serЁga 261 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Там де тільки полка полірована наче краще виглядає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Там де тільки полка полірована наче краще виглядає. Мені теж шось так думається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Диски агонь. Были бы они еще разноширокими, цены не было бы. А за клиренс не устаю постить картинки следующего содержания: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Поки маємо шо маємо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Поки маємо шо маємо) А диски прикольные. А пильнут два витка дело 2часов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Аж два?? Це мінус скіки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Аж два?? Це мінус скіки? Это - Минус два витка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Та то ясно) Я про цифри. В тебе скіки спиляно і наскільки нижче від стока? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Andriy1352, Я же вылаживал фото. Сколько спила? Уже и не помню. минимум 2 витка минус. Но у меня рычаги Амаг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 А шо на амаговських інше положення пружин хіба? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 А шо на амаговських інше положення пружин хіба? Они не прямые как стоковые. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Та я бачив що вони дугою, алеж точки кріплення деталей підвіски як в стока? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Andriy1352, Вообщем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Це твої? Бо чим різати я знаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Це твої?Бо чим різати я знаю) Да просто фото из интернета Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Теж так подумав) І тут один віток(як я задумав) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Andriy1352, Ну начни по чуть чуть. А потом распробуешь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Andriy1352, Ну начни по чуть чуть. А потом распробуешь. Ок. Так і зроблю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 Всіх з наступаючих! Миру всім, здоров'я і достатку, а залізні друзі хай тільки радують! В передноворічній метушні, знайшлося кілька хвилин для машинки. Переробив і зібрав педалі. Основна робота була по педалі гальм. Була така Перегнув її зеркально. До вакуума приїдналась ідеально. А раніше чомусь чіркала по карданчикам... тепер не задіває. також приладнав пильник шарової на отвір в кузові) Педаль щеплення теж трохи доробив(опустив нижче до підлоги) Ну хоч щось. Піду до столу поки жінка не прибігла)) Далі буде. Ще раз вітаю[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 Так і зроблю нєєє!!! не пили пружини... висота в самий раз (хіба по всій довжині глянути мо зад трохи підняти)... хіба колію би на пару сантиметрів збільшити.... ПС З Наступаючим!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 Так, для бездоріжжя в самий раз. Я все літо без захиста дригуна їздив і жодного разу не цепанув. А колія, як я писав вище, розширилась на 60мм за рахунок коліс+проставки 20мм. Думаю більше не треба) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 1 січня 2016 та не ну юбка, 15 колеса... надо занижать однозначно... у меня сток был ниже чем у тебя сейчас) занизишь, привыкнешь и будешь ездить не парясь... у меня было что спереди покрышка чуток под крыло заходила даже на 1-2см, вот это низковато немного, я приподнял, сейчас 1-2см не достает до крыла, так я езжу теперь вообще кажется что машина высокая как сток))) забыл уже что б где то цеплял) Пы.Сы. С Новым Годом!!!=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 січня 2016 А як в ямку на повороті колесо арку не черкає? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 1 січня 2016 когда колесо под аркой было - чиркало иногда, сейчас когда приподнял уже не чиркает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 січня 2016 Тож ти кажеш що зазор 2см. Що, підвіска настільки не стискається? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах