nemez 757 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2019 по темі. Зайшов сказати "фізкультпривіт" А так пашемо, як коні, навчаємося та тренимо. Стосовно навчання - всіх з днем знань! І прогесу! 4 alexart, golden88, zootechnik та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2019 Продан. Уехал в Днепр. Вчера во второй половине дня ехал с Днепра и кто-то транспортировал на прицепе такойже моцык (еще так мысля проскочила - не Наездника-ли моцык). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2019 производительностью 200-210л/ммаловато. В идеале производительность компрессора должна быть не ниже 400 л\мин. Среднестатистический пульвер потребляет 250-350 литров. боюсь не потяну по деньгам ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2019 @nightwolff, при слабом компрессоре надежда будет только на ресивер. Покрасил, подождал. Если покрасить одну детальку в год, то можно и так... 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2019 Продан. Уехал в Днепр. Вчера во второй половине дня ехал с Днепра и кто-то транспортировал на прицепе такойже моцык (еще так мысля проскочила - не Наездника-ли моцык).Неа, мой бусом уехал.? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2019 Неделю пузо грел в Новом Свете. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2019 Неделю пузо грел в Новом Свете. Нужно в подтверждение - фото прогретого пуза?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2019 я тут тоже пузо погрел, только в солярии. солнце уже не греет, да и дальше лето - только за бабки фото пузеля? Да не проблема ) сейчас межсезонье, и я ещё считаюсь подзаплывшим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2019 Нужно в подтверждение солнце уже не греет Смотря где. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2019 А я згорів нафіг в Тунісі, за день до повернення. Скотиняки аніматори розвели на аквааеробіку, об 11 годині дня. 20хв і краб готовий. Дуже шкода ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2019 Смотря где. это точно. Не проблема попасть туда, где греет. Нужны бабки ) Скотиняки аніматори розвели на аквааеробіку, крема треба використовувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2019 Так саме образливе що крем в пакеті, пакет поруч, просто вже сховалися від жари, біля басейну в тіні дерев, сиділи нікого не трогали, а тут опача ))) Пофіг, не перший і не останній раз, прорвемося, але осадочок лишився )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2019 Сижу на остановке, жду автобуса на Харьков. Волка ноги кормят. Что бы чего то продать ненужного, надо чего то прикупить.?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2019 Нужны бабки Поправлю - "жирные" бабки (касуемо ЮБК). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2019 просто вже сховалися від жари, біля басейну в тіні дерев, Крема надо постоянно пользовать. Даже в тени. В тени Африки можно смело загореть. Если начал "летать" отдыхать, то попробуй в следующий раз вот сразу по прилету если в отеле есть хамам сходить в хамам. Поправлю - "жирные" бабки (касуемо ЮБК). Как сезон 2019 в сакральном месте? Говорят опять рекордный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2019 Говорят У кого как - нумера по 130-150 баксов в сутки (без питания) пользуются спросом у определённой категории (им пофиг слова типа криза). Значительно уменьшилось "качество" (количество отбросим), т.е. вместо продолжительности "при демократии" отдыха на одном месте 7-10 суток, теперь уменьшилось до 3-5 дней (просто сравнил выборочные данные у сдающих жильё). Много у расеян "путешественников" - день-два Севастополь или Евпатория, потом едут день-два Ялта или Судак и т.д. (просто приведены в качестве примера), естественно у арендодателей головняк - кажный день смени "обстановку" из-за просто "поночёвщиков", а в этот момент может уплыть заказ на более длительный съём жилья (в "красявых" уголках уже появилось у некоторых требование, к примеру минимум 3-5 дней проживания), сервис естественно никакой в инфраструктуре (если при демократии это "прощалось" из-за тех относительно дешёвых цен, то теперь выглядит несколько дико). Цены Судак и Новый Свет на жильё "порадуют" - 2500-3000 рублей в сутки без питания (если с видом на море и недалеко от него, то это будет "курятник") - в разговорах с расеянами, те сетуют, что за такую стоимость в Геленджике предлагают ещё трёхразовое питание. Номера получше будут от 4-х в Судаке (в спальном районе Севастополя рядом с морем тоже) и хороший от 6-ти в Новом Свете. Про транспортную развязку лучше не говорить. По зомбоящику в имперской пропаганде усё красяво, на деле по трассе Тахрида от Моста до Керчи нормалёк, потом швах вплоть до Севастополя - даже упоротые ватники (которые на Непогрешимого молится будут) и те бурю эмоций высказывают, хотя встречаются и среди расеян трезво мыслящие, которые подмечают потерю "того демократичного" колориту русской тавриды (теперь говорят, что за тем колоритом поедут в Абхазию или Грузию). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2019 "жирные" бабки я туда бы не поехал, даже если бы мне приплатили.. Не по причинам идеологического характера. Всё банально - везде говно, мусор и отсутствие инфраструктуры. Я от этого сыт по горло в своём регионе. А отдых подразумевает смену обстановки. Тот же египет, с его законами на уровне шариата, корумпированностью не хуже нашей и войной, может предложить туристам больше и дешевле, даже с учётом авиаперелёта. И везде всё чисто и вылизано. И инфраструкрура создана из ничего, в пустыне. Все эти сказочки про "особый климат юбк" - собачья чушь, придуманная в эпоху серпов и молотков, и люди верили в это по причине безысходности и железного занавеса. Сейчас открыты границы и европейские курорты, проще и дешевле махнуть на средиземноморское побережье, или ударить по газам и поехать куда-нибудь в Болгарию, или сесть на самолёт и полететь в Турцию, Египет, Тунис, Занзибар, Черногорию (... список продолжить), чем ехать в Херсон-Одессу-Николаев или к вам. Там, за границей, чистота, порядок и сервис. Здесь, так же как и у вас - нибуя в квадрате Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2019 Всё банально - везде говно, мусор чем ехать в Херсон-Одессу-Николаев или к вам. Там, за границей, чистота, порядок и сервис. Здесь, так же как и у вас - нибуя в квадрате 1000 % Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2019 выгулял сегодня свою классику погода говно, дождик + ветер, несамокатная одним словом.. почистил салон от паутины.. Бардак на полу, мусор уже начал мутировать в первичную форму жизни.. Машина в кизяках после поездки в село и в птичьем говне, пора на мойку... Но при этом с половины оборота замурлыкала.. при всём при этом собираю такой урожай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2019 Не перекуп))) Я тоже сегодня себе две машины купил)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2019 З приводу Криму, я теж не полечу навіть за доплату, але частково через свою упоротість-принциповість. З приводу клімату трішки не згоден, так, пропаганда і занавіс при совку, згоден, але чомусь у верхівок які чудово могли літати по закордонах мимо занавіс, вистачало дач і тд на території Криму. Мені в Криму завжди дуже подобалося, навіть без сервісу, навіть в палатках. Мені достатньо було попірнати в масці в кримському камінні для повного щастя. Повернуся до цього питання після відвідування Єгипту, але певно вже не в цьому році Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2019 Добре вам... А мені дочка підкинула роботки - подарувала тещі меблі кухні і плиту з холодильником - приходиться розхльобувати. А сама в Карпати, в дику місцину здула. Підлогу вже перестелив. Газову плиту чомусь привезли з жиклерами під ГБО - перелаштував на природній газ. Тепер борюся з сифонами, змішувачем та збиранням і розвішуванням шкафчиків. Та ще й сусіди зверху третій день заливають. Тому придурку вже хтось голову пробував нарівняти - ходить в комірці, який голову підпирає - якось незручно такому навіть розповідати, що я про нього і його майстрів думаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2019 але чомусь у верхівок які чудово могли літати по закордонах мимо занавіс, вистачало дач і тд на території Криму. одна справа, коли ти приїздиш кудись гостем, а інше - господарем. В мене, наприклад, є дача з басейном спеціально для відпочинку. Ніякого сільського господарства. Розвести вогнище, посмажити шашлики, поруч річка, ліс і т.д. Приїхав, коли захотів, і робиш що хочеш. Нікому нічого не винен. Коли ти приїздиш за кордон на якийсь курорт - ти гість. Тому й купляли нерухомість там, на береговій лінії. І зараз купляють у Чорноморську, наприклад. А стосовно клімату - то він нічим не краще від середземноморського, наприклад. Чи від тієї ж монтенегро Те ж море, та ж рослинність, ті ж гори. Якшо кажуть про якусь унікальну рекреаційну дрочь - то можеш сміливо ржати у обличчя. Або про цілющі грязі.. Хай гавном намажуться та ортимають психосоматичне враження оздоровлення.Самий звичайний чорноморський курорт з гівняною інфраструктурою, космічними прайсами та скотським відношенням до відпочивальників з боку місцевих. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 Ну якщо все скізь однакове, і клімат і повітря і тд, то з цієї точки зору можна в тебе на дачі насипати в басейн солі, найняти прислугу на тиждень, щоб готувала й прибирала, в сауну теж можна тут сходити, нащо як говориться платити більше і ще кудись літати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 І як на мене, заявити що середземноморський клімат такий же як і чорноморський, це якось, навіть не знаю, особливо з вуст такої обізнаної і начитаної людини як ти. Середземне море, як мінімум солоніше від чорного, також рослинність тут інша, і тд, відповідно повітря інше, як не крути. Ні, я ніяк не захищаю сакрально-скрепні висловлювання про Крим і тд, просто клімат однозначно різний наприклад в Криму, в цьому ж Тунісі, в Єгипті чи Туреччині, чи на Сейшельських островах. Чисто особиста точка зору Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах