nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 @nightwolff, офигительное масло. Ему ж говорили, что нанопротек гэ. я уже это понял когда увидел цвет распредвала который чистым поставили осенью, больше не буду заливать нанопротэк,перейду назад на ликви молли, после него мотор чистый, проверено Это за одну замену масла так потемнело? да,осенью поменял масло и распредвал поставил чистый, вчера открыли а там какашка( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 а я влупил кардеечку под дождём выбегал - светило солнышко, пробежал немного - небо затянуло тучами и влупил дождь. Прибежал весь до нитки промокший Ну я в любом случае прибегаю мокрым, либо от дождя, либо от пота Ну и да, просто так не здаюсь Да, всем прогресса ! пс. И да, заказал таки тот самокат. Не выдержала душа поэта 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 И да, заказал таки тот самокат. Не выдержала душа поэтаТак і знав, що бігати, як дурний пес, колись таки надоїсть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 И да, заказал таки тот самокат. Не выдержала душа поэта Так і знав, що бігати, як дурний пес, колись таки надоїсть. Ветеран красиво подколол. Респект?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 Nemez поделишься потом впечатлениями. Тоже были мысли, но приоритеты поменялись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 що бігати, як дурний пес не дочекаєтесь а на вундервафлі буду їздити на тренування ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 на вундервафлі буду їздити на тренуванняТак і я про те ж... Краще погано їхати, ніж гарно бігти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 @VETERAN, так я їжджу на тренування й так. Не ходжу пішки та не бігаю. До спортзалу я їду на авто. У випадку окремого крадіотренування, я вийшов з будинку та й побіг вздовж річки по №%вому чи по якому там казали маршруту. Повернувся назад, прийняв душ та вуаля )А бігати буду обов'язково бо біг - то здоров'я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 біг - то здоров'яЛікарі стверджують (ті, що з гумором) - бігом від інфаркта до інсульта. Ті, що без гумору, наводять приклади пошкодження суглобів та хребта. Радять практикувати швидку ходьбу. Я також так вважаю - чередую швидку і помірну ходу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 @VETERAN, ага. И здоровеньким умрём. А вот качество жизни будет другим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 а на вундервафлі буду їздити на тренування ) Все правильно. Потеть надо не на пути до спортзала , а в спортзале. 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 10 липня 2019 а на вундервафлі буду їздити на тренування ) Все правильно. Потеть надо не на пути до спортзала , а в спортзале. Потение ни разу не показатель успешной тренировки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 липня 2019 . Я також так вважаю - чередую швидку і помірну ходу. є спеціально обладнані для цього місця - стадіон. Там гумове покриття, без пагорбів-спусків-підйомів, та можна бігати з мінімальним ударним навантаженням на сустави та хребет. Потение ни разу не показатель успешной тренировки. смотря чем заниматься. У нас несколько видов синтеза АТФ и на разных тренировках доминирует соответствущя цепочка биохимических процессов. Если ты работаешь в режиме мощного чередования кардио с силовыми и при этом отдых минимален - то будешь потным как обезьянья мошонка, при любом раскладе. Когда у тебя проседает кислород в крови и ты продолжаешь давать хорошую нагрузку, много пота гарантировано! Для новичков - это порыгать и три дня проходить в себя. Для тёртых калачей это снижение темпа и лёгкое головокружение. Пример такой нагрузки - бег с отягощением, любые виды кроссфитных трениновок, тот же кросс за время. Для некоторых видов нагрузок именно так всё и есть. Бег в районе 40 мин, быстрого темпа, даёт потение. Позвонили с Розетки только что. Поизвинялись, товара нет на складе блаблабла.. Сцуко. Здесь можно что-то купить в этой стране без мозго__бки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 липня 2019 потеть можно даже играя в карты на большое ебабло))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 липня 2019 блін, це якась повна срака. Самокат не можу купити. Постійно якісь перепони на шляху росставання з баблом. "Нужно неделю подождать - товар в процессе доставкі""Мы вам можем привезти в магазин - это четыре рабочих дня"... і т.д. При тому по інтернету все є в наявності, купляєш - а вони телефонують та вибачаютьсяНахєр мені ваші вибачення? Мені товар потрібен У галузі інтернет торгівлі - абсолютний бардак. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 10 липня 2019 блін, це якась повна срака. У галузі інтернет торгівлі - абсолютний бардак. Внезапно, у нас везде все так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 липня 2019 @Интервент, не везде. Есть люди, которые дорожат своим бизнесом и своей репутацией. А есть поставщики, которым насрать на свою репутацию и на клиентов. Розетка - первый из таких. Гандурасы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 10 липня 2019 Розетка конкретно просела по качеству после того, как начали работать, по сути, как маркет плейс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 липня 2019 пора завязывать работать по двое суток подряд,а то конкретно подсяду на энергетики, сегодня опять бахнул две банки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 липня 2019 по двое суток подряд,а то конкретно подсяду на энергетики, сегодня опять бахнул две банки то не энергетики, а так, чупа чупс, бадяжка слабенькая.. возьми себе нечто такоеhttps://dasport.com.ua/aps-mesomorph-388g-dmaaбудешь бегать сутки, как с пропеллером в жопе, стоять будет, как у волка на морозе. штырит так, что мало не покажется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 липня 2019 Розетка конкретно просела по качеству после того, как начали работать, по сути, как маркет плейс. все там отлично, покупай просто у розетки а не у других продавцов не везде. Есть люди, которые дорожат своим бизнесом и своей репутацией. А есть поставщики, которым насрать на свою репутацию и на клиентов. Розетка - первый из таких. Гандурасы.лол, такое впечатление как будто они тебе отказали его продать. он еще к ним не приехал, кипишь высосан из пальца Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 липня 2019 к будто они тебе отказали его продать. это банальная торговля воздухом. Он ещё не доехал но выставлен на продажу. Да, заказал в цитрусе вундервафлю с киловатным мотором. Посмотрим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 липня 2019 Когда у тебя проседает кислород в крови Мені приходилося працювати так, що кисень знижувався настільки, що аж темніло в очах - поле зору поступово звужувалося до такого, ніби дивишся через невеличку дірку. З нами якийсь час працював качок - не хлоп, а гора безформених м'язів - здох через два тижні. Прийшлося його реально рятувати - почали відмовляти нирки. З тих пір я вже знаю, що всі ті вивернуті масли - чиста бутафорія і ніякої виносливості ті арнольдики не мають. Як казав колись Райкін - чого вони крутяться впусту - причепіть до них турбіну і нехай дають світло в нєдаразвиті рапйони. Внезапно, у нас везде все так 100% Ще з весни намагаюся купити перфоровану шторку на заднє вікно - замовляв уже і в розетці, і на промі - оформляєш заявку на наявний товар, а за кілька днів звонять, що товар раптово скінчився. Але на сайті він далі в наявності. Я вже раз замовляв по кілька раз на день ту шторку - відмовляли, але в неті не зникало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 10 липня 2019 потеть можно даже играя в карты на большое ебабло)))Вот именно. Мне достаточно пройтись в быстром темпе минут 10, и с меня течет как с кабана, но это ж не значит что я получил офмгенную тренировку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 липня 2019 Мне достаточно пройтисьТю... Мені досить в маршрутку зайти і вже можна футболку викручувати. А після годинної їзди по корках у спеку - повноцінна сауна. І замучений, як після марш-кидка по горах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах