Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2019 А я продаю японский квадрик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 Шото тихо тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 Шото тихо тутКупила дочка тещі набір меблів у кухню в Епіцентрі і обіцяли о 11-ій привезти. Дочекався їх аж о 17-ій, коли поговорив з ними дуже голосно. Причому з усіма - і з керівництвом, і шоферами. Побачу, як буде завтра - з інтернетового магазину мають доставити холодильника і газову плиту. Причому Епіцентр навіть не вивантажує - знімай з кузова сам і взяли 300грн. за кілька км. А інтернетівці обіцяли виперти на 4 поверх безкоштовно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 Ломаченко сегодня? От это буду смотреть. Шо думаете? Я в шоке. Если будет нагинать голову вниз идти вперед и молотить по корпусу шото побучится. Шо как думает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 Ставки делаем? Ставлю 250 грн на Ломаченка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 Ставки делаем? Ставлю 250 грн на Ломаченка Кто такой Ломаченко ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 Кто такой Ломаченко ? Кто Ты Такой? Перебей ставку нав 250 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 Кто Ты Такой? Где смотреть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 Где смотреть? На Интере. Я пьинаный страшный, буду смотреть, Сегодня ночью. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 Я пьинаный страшный, буду смотреть Пригадай собі молодість - Россия 24 показує як тебе виводили з Німеччини. Ностальгують - 25 років минуло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2019 Вот и осень наступила. Лето прощай. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2019 "У вас жизнь заканчивается, а вы за лето переживаете" (с) Боянчик в тему Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2019 А я продаю японский квадрик Продан. Уехал в Днепр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2019 Пригадай собі молодість - Россия 24 показує як тебе виводили з Німеччини.Не поняв к чему это сказано было? Була якась десь сюжет? По якому каналу i коли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2019 По теме: бухаю))) (сорти за повторение, пару страниц назад люди таким же занимались) Но еще параллельно загрузил 2 домашние утки с села в скороварку. Тушенку делаю. Жена увидела ролик на ютубе о взорванной скороварке и теперь боится на кухню идти))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2019 По теме: бухаю))) Одну из уток точно нужно было загрузить в рукав и засунуть в духовку с картошечкой и яблочками. А так непонятно шо это за бухло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2019 Була якась десь сюжет? По якому каналу i коли? Россия 24 показує У той момент якраз і показували. Це було рівно 25 років тому. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2019 Одну из уток точно нужно было загрузить в рукав и засунуть в духовкуЯ чуть по другому делаю - чистое мясо от кости я делаю отдельно для дочки и гостей. А кости и каркас (я его называю ремкомплект) делаю для себя, но варю часа 3. После этого кости вилкой протыкаются и идут в закуску так, что потом хрен трусы отстираешь! ))) Многие спросят "а как же жена?". А жена у меня дитё асфальта, домашнее мясо она не ест. Только магазинное безвкусное но красивое употребляет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2019 Побачу, як буде завтра - з інтернетового магазину мають доставити холодильника і газову плиту.Сьогодні був справжній треш - при замовленні обіцяли доставку у другій половині дня. Зранку кинули СМС, що доставлять сьогодні. А за пів години сказали, що вже везуть і якщо за пів години мене не буде - перенесуть доставку на якийсь день наступного тижня і вже потрібно буде платити за повторну доставку. Я зірвався, понісся в гараж і за 14 хвилин пересік усе місто. Вони вже там чекали - я ще мав у запасі хвилину. Це така тепер мода - так напрягати клієнта? Коли все винесли на 4 поверх і розпакували, я сказав, що гроші мають привезти у домовлений час - після обіду. Радості на їх обличчі я не помітив.Заплатив звісно - не охота було губити свій час. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2019 Вот как бывает , когда хочешь по легкому бабок срубить. Залетает один на полторухе инж 099 , и просит заменить клапан , так как ездит на газу и по утверждению мастера диагностического центра , клапан сгорел на третьем. Меряю компрессию - третий , 4.5 Срываю башку , рассухариваю - действительно , в третьем горшке выпускной прогорел. Меняю клапан , навожу фаску седла , притираю. Отлично. Заодно , то же проделал и с остальными клапанами. Сальники клапанов тоже сменил на новые. Запускаю мотор -троит. Меряю компрессию - в третьем 5.0. Заливаю 20 грамм масла в цилиндр - меряю - 12.0 Понятно - что то с поршнем. Скидываю башку , поддон , извлекаю поршень - перегородок нет. За компанию извлекаю и остальные поршни - все отлично. Третий поршень меняю на Б/У с новыми кольцами. В остальных меняю кольца. Собираю и еще на холодном меряю компрессию- во всех около 12 кг. Как бы и не плохо. Завожу - троит и хуже всех работает первый цилиндр. Меряю компрессию на горячую - во всех около 13.5 Первый работает как бы в половину , что на бензе , что на газу. На газу даже более явно. Свечи , броне провода , форсунки , модуль зажигания , вакуум тормозов - все подверглось проверке и впустую. Это было вчера. Ночь прошла в кошмарах. Что же это ? А сегодня , снял дроссельную заслонку , заменил прокладку на новую и она сука завелась на всех пяти , как будто бы и не глохла никогда. Подсос воздуха? Так шума подсоса я не слышал. Барабашка какая то. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2019 хочу купить компрессор с ресивером на 50л и производительностью 200-210л/м хватит ли его чтобы покрасить отдельные фрагменты автомобиля, например дверь, заднюю панель, крышку багажника??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2019 хочу купить компрессор с ресивером на 50л и производительностью 200-210л/м хватит ли его чтобы покрасить отдельные фрагменты автомобиля, например дверь, заднюю панель, крышку багажника??? Покрасить хватит а вот покрасить хорошо это уже вопрос. Думаю, равномерного слоя не получишь. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2019 хочу купить компрессор с ресивером на 50л и производительностью 200-210л/м Обычные кислородные баллоны есть где достать? Если есть, то подключаешь в качестве доп. ресивера 1-2 баллона и будет норм. Главное чистое помещение с нормальной вентиляцией и более-менее нормальный пульвер. Если красить под лак - то многие огрехи потом можно решить полировкой, но там тоже нужен инструмент и какие-никакие навыки. Чтоб покрасить хорошо - это нужно руку набить. Самый супер-пупер компрессор не гарантирует "покрасить хорошо". 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2019 производительностью 200-210л/ммаловато. В идеале производительность компрессора должна быть не ниже 400 л\мин. Среднестатистический пульвер потребляет 250-350 литров. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2019 и по утверждению мастера диагностического центра , клапан сгорел на третьем. Что тебе мешало перед разбором перестраховаться,пустить воздух в цилиндры? Перед разбором мотора постоянно так страхуюсь шоб хоть немного оценить ситуацию. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах