Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Автоваз бери

На рахунок Автоваза, знаю, родич ставив декілька років назад і не жалується!!! Але чомусь радаять ставити все від 2105-2107, оскільки там усе на карданчиках, але чи краще воно буде працювати чи ні??? От в чому питання!!!!

ну, наверное все же менять, или хотели узнать где и какой лучше взять?

от відповідь саме в точку!!!!:az:це я і хотів знати, а то зараз валом запчастин, але більшість зразу можна викинути

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Будет лудше работать,но нужно вал менять и рул колонку.Если нормально отцентровать редуктор то и на родном (2101) будет легко крутится

Поділитися повідомленням

Будет лудше работать,но нужно вал менять и рул колонку.Если нормально отцентровать редуктор то и на родном (2101) будет легко крутится

а вал, що не йде в комплекті з редуктором??? а то знайомий поставив собі цю приблуду на рідну рульову колонку і не міняв її!!!!

Поділитися повідомленням

заметил что на 5-м редукторе выворота чуть больше, чем на копеечном.

мене цікавить питання чи буде хоч якийсь толк від такого переобладнання????

Поділитися повідомленням

Voker, карданчики вважаються більш безпечними і до тогож з ними можна не паритись щодо центровки.

Поділитися повідомленням

Voker, карданчики вважаються більш безпечними і до тогож з ними можна не паритись щодо центровки.

Коли це все міняти, якщо я правильно зрозумів, то потрібно рульовий редуктор, вал на карданчиках 2105-2107, та бінокль від ваз 2105-2107???? Чи можливо, що бінокль не потрібно буде міняти???

Поділитися повідомленням

Voker, я замінив все рульове, хоча збирався міняти тіки редуктор:)

І як результат?? Воно того варте, щоб все замінити повністю??

Поділитися повідомленням

Voker, я результат відчув тіки через те, що новий редуктор, а кардани в мене і раніше стояли невідомо з чого, зі слів иайстра з якогось фіата. так що я міняв все через те, що жоден редуктор не підходив під кардани.

Поділитися повідомленням

Ето уже решать вам,ефект однозначно есть,но не существенный,если есть свободные средства то конечно менять,если нет то можно и родным рул управлением все настроить но будет руль чуть более туже

Поділитися повідомленням

Voker, я результат відчув тіки через те, що новий редуктор, а кардани в мене і раніше стояли невідомо з чого, зі слів иайстра з якогось фіата. так що я міняв все через те, що жоден редуктор не підходив під кардани.

Ясно, дякую, буду думати

Ето уже решать вам,ефект однозначно есть,но не существенный,если есть свободные средства то конечно менять,если нет то можно и родным рул управлением все настроить но будет руль чуть более туже

Руль тугіший це не саме основне, основне, щоб чітко відчувати авто під час руху, а не так як тепер, що ледве зловив авто на швидкості під час обгону:multi:

Поділитися повідомленням

Як я описував раніше після установки легкосплавних дисків виникла проблемка, а саме затирання колеса об підкрилок. Спочатку затирало лише зліва і то так затерло, що зробилась дирка огого:multi:. І може я б так і залишив, але після вчорашньої поїздки затерло з права так, що аж вирвало шуруп кріплення пластикового підкрилка. Почав я думати як це все вирішити. І тут згадав, що коли я ставив пластикові підкрилки, то рідні з переду були зняті і поставлені в закрома. От я і вирішив, а що буде якщо їх поставити!!!! А вийшло все просто супер, вроді нічого ніде не тре, але як воно буде покаже виїзд на днях.:)

ЗображенняЗображенняЗображення

Поділитися повідомленням

Всім привіт!!! Як заведено обновляю бортовик:) Сьогодні трішки покатався на авто, випробував нові підкрилки, що можна сказати уже так не затирає, а то раніше навіть не міг нормально вивернути руль без різних цікавих звуків:multi: Після поїздок як завжди авто було вимито, витерто на сухо і загнане в бокс. Також сьогодні заїхав до знайомого механіка, щоб взнати вердикт по рульовому :( Але з його слів не потрібно нічого міняти, лише якщо знайти нормальний редуктор на розборці, а то він уже їх стільки нових поміняв і бачив, що зараз виробляють :multi: Він всього навсього підтягнув. Сказав, що краще поставити БСЗ, але яке саме не сказав, от тепер думаю, яке саме встановити, щоб не попалось "Г". Почитавши відгуки склоняюсь в бік Старого осколу!!!! Типу такого Посилання. Що шановні одноклубники можете порадити???? :az:І трішки фото салону, багажного і моторного відсіку:

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

Змінено користувачем Voker

Поділитися повідомленням

Voker, БСЗ вещь отличная, и почти первой надобности :D

так вот, Старый Осколь действительно хорош, но 500+ гривен, как то дорого, я лично на клубе брал комплект ДК за 300 гривен, и клубни брали, все довольны)

Поділитися повідомленням

Voker, БСЗ вещь отличная, и почти первой надобности :D

так вот, Старый Осколь действительно хорош, но 500+ гривен, как то дорого, я лично на клубе брал комплект ДК за 300 гривен, и клубни брали, все довольны)

А можна детальніше!!! Де і в кого??? Як що я правильно зрозумів ДК це дорожна карта!!!! А виробляє його Китай, чомусь я не довіряю сильно Китаю!!!!

Поділитися повідомленням

Не бери китайский, он долго не проживет,вот например у меня АТ не проездил и сезон,розшаталось все что можно,правда рознощик я от него забрал,качественный:multi:

Поділитися повідомленням

Не бери китайский, он долго не проживет,вот например у меня АТ не проездил и сезон,розшаталось все что можно,правда рознощик я от него забрал,качественный:multi:

Вот і я такої думки, що краще заплатити раз, але купити щось нормальне, а не платити два чи три рази за "Г":az:

Подтверждаю, у меня ДК, правда отьездил еще не много, но пока все гуд!

Китай теж буває якісний, але рідко, можливо тобі саме "якісний" і попався!!!!:)

Поділитися повідомленням

Китай теж буває якісний, але рідко, можливо тобі саме "якісний" і попався!!!!

Ну тут Вы правы, но жалоб на эти комплекты я еще не встречал у нас на форуме, а выбор, конечно, делать Вам!

Поділитися повідомленням

Вот і я такої думки, що краще заплатити раз, але купити щось нормальне, а не платити два чи три рази за "Г"

по моим просчетам в 650 гривен получается двухконтурное зажигание, потому меня жаба и задавила платить без 150 гривен за обычное БСЗ, примерно уже 8-ми одноклубникам поставили такой комплект, и никто не жаловался)

Поділитися повідомленням

по моим просчетам в 650 гривен получается двухконтурное зажигание, потому меня жаба и задавила платить без 150 гривен за обычное БСЗ, примерно уже 8-ми одноклубникам поставили такой комплект, и никто не жаловался)

Ето на любителя, в обычной експлуатацыи обычного БСЗ хватает с головой.

Можно конечно с економить трамблер взять СоатЭ,а все остальное китай (комутатор конечно желательно ВТН)

Поділитися повідомленням

Вітаю вас читачі мого бортовика!!!! Вирішив його трішки обновити. За час відсутності авто пробігло близько 383 км, при заправці в 30 л. бензину, що мене досить таки порадувало :) Також на протязі кількох останніх днів були розшиті дверки та поновлено мовільне покриття в середині них. А також помаленько готуюсь до установки центрального замка Doberman LY - 200, з цією метою було просверлено отвори у передніх та задніх стойках, а також у задніх дверях. Ставити буду його сам, а то мені загнули за установку 200 грн.:multi: І оскільки я є практичною людиною, тобто дотримуюсь правила, якщо можна зробити це самому, то навіщо комусь за це платити, :ay: то вирішив підлатати підкрилки, які я протер після встановлення легкосплавних дисків спереду (і плюс до всього мене задавила "жаба" платити 150 грн за нові:bl:). Паяльник в руки і вперед. Вийшло вроді не погано. :ay: І також валялись у мене в гаражі старі уплотнітелі дверей без діла, і скомуниздивши ідейку з сайту drive2.ru пристроїв я їх у моторний відсік. Фото даного "тюнінгу" закину пізніше. Оскільки авто в гаражі, а виганяти його не хочу погодка не "айс". Ну і як заведено фото:

Зображення

Зображення

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз