовий, але зберіг сім'ю та здоров'я. Мої діти наїздили значно більше, ніж я і тепер живуть собі де хочуть і можуть собі вибирати. У мене можливість вибору залишилась, але бажання кудись зриватися нема. Закінчується термін придатності закордонного паспорта, але виробляти новий не збираюся ні я, ні моя дружина. Планував на старість звідати всю Україну, але вийшло, як є. Активно готуюся до старості.  :multi:

Поділитися повідомленням

Не очікував тут побачити активність
що до мене, не думаю щр це на довго, рашка наступає і виртуально також. Тік-ток от до недавна був нормальний український, тепер от тупо раша - зніс його нафіг.  На усіх підписках пише нема жодного відео, ага усі зникли раптом. :bn:  Шкода, ні новин нормальних,ні хто там кого і тп. :evil: . Доведеться телегу читати поки вона є :bl: .

Наступне думаю буде телега, хоча може до сайта і не дійдуть, але вони мастаки блокпости зачиняти щоб не шастали.  Короче, якщо я раптом зник, то не я, то мене зникли. :br:

там теж української меньшество
ну хоч є, а для мене вони як марсіани така рідкість, можу стояти і тупо дивитиси на них хоч увесь день, вдруг раптом зеленими стануть :multi:

@RusLi, сам десь за кордоном мабуть, чи це конфеденційна інформація? :)  

Поділитися повідомленням

RusLi, сам десь за кордоном мабуть, чи це конфеденційна інформація?   
та ні, тут. Живу, працюю. Сину 12 ось і думаю.... шокуди

Поділитися повідомленням

рашка наступає і виртуально також
Це тільки у вас там. Вже навіть воду у вас забрали. Кульочки для сраня ще є?  :multi:  Подам ідею - на болотах завжди срали у дірку в землі - у вас там є грандіозні діри, які вже не використовуються - шахтами називали їх. Думаю, що на довго вистачить. До речі - там і водичка є - шахтними водами їх звуть і їх прийнято відкачувати - для їх армії можна використовувати. Людям не качайте.

Співчуваю тим кільком нормальним людям, які зависли у тих обставинах - тікати звідти давно вже слід було.

Поділитися повідомленням

Вже навіть воду у вас забрали
гарна ідея :ay: але підказувати не треба, а то справді щось таке зроблять. З завтра треба на роботу зі своєю баклахою приходити, т.к. з кондеру малуато капає щоб руки мити.    Що набереться з труби тільки для прибиральниць і їм не вистачає.  На кран де руки мили вдягнули чорний пакет, типу все капець :bw: .

На город привозив вчора з річки десь 70л, не знаю що там за хімоза, мабуть ті ж самі шахтні води, але рибалки рибу ловлять. І я такий з баклахами причалюю :multi:. 

Віноград малий вродь живий, на кукурузу довелося забити, все одно запіздно посіяв.   Треба тачку швидше запускати, у брата в хаті ледве капає у типа "водний день", буду привозити баком з квартири, там ще нормально йде.   

Доречи спробував качати напряму з водопроводу - болт, лише воздух гоне - пузири йдуть води нема. :(  . Може іншим разом спробую, коли краще буде капати.. :bn:

Кульочки для сраня ще є
  аборегени кажуть - як у середньовічної європі, будемо у вікно викидати. :-)

З роботою кнешно полная лажа!! Ще і їм привозити,  :evil:

Поділитися повідомленням

@sun, дерти звідти треба чимскорше. Тільки не в Крим - там до води зась - мазут. Отруїтися запросто. Та і повітря біля моря теж отруйне - відразу не відчуваєш, але легені пошкодить.

У нас погода якась неробоча - ніби й не спека - біля 25, але парко, бо часто моросить дощ. Деколи зливи. Почався грибний сезон - люди валять на тихе полювання.

Іроди перекривали гарячу воду - трісла труба десь - довелося включити бойлер. Але вже відремонтували і сьогодні полежав у ванні.

Шкода, що нас перестав кормити Донбас - набрав вагу і годі скинути. Все таке смачне, що не відійдеш, поки не доїси.  :multi:  

Поділитися повідомленням

як у середньовічної європі, будемо у вікно викидати
У нас, в під'їзді, поселився колись раніше якийсь перепонаїхавший з ваших країв і не платив комуналку. Йому перекрили каналізацію - виливав з вікна прямо на газон. Намагався не ходити з того боку - щоб не заляпав. Куди подівся не знаю. Вже давно все в нормі. Нові тільки фунфурики від настоянки глоду розкидають - звичка друга натура.  :bm:  Горілок різних повно і дешевше того глоду.

Поділитися повідомленням

повітря біля моря теж отруйне - відразу не відчуваєш, але легені пошкодить
хм, завжди думав що навпаки, типу йод, ну це на Азові. Після 2007го, як туди попав, прямо мрія застрягла у голові заселитися у Бердянську на косі десь біля маяка, Взимку там не був звісно, можливо мряка конкретна. :bn:   Як на Чорному не знаю. 

Тільки не в Крим - там до води зась - мазут
їздили знайомі, вродь як не дійшло туди з Анапи. Перевіряти не буду, походу крим накрився в цьому році, у кращому разі Белосарайка, чи мож Бердянськ, але жінці там не подобається чогось :)

дерти звідти треба чимскорше
завжди классно де мене нема, але там мені точно буде скучно без всяких играшок :multi:

А сайлент можеш назад запхати - у мене такі довго служать
Походу НІ !!!!!!! т.к. старі не тримають нічого. Нагрузив їх знач, затягнув, разгрузив - тачка піднялася як той нівас, щоб свічки крутити треба табуретку ставити :multi:

Потім поставив нові сайленти, знов загрузив, затяг, разгрузив - а тачка так і залишилася нижче плинтуса. Низкувато якось, менше грузити треба походу чи знов пружинки перекинути :bw: .

Достала ходова вже конкретно!!! :ay:

Поділитися повідомленням

там мені точно буде скучно без всяких играшок
Не переживай - прилітає іграшок ще більше, ніж до вас.  :multi:

Походу НІ !!!!!!! т.к. старі не тримають нічого.
А вони і не повинні тримати. Головне - щоб не рипіли і не стукали. Поки м'якенькі, гума в них скручується, а в старих вже дубіє.

Поділитися повідомленням

А вони і не повинні тримати

то коли пружини старі, прибиті, ушатані, так можно и без них взвгалі. А в мене нові, треба понизити. 

Не переживай - прилітає іграшок ще більше

аха, а ще є нородна патриотична забава від тцк ховатися і шукати де кордон перейти пішки щоб не впіймали. Та взагалі веселуха! :ay:  як в тому фільмі - приїздить до нас на калиму, ні краще ви до нас :multi:  Може якось потім після війни :br:  Мені цікаво щось меньш екстримальне :bn:

Бенз,  доречи дешевше води виходить, можно і повозити. І  я можу в чайнику підогріти і з нього єкономно так скупатися, пробував :ay:

Поділитися повідомленням

то коли пружини старі, прибиті
У мене якісь не то шведські, не то фінські.- тримають гарно вже багато років. Я ще й проставки під шарові на 15мм поставив - стоїть, як джип. Сайленти тримають, хоча переставляв на різні важелі.

є нородна патриотична забава від тцк ховатися
Не без цього. На тцк ну дуже багато москаликів - спеціально дискредитують. І не показували черги, які стояли, щоб потрапити в реальні бригади на фронт. Протестують люди проти беззаконня - наприклад, щоб не забирали водія автобуса в полі, залишаючи пасажирів. Чи щоб дозволили відвезти сім'ю додому і тоді вже мобілізувати. У вас нема такого, бо мужиків практично не залишилося - навіть на костилях гонять на передок.

я можу в чайнику підогріти і з нього єкономно так скупатися, пробував
Знаменито! Так тримати! А я вже якось відмиюся під струями з душу, чи поніжуся у ванні з хвойним концентратом. Ну кожному своє. Тільки у болотних до чужого тяга.

Взяв і віддав свій ноут на апгрейд. Поставив новий ssd Samaung і втулив 11-ку. Тепер маю забаву - перенесення всього у нову систему.

Поділитися повідомленням

Який? 990й про? За скільки взяв.

Млин! З мобіли так пагано, читати/писати єто жесть просто?. Поїхав таки відпочивати?

Млин! З мобіли так пагано, читати/писати єто жесть просто?. Поїхав таки відпочивати?

Поділитися повідомленням

То до мене питання? Про що ти?
про ссд самсунг. Ніяк не вирішу який собі взяти.

Поділитися повідомленням

проставки під шарові на 15мм поставив - стоїть, як джип

хммм :bw:

У вас нема такого, бо мужиків практично не залишилося - навіть на костилях гонять на передок

є такі щи сидять при штабі але вже 3 роки без відпустки, кажуть криша їде, але сидять вперто. Бо якщо відлучаться їх замінять кимось і тоді вже залишиться тільки на передок.))

Те що "не залишилося" - і так і ні. Більша частина таки повернулася до кінця 2023го поки ще відпускали по ранінню. Кого зовсім не вбили звісно. Навіть самі відбиті і контужені на усю бошку прорашисти добровольці, як це не дивно, зрозуміли що треба валити)). Хто зараз туди йде хз :bn: , навіть бомжі повилазили, давно йх не було видно після 2022го, і туди їх не заманиш. Знаю пішли ще на початку року воювати молоді зовсім хлопці-школяри. понаслухалися що трамп все разрулить і вирішили побистрому бабла срубити. Їх вже нема тих пацанів.

Так що майже усі є хто треба. :)

Знаменито! Так тримати! А я вже якось відмиюся під струями з душу, чи поніжуся у ванні з хвойним концентратом. Ну кожному своє

доречи то не вдома було і не у Донбасі взагалі, і ще до війни в Україні))).  Просто єкономив у відпусці на відпочинку, взяв житло з сонячним душем, а сонця не було, от і викручувався як міг :multi:

Але смотрю в нас рашисти таки вірішили водопровід видмінити як такий.  :(  Ставлять сині бочки по кварталах, привозять туди водовозкою. Типу скільки собі понатаскаєш баклажкою стільки і покупаєшся :ay:

втулив 11-ку

От коли набавишся постав 10ку - відчуєш одразу який оказується в тебе швидкий ноут :multi: . В мене є такий . Що правда 11ка все одно буде намагатися вщемитися. Навіти спитає дійсно не бажаєшь 11ку?, ну ок. А через деякий час вмикаєшся, а там 11ка ну млин же, як не вчасно з нею гратися зараз, відкатувати ті обнови!!!  Потім знайгов як це заблокувати, але гадаю не надовго, знов пролізе якось ця зараза :multi:

Поділитися повідомленням

@sun, мені син порадив 870 Evo. Разом з пересилкою винесло майже 2600грн. Брав у Клік. Не самий швидкий, але для мого старенького Леново Think Pad, цілком досить. На разі зняв його і повернув Він 7. Ще багато всього переносити треба, а ліньки.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз