Voker 5 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 (змінено) Попробуй подключи все без реле.А кнопку на пульте ты просто нажимал или удерживал?(на всякий случай спрошу) Без реле все працює На пульті потрібно нажати і тримати 3 секунди, щоб спрацювало і відкрило багажник. А на рахунок дверки задньої пасажирської там проблема не в актуаторі і не в проводці, там сама тяга чогось підклинює, тай плюс до того я зрізав на ній різьбу під гайку своїми експерементами, так що її під заміну. Тепер виникло питання брати нову чи на розборці знайти стару, але нормальну??? Змінено 11 липня 2014 користувачем Voker Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Без реле все працює может тогда реле под замену? брати нову чи на розборці по отдельности они вроде бы не продаются, только комплектом, если я не ошибаюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 12 липня 2014 Епопея під назвою "Центральний замок" продовжується!!! Задню пасажирську дверку вилікував за допомогою заміни тяги (а то на старі зрізав різьбу під гайку). Брав на розборці, а то нової не міг знайти, ціна питання 20 грн. : Але не тут то було, зробив пасажирьку задню дверку, перестала працювати водійська. Замок закриває і відкриває, а дверка залишається відкритою. Танці з бубном продовжуються Під час даних маніпуляцій замінив ще прокладку обмежувача дверки, а то вони усі розсипались. Також для багажника був куплений усилений замок (ціна питання 38 грн). І проводка 9 м., 15 квадрата (а то уже думав, що проблема в рідній від замка) Але це все байка. Вчора вирішив зїздити обновити побутову техніку. Туди назад 120 км. Погодка звичайно шептала. Хоча я сам собі обіцяв, що в таку погодку авто ні колесом на вулицю, але ж не буду повертатись з половини дорогиДоїхав я туди все нормально. Зайшов ще в магазин поміняти усилений активатор, а то він працював через раз. Постояв десь так 15-20 хв в пробці, пропеллер включався все нормально було. Взяв техніку погрузив в авто. І вирішили ще заскочити в гості до родичів. І попав я в час "пік". Пропеллер знову включався, а потім і зовсім перестав включатись. 5 кілометрову вулицю я проїжджав десь так 30- 40 хв. Виїхав я звідти і вирішив заскочити на розборку за тягою дверей (про яку я писав на початку даного посту). Підїхав під базар чую в мене щось гудить під капотом, а погодка так і шепче Відкривю капот а там в мене кипить в розширювальному бачку думаю, все приїхали. Пішов купив тягу і помаленьку вирушив до родичів в гості. Там уже на місці почав розбиратись в чому причина. Першим ділом провірив запобіжники на місці, не перегорів, далі замкнув пропеллер на пряму, працює значить пішов спати датчик. Але їхати то потрібно, взяв дріт і зробив отак: А це вигляд бачка після закіпанння: Ну і помаленько в дорогу, на виїзді заскочив в магазин за новим датчиком, ціна питання 35 грн. (це просто капець, за такий датчик такі гроші). Старався машину не перегружати, більше пускати накатом, ну доїхав вроді нормально. Але вбило те, що в магазині не було приборчика який провіряє дані датчики на роботопридатність, і у мене дома теж у знайомого даний прибор не працює. Взяв на свій страх і ризик. Ну одним словом в понеділок займусь вирішенням даного питання з датчиком. Ну і як завжди на закінчення фото авто після поїздки: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 12 липня 2014 С замком и мучусь уже едак неделю(задняя дверь). Уже и почистил,промазал тяжку ту которую кстати ты купил,а замок не тянет. А датчик подвел однозначно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 12 липня 2014 С замком и мучусь уже едак неделю(задняя дверь).Уже и почистил,промазал тяжку ту которую кстати ты купил,а замок не тянет. А датчик подвел однозначно. А активатор де розмістив??? Я розміщував під форточкою майже біля самого замка!!! Може у цьому проблема!!! Я у понеділок розберу дверку і скину фотку як я розмістив. Або ще варіант став усилений замок, такий як я купив не багажник. Ну так, але він уже старенький я його міняв десь так років 7-8 тому. Одним словом якість запчастин бажає бути кращою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 липня 2014 Потрібно зробити кнопку в салоні для ввімкнення електоровентилятора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 12 липня 2014 Voker, Замок стоит под форточкой,скорее всего ты прав не хватает эму силы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 (змінено) Потрібно зробити кнопку в салоні для ввімкнення електоровентилятора В мене вона колись була, але я її прибрав, тепер назад поверну)))) Добавлено через 1 минуту Voker, Замок стоит под форточкой,скорее всего ты прав не хватает эму силы. Або як варіант прозвони проводку, а то я теж поставив на багажник усилений підключив, а він щолкає а не відкриває, буду в понеділок на пряму підключати з усиленим кабелем Змінено 13 липня 2014 користувачем Voker Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 Або почалась, якась смуга не везіння або я навіть не знаю в чому причина. Уже другий електрозамок такого типу: відмовляється нормально працювати. На акумулятор коли підключаю працює, включаю через пред щолкає, але не спрацьовує. Я і через реле підключав з кнопкою, і просто напряму через блок предів, і через кнопку без реле, і провода міняв ставив перерізом 1,5 квадрата, а він щолкає і все, а не спрацьовує!!! Таке враження ніби йому не хватає току, але я думав, що проблема в преді, стояв на 8 А, потім я уже поставив на 16 А, і таж сама картина. В магазині сказали, що це усилений активатор!!!! В чому може бути загвоздка ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 Маса плохая Пробуй отдельным проводом к кузову подключить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 13 липня 2014 Маса плохая Пробуй отдельным проводом к кузову подключить Маса нормальна і плюс іде нормально, просто даний екземпляр привода рідкісне "Г", знав би, то навіть і не купляв. Поставив звичайний привід і той працює Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 (змінено) Все таки моя впертість і наполеглевість дали свої результати. Центральний замок поставлений і працює з усіма функціями. А тепер коротко звіт по його установці. Щодо установки значних проблем не виникло, в інструкції все зрозуміло було описано, що стосується підключення. З розміщенням актуаторів зразу визначився, в передніх дверях розмістив у кутах дверей, там навіть уже були готові по одній дирці для кріплення. Щодо задніх то розмістив таким чином: Також викинув пружинки на тягах і замінив одну тягу на задній дверці оскільки вона заїдала і через це не хотячи я зрізав різьбу на ній де накручується гайка кріплення до дверки. Окремо ще було докуплено гофри для проведення проводів між стійкою і дверями. Також були просверлені дирки у задніх дверях і стійках, а у передніх лише у стійках. Також при підключенні виходу багажника було спалено актуатор, який там був ще до установки Ц З. Як знаєте тут теж були танці з бубном. Він був замінений на типу усилений: Але як виявилось він не здатний виконувати своїх функцій. Взяв такого ж типу як і стояв, відригулювавши установку і розміщення актуатура багажник став відкриватись як "книжка пише". Із власних спостережень що стосується установки актуатора в багажник. Потрібно його розмістити чітко паралельно замку. Інакше замок буде погано спрацьовувати. А також точно відрегулювати довжину троса. Підключення замка багажника зробив через кнопку і через кнопку на пульті. Кнопка була і раніше. розмістив її так: Підключення досить таки просте. Плюс взяв від блоку придохранителів. Мінус кинув за приборкою на кузов. Блок управління розмістив за приборкою під стійкою. Повороти підключив до колодки від кнопки переключення поворотів на рулі (за точне вказання дротів вельми вдячний одноклубнику Deadlikeme). Щодо схемки управляння кнопкою замка багажника, то використав схемку, яку мені скинув одноклубник Дмитрий08 Теж за це йому вельми вдячний. Загальні враження від даної моделі тільки позитивні. Також як Вам відомо, то у мне також виникли проблеми з системою охолодження. А саме з включенням електровентелятора, що чуть не призвело до перегріву двигуна. Я пішов старим добрим шляхом і купив новий термодатчик. Але той виявився не робочим (а вартість його була 35 грн.). Мене заїло те, що такі запчастини уже не перший раз попадаються мені новими і неробочими. І вирішив я піти іншим шляхом. Вчора зайшов до мене друг і розказав як він це діло по іншому зробив, а саме поставив крильчатку на помпу, і так уже їздить не перший рік і все "гуд". Чесно кажучи даний варіант я теж розглядав, але ніяк не наважувався, а тут і наважився. Значить сьогодні зранку в магазин, швиденько здав не робочий датчик: А замість нього купив крильчатку шестилопастну від ниви і три болти довші в два рази від тих, що прикручують шків помпи: Ціна питання: крильчатка 9 грн., болти 5,40 грн. А це вигляд нового і старого болта для наглядності: Плюс взяв ще новий патрубок, а то старий почав уже тріскати: Кусок даного шлангу коштує 40 грн з копійками, це просто капець. Такий вигляд має підкапотка без електровентелятора: Всі колодки і дроти, які йшли до вентелятора заізольовані і сховані в проводці, реле залишв, ще може для чогось використаю. А сам електропропеллер кинув в запасник: Повітря з системи спустив, двигун запустив усе працює. А дальше час покаже. Змінено 15 липня 2014 користувачем Voker Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Оце діло,правда нужно еще круглую шайбу и дифузор,без него пропелер не ефективен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Оце діло,правда нужно еще круглую шайбу и дифузор,без него пропелер не ефективен Але де цей дифузор шукати, бачив ставлять пластмасові, але в магазині їх немає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 Посилання У нас их навалом на рынке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 Посилання У нас их навалом на рынке Треба буде попитати, а то сьогодні заходив в свій магазин, то сказали що немає, треба буде на ринок проскочити або на оптовий магазин там де завжди скупляюсь. Я до речі до даного екземпляру в неті теж придивлявся, плюс переробляти кріплення майже не потрібно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 Шановні одноклубники підкажіть таке питання, вирішив поставити собі євроблок, але їх є два види який ставити, отакий:Посилання чи такий: Посилання. І які враження після установки??? Форум перечитав стосовно даного питання!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanYOk 9 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 (змінено) Посилання ось цей, інший то для Волги, там не достатньо контактів для нормальної роботи на жигулях Враження тільки позитивні, у мене раніше постійно переставали працювати фари дальнього світла, сигнал або ліхтарі стоп сигналу, тому що постійно відходили запобіжники, і ще через поганий контакт на запобіжниках дального світли розплавився сам блок, після заміни всі проблеми пропали, запобіжники перегоряють тільки у разу короткого замкнення (через те що я на швидку руку намагаюсь ремонтувати електрику не відкинувши клему з аккумулятору) Змінено 16 липня 2014 користувачем SanYOk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 Посилання ось цей, інший то для Волги, там не достатньо контактів для нормальної роботи на жигуляхВраження тільки позитивні, у мене раніше постійно переставали працювати фари дальнього світла, сигнал або ліхтарі стоп сигналу, тому що постійно відходили запобіжники, і ще через поганий контакт на запобіжниках дального світли розплавився сам блок, після заміни всі проблеми пропали, запобіжники перегоряють тільки у разу короткого замкнення (через те що я на швидку руку намагаюсь ремонтувати електрику не відкинувши клему з аккумулятору) Ясно, просто читав на форумі, що беруть "Авар" от вирішив і перепитати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanYOk 9 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 (змінено) Авар це якість як не крути, але слід звернути увагу щоб до кожного запобіжника приходило 2 контакти, і виходило 2, тобто 2 з однієї і 2 з іншої, а в тому блоці що на фото є запобіжники до яких приходить 2, а виходить лише 1 контакт. Його звичайно можно використати, але прийдеться спаяти декілька проводів замість встановлення перемички, у мене саме так і є, я коли купував блок, інших не було, а тепер я купив ще один, там є усі контакти, і його мені продали як великий блок нового зразку для ВАЗ 2106, а попередній був блок ГАЗ 3110 Змінено 16 липня 2014 користувачем SanYOk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 17 липня 2014 Очень интересный подход с электро вентиляторомВсе наоборот избавляются от механической крыльчатки , а вы наоборот Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 17 липня 2014 Очень интересный подход с электро вентиляторомВсе наоборот избавляются от механической крыльчатки , а вы наоборот Тут просто стояло питання при мінімальних затратах зробити охолодження радіатора. Взагалі то в мене в планах як варіант повернути електро вентелятор і паралельно використовувати механічний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 Щось давно нічого не писав в бортовику, вирішив виправитисть. За час моєї відсутності ніяких мега змін з авто не відбулось. Автомобіль бігає, але на жаль не так часто як хочеться, ціна на бензин бажає кращого Після установки принудительного охолодження радіатора були пробні виїзди і чомусь його робота мені не дуже подобається, двигун гріється і стрілка на показнику доходить до 95 градусів і мені чомусь стало якось "стрьомно" гріти двигун дальше, напевно прийдеться перепрости електровентелятор і поставити його назад + вивести кнопку в салон, але мене обрадувало одне, що не закипає антифріз і його не гнало в розширувальний бачок. Також після установки ЦЗ чомусь не завжди спрацьовувала задня дверка від пасажира, вирішив з цим розібратись, зняв замок промив його і все що тільки можна змастив салідолом, також знімав пружину в замку від тяги, але поставив її назад, а то начитався інтернету і писали, що може на ходу відкриватись дверка, що не є гуд, плюс до всього трішки повідгинав саму тягу в місцях її "соприкосания" з іншими частинами дверки. Все поставив на зад і вона запрацювало. Але коли поставив карту знову почалось Ну думаю все, але потім подумавши, вирішив ще прикрутити навпаки "пепельниці" в картах (перевернути їх) і відпустити трішки болти, що тримають ручку дверей і воно запрацювало. Але інколи фіксатор виходить не повністю в батоні, а лише на половину, але основне, що воно тепер нормально відкриває і закриває дверку. І коли вже пішля така штука, вирішив відрегулювати замки. Відрегулював на трьох дверках, окрім задньої відійської, щось вона не дуже підлягає регулюванню, але так як я нею майже не користуюсь то і так нормально. І ще десь на наступний місяць планується опрокинути авто і поновити антикорозійне покриття днища авто, арки крил покривати не буду, можливо лише де не де поновлю, оскільки там усе оброблено бітумною мастікою. Опрокидувати буду за допомогою опрокидуватилів. Обробляти напевно буду сумішу мовілю і пушочного сала, а поверх зроблю ще шар бітумної мастіки часів СРСР, залишилась ще з тих часів великка банка, плюс позадуваю полості сумішю мовіля і нігролу.Але перед тим усе зачищу до голого металу, оброблю преобразоватилем ржавчини, погрутую. А тепер питання до знаючих. Чи нормальна така консистенція, чи можна чимось кращим і надійнішим???? Порядок покриття: очищаю, грунтую, покриваю сумішу, і покриваю мастікою. Чи нічого я не пропустив?? І яку краще використовувати грунтовку ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 Voker, шось я не дуже поняв???!... Ти хочеш нанести мовіль а потім по ньому мастику?? Може навпаки? Мовіль жирний і на нього нічого не ляже. А все інше правильно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 Voker, шось я не дуже поняв???!... Ти хочеш нанести мовіль а потім по ньому мастику?? Може навпаки? Мовіль жирний і на нього нічого не ляже.А все інше правильно. Тобто, спочатку наносити бітумну мастіку (перед тим розведену до рідкого стану), а по ній уже розчин вареного мовілю з пушечним салом!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах