Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Продовжив свою гаражну забаву - вентиляцію підвалу. Вчора пробив дах і пропхав трубу. Підзамахався під активним сонечком. Виявив, що перекриття аж 30см - бетон, шлак і стяжка. А поверх того, кілька сантиметрів рубероїду з смолою.

Тепер зреалізую придуманий ковпак і теплоізолюю, щоб не дуже конденсат капав.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

870 Evo. Разом з пересилкою винесло майже 2600гр
ага, а я щось покруче хочу типу 990, але чим відрізняються ево і про окрім ціни ваще вопрос :bw:

Поділитися повідомленням

@sun, та ніби швидкість суттєво вища і якесь кодування... Для мене і мого забагато. Здається, що і корпус інакший - якийсь вужчий і подовгастий.

Поділитися повідомленням

@VETERAN,мені для ігор треба, там забагато не буває, розраби не заморочуються з оптимізацією.  По розміру вони стандартні повинні бути.

проставки під шарові на 15мм поставив
від ніви підійдуть чи там шарові інши?

Поділитися повідомленням

від ніви підійдуть чи там шарові інши?
Не знаю - у мене рідні. Я шарові і рульові вже 30 років не купую - набрав колись на смітнику і реставрую по колу. А проставки також із старих шарових зробив - повідрізав горби болгаркою.

По розміру вони стандартні повинні бути.

В руках не тримав, а у неті їх вигляд якийсь інакший.

Поділитися повідомленням

прикинь! о таке стробоскоп показує:

2025-08-30-21-36-12.png

це звісно реконструкція на заглушеному бо камера не бачить як око, на фото усе смазане. Але о так мітка взагалі хз де від міток на двигуні.  При прогазовці ще далі уходить - вакумник торбто працює норм.

Намагався покрутити трамблер вправо, думаю що буде якщо виставлю по міткам - шиш трамблер впирпється застібкою у головку і далі н крутиться.

Може переставити бегунок на один зуб? походу довбані регулятори газу тоді щось там накрутили.

Підійду мабуть для початку з тим стробом до воділи на роботі попрошу подивитись що в нього покаже та шайтан блималка. :bn:

пс. ага! є проблеми з бензой, пишуть десь у криму через одну є.  Але з газом усе нормально.) мабуть проїдуся з канистрою, на жигулік вистачить, а у мотика от гбо нема))

Поділитися повідомленням

Та забий. Якщо заводиться гарно, тяга є і не детонує на бензині - все ОК. Скоро похолодає і нічого грітися не буде.

У нас кажуть, що розбили НПЗ у європейській частині, але їх обіжати не можна. Тому забрали паливо на сході. Там вже фури і автобуси стають. Крім того, якщо не буде палива у вас, то народ буде вимінювати у вояк на самогон.

Скро більше заводів спалять. Та і ті балістичні та фламінги, яких ніхто не бачив, може почнуть запускати. Американці дали якісь ракети для літаків - мають летіти на 450км. Більше 3000 має бути, але коли...

Поділитися повідомленням

У нас тепер законом назвали все з 2014 року війною за незалежність України. То тобі не якась там спєцобосрация. І ще ввели термін рашизм - гібрид російського шовінізму, фашизму і комунізму. Так що тепер то не обзвалка, а офіційна назва - рашисти. Соловйов і решта тепер будуть довго пінитися.

Поділитися повідомленням

У Львові сьогодні Парубія застрілили - бувшого голову ВР. Якийсь кур'єр доставки випустив 8 куль у спину. Все місто перекрили - годі виїхати.

Поділитися повідомленням

нічого грітися не буде
та не грі\ться воно, у саму жару було що на 1мм від середини відхилилось, зараз взагалі мороз - середина і ще меньше. 

Але ж то щось не те мабуть, як тепер їздити, навіщо я той строб дивився?? І він не перший, значить вірно показує :bw:

Крім того, якщо не буде палива у вас, то народ буде вимінювати у вояк на самогон.
Не навпаки, бачиш! тобто у вояк таки воно буде, ну а як же інакше - це ж шоу повинно тривати.  І у чому тоді сенс? - знов війна укро-раша мафії проти народу, а що вони нового можуть придумати крім як о ти назви меняти. :ay:

Поділитися повідомленням

як тепер їздити
Все - не їздь.  :multi: Або перестав вал на 1-2 зуби і знову перевір. Але спочатку зніми шланг вакууму і ще раз глянь. Може у тебе підшипник заїдає.

у вояк таки воно буде

У вояк паливо завжди є. Навіть якщо ні у кого нема. Мій досвід при совєтах каже, що солдати раші завжди бухають. Тому і вимінюють все на самогон. Я самогону не мав, тому просто купував у них і бензин, і всяке інше - всякі мастила, насоси з танків, мідні трубки...

Поділитися повідомленням

@VETERAN, Не зрозумів як шланг впливає на підшипник :bw:

от же довбані джумшути! нічого не можно їм давати без нагляду, вроді я не далеко стояв.  Навіть таке лайно як на газі бовтик підкрутити, так вони якось примудрилися у трамблер залізти. 

От чого взагалі не розумію, як усі ті іномарки досі їздять, вони ж взагалі з тих сраних сервісів не вилазять? :bw: джумшути в них походу і сплять и їдять і з бабами сношаються, і воно ще якось заводиться. Мабуть о так і їде воно через одне місце, бо ніхто з хозяїв в них під капота не лазить і не перевіряє :multi:  

Поділитися повідомленням

@sun, та шланг на підшипника не впливає. То два незалежні фактори. Просто там може бути трохи вакууму і це робить запалення трохи раннім. Тому краще зняти шлаг і бути певним, що нічого не підрегульовує. А якщо є вакуум і підклинює підшипник - це додає помилку.

Таке враження, що тобі виставили запалення по максимуму холостих - якраз приблизно таке положення. Коли поправиш момент, впадуть холості і може трохи гірше заводитися. А ще запалення роблять трохи раннім для газу, бо газ довше горить і на високих обертах перегріває клапани. У мене то все враховує електроніка. Іскра валить сильна, бо стоїть катушка від 2111 і два комутатори.

Поділитися повідомленням

роблять трохи раннім для газу

так, мені вже розказали це, але 5мм, а не на 5см. І теж кажуть надо переставити трамблера, а сторбоскоп показує чи не показуе, невірно показувати не може. :bw:

шланг на підшипника не впливає

дякую за пояснення, треба буде спробувати :ay:

не буде палива

походу почалося :bm:  подекуди газу теж нема((

2025-09-03-22-14-13.png

Поділитися повідомленням

походу почалося
Врахуй - це тільки початок - без води, без палива... Напевно скоро зникне газ із труби. Наші фламінги вроді вже можуть дістати до "хреста" біля Уренгою, але це напевно буде вже, як там буде морозець 40-50. Щось демонстрація тих балістичних сапсанів затримується. Довгий нептун вже показав себе у Криму. Як там казав той прутін - ми еще даже не начинали.

Трамп щось дуже знервувався після параду в Китаї - може набідокурити - мало не здасться.

Казав тобі - дери звідти, а ти не слухав. Оптімус Прайм з Олежок також не слухав...

Не знаю, що робити зі своїм жигуликом - цілого на метал загнати, чи спочатку розібрати на кусочки. За метал дадуть хіба з 50 баксів, а роботи купа. Думав його не дах гаража поставити - як пам'ятник, але ж він заржавіє і буде бридким.

Поділитися повідомленням

Думав його не дах гаража поставити - як пам'ятник
запорожці ставлять и на дах і на мачту якусь)

Казав тобі - дери звідти
втікти ще встигну, це ж не Маріуполь. Ехх! я відос не зберіг одного знайомого з Маріка як він каже десь числа 15го лютого 2022, "та усе добре, нічого не буде, нас тут вже 100разів обстрілювали" - ще й з мосочкою на бороді запіхуючись шаурмою.  :)   А потім він сидів у підвалі хз живий чи вже ні 2 місяці, але живий залишився, хоча Ниву сперли з гаража і осколки наловів у пузо, але хата вцеліла - теж не мало, Можно казати легко відділався, у сусідів в 10 метрах градом до фундамента знесло))...

Корч, є бєнза, і майже без черг (3калекі не рахується), але по 84, заправився сьогодні :ay:  Тепер буде на чому дерти до тієї канади :-) 

Ну реально, як втікати коли самий розпал свята споживання на дворі. Залізок накупив за рік більше ніж за все життя бачив. Міг би більше, але фантазія скінчилася, хто б таке подумав! :multi: . Звісно обвал буде, такий закон, але ж не саме зараз же!!! :bn:

---

На 1 зуб перестивив бегунок, на 2 пробував-забагато. Тепер коротка мітка і чуток ще лівіше.  Шланг вісував - так є, шків зміщується, тому що у шлангу завжди підсос є і на холостих, при газі сильніше смокче. Настроїв з урахуванням цього підсосу.  Вродь їде, на око різниці немає. :bn:

Аде мітка там де треба - це дуже радує :-)

Поділитися повідомленням

Блін,не пишить нічого підозрілого якщо людина в окупації. Воно ж все читається і перечитується. Щоб не було проблем у людини (((

Поділитися повідомленням

@AndrewKiev, сам факт переписки для орків вже гідний покарання і тому люди вживають заходів перестороги. Тим рашистам тільки й треба, щоб розірвати контакти.

Поділитися повідомленням

@VETERAN,ага, нас вже троє, можемо набухатись, уря :az:  

сам факт переписки

сам факт що не на руському, вже підозріло :evil:

треба щось більш раш патриотичне писати.- Хтось знає чим Zку на стекло прикліяти щоб не відпадала весь час? блин надо ж было російскою! :-)

Поділитися повідомленням

@sun, гвазьдем прибей - тільки його і буде показувати.

Такі жуті про все розказують - я думав, що вас вже відрубали ржавим тапаром. Вода, бензин... Скоро ще холоди додадуться - все буде, як бажалось для всієї України - пєщєрний вєк - і дрова, і сортір, і т.д.

Я продовжую возитися з гаражем, хоча і не можу собі пояснити, навіщо це мені у моєму віці. Просто треба ж чимось займатися.

Поділитися повідомленням

гвазьдем прибей
точно, я завжди кажу все що не прибите цвяхом те падає :ay:

Такі жуті про все розказують
так і є! от кажи нова дорога асфальтована і без жодної калдобіни ще гарно? а шиш! там! сьогодні ні мотик поставити ні самому до дому добратися не реально було. Гарно що жигуля не взяв, його би довелося на іншому боці міста кинути. Пролазил скрізь якісь хащі і обходив десь км3 потім. все зідрали, нікого не пускають :evil:  Як завтра до роботи дістатися, може з ранку не почнуть копати, і я проскочу, а то ппць повний буде :bw:

Ваще дивно якось, вродь по класику повинні бути проблеми в рашкє з дорогами, а вони навпаки все асфальтом засипають там де вже років 50 вже нічого не сипали. Чому так? :bn:

возитися з гаражем, хоча і не можу собі пояснити, навіщо
я знаю - це ти за мене робиш. Мені ось ніколи, хожу і дивлюся на криво-косу роздовбану підлогу, мрію почати (ну хоч почати!!) стяжку мутити. А тобі віш подфартило, є така можливість. Вже приємно, хоч хтось собі робіть гараж :ay:  :ay:  :ay:

Мож у рашистів асфальту попросити?, не дадуть жмоти. Вони його місцями вже по 4 рази кладуть, через місяці здирають, потім знову, і знов по колу. ідіоти якісь, тобто друга проблема по класику таки існує :multi:

Поділитися повідомленням

@sun, краще б вони трубу тягнули для води, а то вже дизентерія поширюється, як насморк. Навіть окремі вогнища холери з'явилися. Хоча я не уявляю, звідки ту воду можна притягнути. Сто років тому, коли вимороли українців голодом, навезли всякого людського непотребу і ті також мучилися без води. Що цікаво, тоді колупали землю і, паралельно з шахтами, свердлили і качали воду. Але тепер підземні горизонти вже обезвожені, або отруєні шахтними водами. В них багато важких металів і радіоактивність.

Поділитися повідомленням

не дадуть жмоти.
Ну ти якийсь дивний. За пляшку вони не тільки привезуть, а і укатають той асфальт.

Поділитися повідомленням

Чому так?
Наші також, перед приходом рашки, асфальтували всі дороги для них. Напевно щось знають і чекають, готуються. Але наші хлопці і без асфальту пройдуть. Я от все чекаю на активність тих Фламінго. Аж нетерпіння вже. Напевно накопичують для гідної презентації. Поки слабенькими дронами випалюють весь бензин на 1500км. Довгими Нептунами руйнують в Криму космічні станції та РЛС.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз