Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Andriy1352, О, кільця гуд на мою думку. Поставив людині на капрем. мотор і собі на підкидку, вже з серйознім пробігом. Сподобалось те, що ні одне кільце не прийшлось "підганяти". Навіть на моєму старому дригуні. Замки кілець акурат в допусках. (а на новому моторі по мінімальнім допускам все.) Те саме з зазорами в "канавках".

Ще тоді купив пару комплектів по 155 грн. Людина почала ставити, зламала, я пішов через час за новім - уже 240грн..

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Geser, кажуть вони на притирку оптимальні, типу потім(десь через 5000) можна поставити нові і дригун ходитиме майже вічно:)

Поділитися повідомленням

Andriy1352, Чув таке, а в житті не бачив) ну не з моїм досвідом багато говорити на цю тему. Але я ярий противник махінації з підкиданням кілець після обкатки. На ПРИМУ мене навів знайомий, який якраз на ній 150 тис. проїхав. Я бачив з того мотору 2 кільця, маслозйомне і верхнє компресійне. Стан був - видно що попрацювали, але вигляд обрий.

Навіщо доді хон наносити? Щоб витерти його, і вже на зеркало нове ставити? ну незнаю. Для мене так - нові кільця - нові умови роботи.

Ну просто при втраті компресії - я розумію думки про заміну кілець, а от з на моторі у якого по 12 с гаком атмосфер давить, я собі не можу пояснити ціль свапу.

Але тут таке, якщо все-таки будуть міняться, то чим раніше - тим краще. Якщо хон грубий робили, то можливо і варто, але якщо сітка мілка, я б не ліз.

Змінено користувачем Geser

Поділитися повідомленням

Geser, я не кажу, що так робитиму. Поділився думками.

Справді, нащо лізти в дригун з чудовою компресією:)

Поділитися повідомленням

Andriy1352, аа) ясно. Ну ти ж розумій, що як би там не було, це була думка любителя.

Так будеш низ вязати потроху?

Поділитися повідомленням

Часу мало(багато роботи, дякувати Богу), тож останнім часом зробив небагато.

Розширив камеру біля впускного клапана, щоб суміш легше заходила

Зображення

Майже допритирав клапани.

Зображення

Перевіряв чи тримають і заодно поміряв об'єм КС для визначення СС.

Зображення

Також забрав блок з фрезеровки(знімав 0.5 мм), тож завдяки всім доробках СС за розрахунками виходить 10.2

Зображення

Поділитися повідомленням

fartovuy, от йолки...

Башка не на місці останнім часом. За фрезеровку пеналу спитав а про блок забув.

Вибачай:)

Поділитися повідомленням

Оце нормально так взявся..:az: Сказати нема чого - наблюдаю мовчки.:)

Молодець!:az:

Поділитися повідомленням

Николай-01, та затягнуло аж страшно:multi:

optimus prime, буду старатися:)

Николай-01, та затягнуло аж страшно:multi:

optimus prime, буду старатися:)

Поділитися повідомленням

skrudg, ось типу такі

Зображення

Зображення

але нагадаю. Якщо робити фаску впускного 30°, то обов'язково біля нього розширювати КС.

Змінено користувачем Andriy1352

Поділитися повідомленням

DiKing, ти знаєш, дуже це все цікаво. Мати заходила, дивилась як полірую, казала шо механіком мені требабуло бути))

Поділитися повідомленням

скіки

1:12.53 як на ладі VFTS

відсутність недоходу зіграла свою роль. Але спробував на газу на такій цифрі - просто бомба!

Поділитися повідомленням

Пасибнул за чертежик, только одно но почему на клапана два угла 15°-30° так и не понял с одной стороны так с другой по другому.

Змінено користувачем nalsur4

Поділитися повідомленням

nemez, а на бензі як з таким СС?я думав робити 11, але кажуть влтку великий ризик детонації.

nalsur4, креслення не моє. Це як за основу бралося. Впуск робив так:-знизу тіло 1мм, потім фаска 30° шириною 2 мм(на сідлі 1,8), потім плавний радіус з р8 всередині, далі ніжка 7мм.

-випуск фаска45, плавно потім до р8.

nemez, а на бензі як з таким СС?я думав робити 11, але кажуть влтку великий ризик детонації.

nalsur4, креслення не моє. Це як за основу бралося. Впуск робив так:-знизу тіло 1мм, потім фаска 30° шириною 2 мм(на сідлі 1,8), потім плавний радіус з р8 всередині, далі ніжка 7мм.

-випуск фаска45, плавно потім до р8.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз