Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Вітаю Вас читачі мого бортового журналу!

Переглядаючи бортові журнали інших учасників клубу вірішив і собі завести такий.

Про автомобіль:

Даний автомобіль з'явився у нашій родині у 1988 році, прийшовши на зміну Москвічу 412. Авто було безпосередньо куплено на той час у салоні і пригнано додому моїм дідусем. За весь час свого існування автомобіль служив вірою і правдою і жодного разу його не підвів. За ці роки авто побувало у двох аваріях (не з вини мого дідуся, а з вини інших учасників дорожнього руху). Після першої було замінено переднє ліве крило, і фільонки лівих дверей. Друга була незначна, внаслідок неї постраждала таж ліва сторона, але все відбулось лише незначною підкраскою авто. Після того як дідусь уже був не в силах керувати авто (вік, плюс він усе своє життя провів за кермом автомобілів) я сів за кермо. За цей час було немало і не багато зроблено, а саме: заміна передніх сидінь, капремонт двигуна, встановлено пластикові підкрилки, затемнено бокові вікна, окрім заднього, замінено кермо на Віраж, встановлена задня акустична полка, овальні динаміки, магнітофон, і передні динаміки під передні сидіння, замінений бензонансос на плунжерний, встановлений бачок омивача нового зразка. Авто з моменту купівлі завжди зберігалось у сухому гаражі, у сиру,дощову погоду та зимою майже не їздило. На даний момент автомобіль перебуває на покрасці, а до того був на поварці, де було замінено ліве переднє крило (було погано підготовлене і пофарбоване після аварії), рем вставка переднього правого крила, підварене праве заднє крило, передні підсилювачі (правий і лівий), лівий піддомкратник, а також заплаки дна під водієм (дві штуки) і пасажиром (одна). За "мухобойку" і накладки під ручки теж не пинайти, встановлені з причин царапин під ними, як маскування, після покраски будуть зняті.

А тепер коротко про авто:

Двигун: 1,3 .

КПП: 4-х ступка.

Ходова: сток, задні пружини усилені від ВАЗ 2102.

Електрика: сток.

Оптика: сток.

Салон:

• передні сидіння Recaro з боковою підтримкою;
  • накладка тунелю КПП fiat scudo;
  • встановлений індикатор зарядки акумулятора;
  • встановлена кнопка відкриття багажника;
  • встановлене скло від ВАЗ 2107 у передні двері;
  • встановлений магнітофон Sony;
  • встановлена акустична полка і овали в ній;
  • застелена магазинна шумка поверх рідної заводської;
  • поверх рідного ковра встановлений ліноліум (сильно не пинати для мене це дуже зручно і під ним нічого не ржавії і не гниє!!!).

Резина:

• літо: Rosava БЦ-20 на легкосплавних дисках;
  • зима: Rosava WQ-101 на рідних штамповках з вушками.

Плани по авто на майбутнє:

• в більшості усіх покращень по авто дотрмуватись класичного стилю;
  • опрокинути авто і промастічити днище, арки і усі скриті полості (літом);
  • удосконалити світло фар;
  • встановити центральний замок;
  • ГБО.

Ну і як заведено фото автомобіля:

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

РS!!!!

Шукаю нікіліровані молдінги порогів від ВАЗ 2103, куплю за помірну ціну

Змінено користувачем Voker

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Voker, приветствую, вполне неплохо)

пинать тут не за мухобойку а разве что за линолиум) но это так, мелочи, когда-то да снимите его все же(надеюсь)

и SL это не двигатель, а типа оформление салона :)

ну а так, буду почитывать, интересно как дальше пойдут дела :)

Поділитися повідомленням

Voker, приветствую, вполне неплохо)

пинать тут не за мухобойку а разве что за линолиум) но это так, мелочи, когда-то да снимите его все же(надеюсь)

и SL это не двигатель, а типа оформление салона :)

ну а так, буду почитывать, интересно как дальше пойдут дела :)

Дякую, стараюсь!!!!

Поділитися повідомленням

Вісті з полів!!!! Навіть не знаю з чого і почати(((((( Як писав вище авто після поварки було здано на покраску. Домовився з маляром, що він має переднє покрасити ліве крило, ремвставку переднього правого, вставку заднього правого, підкрасити пороги (зняв молдінги "резинові"), і позабирати сколи по кузову, підкрасити капот і капот багажника, і рижики по кузову (були маленькі в трьох місцях). За це все він хотів 1600 грн., плюс моя краска (1 л з затверджувачем 420 грн) і грунт (30 грн.). Прийшовши в назначений час за авто я ужахнувся!!!! Таке враження ніби все красили пензлем, крило все рифлене, рем вставки так як були так і залишились, деякі частини молдінгів і частина салону в фарбі, скло на водійскій дверці в фарбі(((((((((((( Фарба сильно відрізнялась за тоном від усього авто ((((( Хоча я йому говорив, щоб він попробував десь як лягає фарба і чи вона в тон, він сказав, що все грає, але виявилось зовсім навпаки, а також залишив після себе багато сколів на дверях, які він знімав і ставив!!!! На питання а чому воно так, він відповів, що це все заполірується!!!!!!! А також, що у нього пропало світлоі, він не забрав "рижиків" і сколів по кузову, доробить, коли буде полірувати, але коли???? це вже не знати!!! Я як людина в тому не дуже "опитна" повірив йому і віддав заставу в 600 грн., а решту мав йому віддати з наступного тижня!!!! Але мене почали мучити сумніви!!!! Здзвонившись з другом рванув до нього в гараж, де в сусідньому боксі працює його знайомий, який красить авто, побачивши це все він ужахнувся і сказав, що за таке треба "руки повідривати"!!! Переговоривши із цим хлопцем, дійшли до того, що він візьметься це все виправити і зробити як має бути всього за 700-800 грн, плюс моя фарба, яку потрібно підібрати (грам 300)!!!!!

А ще чуть не забув сьогодні пів дня відтирав розчинником молдінги, торпеду, салон, ліноліум, пороги, скло, обшивку багажника, задні ліхтарі, номерний знак від фарби і торкнувшись рукою крила фарба почала лущитись!!!!! І при зборці авто він перепутав дроти від підфарника, що призвело до того, що згоріло 2 запобіжника, і я повертався вночі від нього без підсвітки приборів!!!!!

Здзвонившись з цим горе майстром поставив його на місце і сказав, щоб той повернув кошти, на що той погодився і у понеділок має це зробити!!!!!

От тепер маю научку на рахунок таких горе малярів!!!!!

Завтра закину фото авто самі гляните, що повитворяв цей "майстер " з авто(((((( просто плакати хочеться(((((((

І на останок, почала спускати безкамерка на легкосплавних дисках!!! Десь напевно дирка потрібно завести на шиномонтаж, а також виправив глюк з магнілотою, включався рижим "ATT", виявилось коротив дріт від даного режиму на корпус магнітоли!!!!!!

Одним словом, якась чорна лінія почалась((((((((((

Поділитися повідомленням

Отличная машина,потихоньку доведеш до идеала.Вопрос почему не затонировать стекла? шторки смотрятся не очень

Поділитися повідомленням

Отличная машина,потихоньку доведеш до идеала.Вопрос почему не затонировать стекла? шторки смотрятся не очень

Привіт!!! Спасибі!!! Скло тоноване, окрім заднього і передніх, оскілька замінив їх на 7, в планах поставити на них зйомну тоніровку.

Поділитися повідомленням

Привіт одноклубникам!!! Вирішив сьогодні трішки обновити бортовик! Вчора нарешті розібрався із титановим диском, який спускав. Причина виявилась банальною погано прилягала шина до бортика диска, 10 хв і глюк пропав. А тепер іще одне цікаве питання. При поворотах руля вправо або вліво затирають передні колеса об підкрильник і крило, особливо сильно зліва, в чому причина???? Титанові диски трішки з вильотом і виходять за межі крила, але перед тим вони стояли на сімці і таких затирань не було помітно, розвал в нормі, шарові теж.

Поділитися повідомленням

Затирают спереди внизу колесной арки или в задней части крыла? нужно обратится на сход-розвал пусть немного поправят кастор.

Поділитися повідомленням

Хм,на ето сложно ответить,но в большинстве автомобилей трет именно там даже на родных дисках

Поділитися повідомленням

До цього якраз стояли рідні диски і все було норм, тільки поставив тітанки і почалось, витерло підкрильник вхлам. А може краще припідняти перед за рахунок заміни пружин???

Поділитися повідомленням

Можна и пружины поменять,я как раз так сделал новые пружины с желтой пометкой+ немного подправили кастор на СТО,стало все отлично

Поділитися повідомленням

Можна и пружины поменять,я как раз так сделал новые пружины с желтой пометкой+ немного подправили кастор на СТО,стало все отлично

Я теж про це думав, але не знав чи точно допоможе тепер точно знаю !!!!!!:az:

Поділитися повідомленням

Вітаю! гарна машинка. де мешкаєш? співчуваю щодо маляра, теж маю досвід з таким-коли малювали перший раз машину то він зробив на передньому правому крилі величезну гірлянду і сказав що це норма.

я наче уважно дивився але не помітив мухобійки та сімочного скла в дверях)

Поділитися повідомленням

Вітаю! гарна машинка. де мешкаєш? співчуваю щодо маляра, теж маю досвід з таким-коли малювали перший раз машину то він зробив на передньому правому крилі величезну гірлянду і сказав що це норма.

я наче уважно дивився але не помітив мухобійки та сімочного скла в дверях)

Привіт!!!! Потрібно обновити фото авто, але не хочу його показувати в такому стані як зараз, приведу в норму і тоді уже додам фото!!!!:az:

Поділитися повідомленням

Після довгих зневірянь, машина нарешті попала до нормального маляра, і ось вчора довгожданний дзвінок "приїжджай , машина готова". Мені ніби знову відкрилось друге дихання. Одним словом довольний як слон. І нарешті сьогодні я її відмив і загнав в гараж. З наступного тижня планую більш плотніше зайнятись машиною, а саме замінити всі уплотнітелі на дверях та в багажнику. А також протягом літа планую встановити центральний замок. Що шановні читачі бортовика можете порадити на рахунок центрального замка? Основні вимоги, щоб відкривання було з брелка і підтримував функцію підключення до електросклопідіймачів і електрозамка багажника.

Поділитися повідомленням

Voker,Чего то фото после покраски не видно,или это у меня?С открытием бортовика!Хоть я и с опозданием.

Поділитися повідомленням

Ну ЦЗ не может работать в паре с електростеклоподьемниками и замком багажника ( может ето могут дорогие модели,но установка на Ваз их не целеобразна).Возьми простенькую односторонюю сигнализацыю+цз,ну и наверное нужно будет купить доводчик стекол.

Поділитися повідомленням

Просто мені сигналізація не потрібна, оскільки машина стоїть в гаражі, а от центральний замок вирішив поставити для більшого комфорту, щоб не колупатись ключем в замку. Але я знайшов от такі центральні замки Посилання де були вказані потрібні мені функції.

Поділитися повідомленням

Всім привіт!!! Обновляю бортовик фото авто після ремонту. Що було зроблено: повний перекрас правого крила, ремвставки лівого крила і рем вставки заднього лівого крила, плюс запущені баранікою пороги. На рахунок молдінга крила сильно не пинати, він уже намісці, просто у момент фотосесії були відсутні пістони

ЗображенняЗображення

Зображення

Зображення

ЗображенняЗображенняЗображення

Зображення

Поділитися повідомленням

Вітаю вас одноклубники!!! За час який пройшов від останнього обновлення бортовика з авто ніяких глобальних змін не відбулось. Було замінено ущільнювачі дверей і багажника, перед установкою усе було оброблено мовілем. Окрім цього на даний момент в пошуках нового рульового редуктора, а то старий уже віджив своє. Що можете порадити на рахунок рульового?????

Поділитися повідомленням

Що можете порадити на рахунок рульового?????

ну, наверное все же менять, или хотели узнать где и какой лучше взять?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз