nemez 757 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 Ну якщо все скізь однакове, і питання дещо у іншому. Про крим розповідають як про деяку унікальну кліматичну зону. "В горном Крыму особый климат" - тобі постійно будуть там казати. Я кажу, шо ніхрєна він не "особий". Самий звичайний. Нічим не гірше й не краще ніж будь-де навколо. нащо як говориться платити більше і ще кудись літати Отримати порцію вітаміну Д можна у солярії. Поплавати можна у басейні. Оздоровити дихальні шляхи можна навіть у лісі, у санаторіях Чернігівської області, нічим не гірше. Але ти у цьому випадку не зміниш обстановку. Саме з метою зміни картинки та розширення кругозору люди і подорожують. Подорож і відпочинок - чудовий варіант для відпустки.Відпочинок без подорожі - це як хліб без масла. І навпаки. Поїсти можна, але чогось хотілося б ше.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 "Я кажу, шо ніхрєна він не "особий". Самий звичайний. Нічим не гірше й не краще ніж будь-де навколо" (с) А я вважаю що особливий. Згоден на вісі 200% що не кращий і не гірший, він просто інший. Не такий як в Карпатах, не такий як в Єгипті, не такий як в будь яком іншому місті. Будь який клімат, в будь-якому курортному інн тільки місці, по своєму особливий. На тому мабуть і зупинимось, я по крайній мірі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 А мне гыдко туда поехать именно из-за соображений которых вы избегаете. Нормально там на самом деле покупаться, нормальное привычное гавно для нашей ментальности, может не Турция, не знаю, мне раньше нравилось, но щас там много родственников которые не разделяют мои мнения. Хотелось бы на самом деле на старости лет увидеть Пирамиды. Вопрос к Немцу--неужели там так страшно ехать через блок-посты чем у нас? Читал твой комментарий раньше про Эгипет, но неужели мля так всё безнадежно? 1 w-126 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 Человек который хоть один раз побывал на юбк Крыма всякую ересь нести не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 @Сергей72, А шо там интересного если не пить местное вино продающееся практически в любом дворе недорого , банальные шашлыки под водочку и....всё... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 Человек который хоть один раз побывал на юбк Крыма всякую ересь нести не будет. Був кілька раз - ригаловка у яскравому вираженні. Єдине місце, в якому було терпимо - Кара-Даг. І то тільки тому, що там була закрита зона - прикордонна застава і військова станція вивчення та дресури дельфінів. Зараз то відкрили і бридко загадили. Спеціально привіз колись родину, щоб мали уявлення - виїхали з Криму того ж дня, проїхавши по всьому побережжю. На Чорному морі мені більше подобалося в Гагрі та Сухумі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 @Сергей72, А шо там интересного если не пить местное вино и....всё... Нну почему и все ? Допустим взять Алупку - чего только стоит погулять по Воронцовскому парку и зайти в пьяною рощу подышать воздухом (это там такая Крымская сосна) и тд,тд,тд, дда к стате а чоб и действительно попросту не побухать в Крыму? @VETERAN, С твоих слов все и всюду рыгаловка,даже не удевлюсь если обрыгаешь и Умань или Чигирин. 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 ригаловка у яскравому вираженні.Ну то ты вже перегинаеш. По перше ми обговорюемо сучаснi часи---коли ти там був--то було давно i час ти не уточнююеш. По друге раз пIшла така пьянка у сучасному Львовi виявляеться теж ригають бомжi на першому ЖД термIналi. А ще вымагають грошi шоб спокiйно дожити до вечора коли буде потяг. Спочатку пiдходять мэнти, а як вiдмовляешся--приходить то нашестя. Потiм вже платиш мэнтам, але то не закiнчуеться, звертаешся до ментiв, а вони кажуть---а чого ви ранше не заплатили? Прикинься Бомжем, або заробiтчанином з Луганськоi обл, сходи ввечерi на жд вокзал Нiчого лiчного Було б цiкаво послухати про твiй репортаж Знаю шо у ЛьвовI е гарнi люди, але виявляеться шо е поганi мiсця Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 если обрыгаешь и Умань или Чигирин. Софіївка в Умані класна... Три рази туди спеціально заїжджали, навіть маршрут вигинали у той бік. В Чигирині не був - не доїхав до тої, як кажуть, гіпсокартонної бутафорії. Асканія Нова також сподобалася. Ще не бував у районі Гола Пристань - Залізний Порт - Скадовськ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 @Сергей72, Та тебе пох где бухать с первого взгляда, выставляешь себя пьяным лояльным дурачком, а обратись к тебе за помощью в личке--такие себе цэны и ничего, кажется шо и не бухал, рюмку выпил--дурачков шукав... Такое.)... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 По перше ми обговорюемо сучаснi часи---коли ти там був--то було давно i час ти не уточнююеш.Вже в сучасній історії - в 2002 році. Більше не хотілося. Прикинься Бомжем, або заробiтчанином з Луганськоi обл,У мене під хатою такі вештаються - кілька аптек в окрузі, де вони фунфиріками затарюються.До мене на нашому вокзалі ніхто не чіпається - приходилося тривалий час вештатися - зустрічав, а поїзди мають тенденцію затримуватися. А поганих місць всюди вистачає - жив кілька місяців у Ірвінгтоні - поліція постійно виє і всякі драки і тп кожну ніч на вулиці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 Я Богданову Гору давно знаю еще с бурсы,права на моцык токо получил в 16-ть лет и поехал сразу туда мороженого похавать, от меня Богданова Гора если навпростэць через Глынськ а потом полями км 70-ть может 80-ть, давно уже там был нада будет малую подпрягти шоб за руль села а я пиввасика попью. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 Та тебе пох где бухать с первого взгляда, выставляешь себя пьяным лояльным дурачком, а обратись к тебе за помощью в личке--такие себе цэны Четверг , святой день. Оптовый авторынок. После рынка побухать. И почитать. И вот оно , откровение. Мне нравится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 Богданова ГораЯ в Черкасах кілька раз був і в Смілі вчився, а до Чигирина не доїхав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 Красавчики. Одновременно втекли з мого питання. Один в Iрвiнгтон, другий на Богданову Гору))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 Одновременно втекли з мого питання.Я відповів, як зумів. Бомжом на вокзалі прикидатися не буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 Бомжом на вокзалі прикидатися не буду. Нiхто не просить таке робити. Але не забувай шо як приIдеш до нас, тебе теж зустрIнуть нормально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 тебе теж зустрIнуть нормальноТобто як луганського бомжа у Львові?Та не поїду я туди. Хіба що воювати прийдеться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 тебе теж зустрIнуть нормально Тобто як луганського бомжа у Львові?Та не поїду я туди. Хіба що воювати прийдеться... Языком, в диванных войсках???Почему, чем западней человек живёт - тем больше повоевать охота. Честно - заявление о войне, не хрена не смешно. 2 zootechnik та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 Андрюха этопьянка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2019 Честно - заявление о войне, не хрена не смешноЗгоден, але такі реалії. І не ми почали. Не хочеться, але відчуваю, що прийдеться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2019 . Не хочеться, але відчуваю, що прийдеться.Ой.. Славiк... харош уже... Воювать...Або повооюеш на Закарпаттi за руминськi пашпорта. або за бурштин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2019 Пиздюлей получили на Счастьинком блок посту?. Будем бачити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2019 @Zir, та не на закарпатті я і до румунів далеко, і бурштин у нас не росте. Біля мене тільки американська армія підтягується і поляки попросили ще збільшити контингент. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2019 Всем привет! Нахожусь в командировке, недалеко от линии соприкосновения. По утрам иногда слышны автоматные очереди. Поехали на рыбалочку на местный пруд, уже есть одна щучка. Сегодня будет уха)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах