Geser 100 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2015 Andriy1352, О, кільця гуд на мою думку. Поставив людині на капрем. мотор і собі на підкидку, вже з серйознім пробігом. Сподобалось те, що ні одне кільце не прийшлось "підганяти". Навіть на моєму старому дригуні. Замки кілець акурат в допусках. (а на новому моторі по мінімальнім допускам все.) Те саме з зазорами в "канавках". Ще тоді купив пару комплектів по 155 грн. Людина почала ставити, зламала, я пішов через час за новім - уже 240грн.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2015 Geser, кажуть вони на притирку оптимальні, типу потім(десь через 5000) можна поставити нові і дригун ходитиме майже вічно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2015 (змінено) Andriy1352, Чув таке, а в житті не бачив) ну не з моїм досвідом багато говорити на цю тему. Але я ярий противник махінації з підкиданням кілець після обкатки. На ПРИМУ мене навів знайомий, який якраз на ній 150 тис. проїхав. Я бачив з того мотору 2 кільця, маслозйомне і верхнє компресійне. Стан був - видно що попрацювали, але вигляд обрий. Навіщо доді хон наносити? Щоб витерти його, і вже на зеркало нове ставити? ну незнаю. Для мене так - нові кільця - нові умови роботи. Ну просто при втраті компресії - я розумію думки про заміну кілець, а от з на моторі у якого по 12 с гаком атмосфер давить, я собі не можу пояснити ціль свапу. Але тут таке, якщо все-таки будуть міняться, то чим раніше - тим краще. Якщо хон грубий робили, то можливо і варто, але якщо сітка мілка, я б не ліз. Змінено 28 лютого 2015 користувачем Geser Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2015 Geser, я не кажу, що так робитиму. Поділився думками. Справді, нащо лізти в дригун з чудовою компресією Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2015 Andriy1352, аа) ясно. Ну ти ж розумій, що як би там не було, це була думка любителя. Так будеш низ вязати потроху? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2015 нащо лізти в дригун з чудовою компресією Це факт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2015 Geser, той любитель собі три сотки зробив) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 березня 2015 Часу мало(багато роботи, дякувати Богу), тож останнім часом зробив небагато. Розширив камеру біля впускного клапана, щоб суміш легше заходила Майже допритирав клапани. Перевіряв чи тримають і заодно поміряв об'єм КС для визначення СС. Також забрав блок з фрезеровки(знімав 0.5 мм), тож завдяки всім доробках СС за розрахунками виходить 10.2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2015 забрав блок---а запитував ? ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 березня 2015 fartovuy, от йолки... Башка не на місці останнім часом. За фрезеровку пеналу спитав а про блок забув. Вибачай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 березня 2015 Оце нормально так взявся.. Сказати нема чого - наблюдаю мовчки. Молодець! 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 5 березня 2015 Діло буде 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 березня 2015 Николай-01, та затягнуло аж страшно optimus prime, буду старатися Николай-01, та затягнуло аж страшно optimus prime, буду старатися Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 5 березня 2015 10.2 Отлично получилось - будет самое оно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 березня 2015 nemez, дякую! А в тебе скіки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
skrudg 12 Скарга Опубліковано: 5 березня 2015 Andriy1352, а чертежи проточенных клапанов будут? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 березня 2015 (змінено) skrudg, ось типу такі але нагадаю. Якщо робити фаску впускного 30°, то обов'язково біля нього розширювати КС. Змінено 7 березня 2015 користувачем Andriy1352 2 nalsur4 та DiKing відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 5 березня 2015 Андрюха нормально чудохаеш,пiдтримаю Колю,теж мовчки дивлюся 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 березня 2015 DiKing, ти знаєш, дуже це все цікаво. Мати заходила, дивилась як полірую, казала шо механіком мені требабуло бути)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 5 березня 2015 Andriy1352, ну так ше не пiзно переквалiфiкуватись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nalsur4 39 Скарга Опубліковано: 5 березня 2015 С душой подходил, не то что некоторые)))). Ты на клапанах менял углы фасок? 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 березня 2015 Та частенько про таке думаю) nalsur4, впуск 30, випуск 45 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 6 березня 2015 скіки 1:12.53 як на ладі VFTS відсутність недоходу зіграла свою роль. Але спробував на газу на такій цифрі - просто бомба! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nalsur4 39 Скарга Опубліковано: 6 березня 2015 (змінено) Пасибнул за чертежик, только одно но почему на клапана два угла 15°-30° так и не понял с одной стороны так с другой по другому. Змінено 6 березня 2015 користувачем nalsur4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 березня 2015 nemez, а на бензі як з таким СС?я думав робити 11, але кажуть влтку великий ризик детонації. nalsur4, креслення не моє. Це як за основу бралося. Впуск робив так:-знизу тіло 1мм, потім фаска 30° шириною 2 мм(на сідлі 1,, потім плавний радіус з р8 всередині, далі ніжка 7мм. -випуск фаска45, плавно потім до р8. nemez, а на бензі як з таким СС?я думав робити 11, але кажуть влтку великий ризик детонації. nalsur4, креслення не моє. Це як за основу бралося. Впуск робив так:-знизу тіло 1мм, потім фаска 30° шириною 2 мм(на сідлі 1,, потім плавний радіус з р8 всередині, далі ніжка 7мм. -випуск фаска45, плавно потім до р8. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах