Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 Німець навпаки рекомендував його проти я нічого цього коліна не маю, просто скажем так ціна дуже кусюча, для мене профітніше булоб 124 двс брати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 nemez, бач, так складаються обставини, щослідую иекомендаціям твоїм повністю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 Geser, заздрити гріх)) аай..незнаю. Не правельно все це. Колінвали, розточки, клапана. Коли зберется? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 Geser, мушу почекати кілька днів, можливо це ще не остаточний варіант двигуна... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 Andriy1352, хм..ну зрозуміло, просто коли колино лежить, ГБЦ зібрана, то там особливо не пограєшся уже...хоча, я ж кажу - нема шоб корисним зайнятись чимось, так підбиваєш людей на Колинвалі, клапані, розточки)))) Успіхів, 100 раз поміряй.. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 Geser, гбц не зібрана-сальники ше не ставив, а так готова. І я вроді нікого ні до чого не підбивав)),-пишу те, що роблю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 летом выедешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 RusLi, хочу ше в квітні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 Andriy1352, згоден з багатьма хлопцями,якшо е можливiсть i руки не з одного мiсця то треба робити экперементувати i т.д.успiв тобi роби на совiсть шоб не колупати потiм Доречи колiно агонь!! 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 DiKing, старатимусь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 Andriy1352, куди ти дiнишся )))будешраз начав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 DiKing, зроблю обов'язково-люблю це діло Завтра повезу коліно перевірити на биття і віддам на балансування з маховиком, щепленням і шківом. Завтра повезу коліно перевірити на биття і віддам на балансування з маховиком, щепленням і шківом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 Andriy1352, дивлюся в тебе теж по два рази в одному повiдомленнi... Майстер толковий буде балансувати? Andriy1352, дивлюся в тебе теж по два рази в одному повiдомленнi... Майстер толковий буде балансувати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 DiKing, часто по два рази) Не знаю щодо майстра. Там фірма в новій будові з серйозним масштабом. Я неочікував в нас таке побачити.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 Andriy1352, то добре раз масштабно може й якiсть буде на висотi,успiхiв а то недешеве удовольствiе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 DiKing, все буде гут) Дякую! DiKing, все буде гут) Дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 Andriy1352, нема за шо)) тримаю кулаки.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 Andriy1352, може вже писав, про всяк випадок повторюсь. спробуй на етапі збирання двигуна переконатись у тому, що колінвал не чиркає піддон. це досить важливо, тому що він більше ніж потрібно та від бляхи піддона знаходиться зовсім впритул, може чіпляти противагою, тоді думай-гадай, звідки у двигуна противний стук. 2 DiKing та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 nemez, , буду скрізь дивитися, дякую. Ше як з поршнями буде гляну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Blade 105 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 Andriy1352, правильно сделал что купил. В пересчете на $ это не так и дорого, в $ я покупал в 2,5 раза дороже) правда было это по курсу 8. С поршня много не снимай, лучше попробуй поршня автрамат 2105у у них девяточная камера объемом где то 9 см3. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 Blade, поршні 2105...покищо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 березня 2015 (змінено) Привіт клубні! Радий вам представити остаточний(сподіваюсь)) варіант силового агрегату Вчора відданий на розточку в розмір 82.4. Востаннє редагував Creativ4eg: Дякую, Сєрж! Щось останнім часом постійно дублюється.. Змінено 14 березня 2015 користувачем Creativ4eg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 14 березня 2015 правильный блок!!! Давно хотел спросить - что означает 1352 в твоем нике? год рождения? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 березня 2015 правильный блок!!! Дякую) в твоем нике? год рождения? я так старо виглядаю?))) RusLi, сукупність улюблених чисел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vicrs 5 Скарга Опубліковано: 14 березня 2015 Привіт клубні! Радий вам представити остаточний(сподіваюсь)) варіант силового агрегату Если не сектрет по чем?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах