djurka 493 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2019 Полистай канал креосана там він пакує перепаковує акуми, багато. Навіть потім ними варить в дорозі щось як потрібно, електродами ))) 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2019 по теме: бухаю. 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2019 бухаю.На самоті? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2019 бухаю.На самоті?тебе ї6е??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2019 тебе ї6е???Мене ні. Хіба що я. От дожився ти - навіть бухнути з тобою нема бажаючих. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2019 тебе ї6е???Мене ні. Хіба що я. вот ты дожился,сам себя... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2019 навіть бухнути з тобою нема бажаючих.снова у тебя шизоидные фантазии пей таблетки,може попусте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2019 вот ты дожился,сам себя..Навіщо мені самого себе споювати? Я можу гарне вино спожити в обід. Можу завершити вечір з бокалом приємного напою. Можу у спеку випити пляшчину пива. Але самого себе споювати, та ще й наодинці - це вже алкоголізм, чи ще якийсь там ...ізм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2019 вот ты дожился,сам себя..Навіщо мені самого себе споювати? Я можу гарне вино спожити в обід. Можу завершити вечір з бокалом приємного напою. Можу у спеку випити пляшчину пива. Але самого себе споювати, та ще й наодинці - це вже алкоголізм, чи ще якийсь там ...ізм. л.с Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2019 л.сЦе що - лакаєш сам? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2019 л.сЦе що - лакаєш сам? л.с это значит личные сообщения.но твои остатки серого вещества даже на это не способны... кстати,как там дела с переводом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2019 как там дела с переводом?Нікуди тебе водити не буду - сам совайся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2019 как там дела с переводом?Нікуди тебе водити не буду - сам совайся.да,да,гугл не всё может перевести))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2019 ам він пакує перепаковує акуми, він їх паяє, що само по собі є мєрзость та кримінал. У нього завдання просте - погратися та викинути все на брухт. Є насправді люди, які збирають будь-які акб під замовлення, і роблять все по фен шую. Вийде не набагато дорожче, ніж робити це самому, + гарантія. Ми ж не заклеюємо й не балансуємо колеса самостійно простіше поїхати на шиномонтаж. Хоча я пам'ятаю ще ті часи, коли латали гуму самі. Така ж єрунда з літієвими батареями. Є спеціально навчені фахівці, які мають потрібні інструменти і роблять це швидко та якісно.Збирають чи відновлюють усе, що хочеш.А на наступний літній сезон попробую зробити кастомний проект двухколісної електричної вундервафлі. Є багато ідей Подивимось, був би час. А може ще пересяду на гібрид. Життя покаже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2019 А на наступний літній сезон попробую зробити кастомний проект двухколісної електричної вундервафлі.зачем? ведь есть спеціально навчені фахівці, які мають потрібні інструменти і роблять це швидко та якісно. Збирають чи відновлюють усе, що хочеш. Вийде не набагато дорожче, ніж робити це самому, + гарантія. уже не первый раз сам себе противоречишь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2019 @Emissions, есть идея самоката, который будет лёгким, как пушинка и будет БЕЗ акб. Аккум - в рюкзаке. Стал, подключил разъём, поехал... У подъезда самокат буду ложить в багажник машины. Это будет стационарное место его хранения. Аккумулятор буду брать с собой домой на подзарядку. Аккумуляторов будет несколько в зависимости от необходимости. Первый акб - для того, чтобы соваться по городу - минимальный пробег и лёгкий по весу. Второй аккумулятор - для выездов в пригород и езды на дальние расстояния. Большая мощность и ток отдачи для хорошей динамики разгона + огромная ёмкость для большого пробега. Возможно, возьму обычный алюминиевый самокат, присобачу на него контроллер и элекроколесо на полкиловата - посмотрю ещё. Да, а в чём противоречие? Я как раз пишу о том, что процесс сборки аккумуляторов лучше делегировать специальным людям, будет проще, качественней и дешевле (потому что моё время тоже имеет финансовый эквивалент). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2019 Он имеет ввиду что самокат тоже можно кому то заказать Я так думаю 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2019 @djurka, работы по сварке будет выполнять сварщик однозначно. подключение и запуск электрических потрохов - в специальной мастерской.Там всё просто, объём работ небольшой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2019 Да я якби й не проти, кожен як хоче, так і , ну ти зрозумів, хто сам ковиряє, хто замовляє, все одно, що б хто не зробив, будуть люди які за і які проти, і нічого з цим не поробиш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2019 Привет всем. Срочно ищу б.у. монитор к компьютеру. Может кто продает недорого. У жены на работе лег, а новый ясно, что покупать не планируют. А без компа - засада.☹️ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2019 Креативу напиши або позвони, якщо є номер. Може чим допоможе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2019 http://vaz2101.com/index.php?/topic/34134-prodam-bu-monitory-pulty-raznye-bp-nabor-dlya-o/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2019 Креативу напиши або позвони, якщо є номер. Може чим допоможеОк.Креативу напиши або позвони, якщо є номер. Може чим допоможеОк.Креативу напиши або позвони, якщо є номер. Може чим допоможеОк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2019 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2019 У Львові пропонують швидко не ганяти на самокатах. https://zaxid.net/u_lvovi_vlasnikam_elektrosamokativ_proponuyut_obmezhiti_shvidkist_do_8_kmgod_n1488208 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах