Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Ок. Подивись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 А шо говорить то? Ты рейкО поставил Я же переживаю шо бы она работала нормально не не посрамило гордый гЭрб гавнобмв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 А шо говорить то? Ты рейкО поставил Я же переживаю шо бы она работала нормально не не посрамило гордый гЭрб гавнобмв Не переживай. Як буде, так буде. Саме рейко крутиться, лишилось Гур перевірити. А нашу любіму марку ми нікол и не посрамім(да простить мене Вітьок))))( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Не переживай. Як буде, так буде. Саме рейко крутиться, лишилось Гур перевірити.А нашу любіму марку ми нікол и не посрамім(да простить мене Вітьок))))( Должно быть кХарашО. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Цього і прагну[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Ты давай готовся пилить пружины, а то плакать если честно хочется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Ты давай готовся пилить пружины, а то плакать если честно хочется. Та в курсі. Тіко давай дозбираю, вчіплю захист і проїдуся. Там буде видно. В мене таке враження, що поки машина не їздила, то вони піднялись на сантиметр... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 (змінено) Та в курсі. Тіко давай дозбираю, вчіплю захист і проїдуся. Там буде видно. В мене таке враження, що поки машина не їздила, то вони піднялись на сантиметр... 8 ) Гаражная пневма Мисля пришла. А ты для начала не хочешь снять двАйной стаб? Змінено 6 січня 2016 користувачем denis13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 8 ) Гаражная пневма В смислі? Ти про самокліренс?)) Та машинка просто скучила, от і просить[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Сымай двойной стаб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Сымай двойной стаб. І шо буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 І шо буде? снятый 2-й стаб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 Машина валка зробиться. Комфорту це може і додасть але і гойдатися буде.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 потому и говорят что пружины резать надо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 Машина валка зробиться. Комфорту це може і додасть але і гойдатися буде.. Че ей гойдатись я Х.З. А то что стаб вообще не должен выполнять функций пружина\амморт не задумывался? Ставь тогда 3й стаб Шо па рельсам будешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 Ретюнінгом пропонуєте зайнятись)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 (змінено) Ретюнінгом пропонуєте зайнятись)) Двойной стаб и распорку я не считаю тюнингом Как и установку ЗДТ с передними стоковыми тормозами Опять же: амморт и пружина должны работать правильно. А вот подбор работы пружина\амморт в жигулях это сложно. Все это компромисс. Змінено 7 січня 2016 користувачем denis13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 Нашо ж тоді виробники роблять грубші стаби? Он Логан універсал має товщий стаб ніж седан. Як і більші колеса. П.с. Здт в мене нема і передні не сток) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 не... одинарные стабы для слабаков всё же... [spoiler="повторение - мать учения=Р"> а по сути - я тоже снял передний двойной... конечно крен немного больше, но уже привык и не критично, но приятней ехать зато... всё равно стабилизаторы не улучшают сцепление с дорогой, только наоборот... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 Ну це фотки якогось професійного тюнера) В принципі он в Руслі на Альмері зовсім стаба нема і їздить якось, правда каже шо сток жигулі по внутрішньому радіусу його обходять)) На Тавронах то взагалі не стаб а дві незалежні типу реактивки, які швидше важелі тримають від переміщення вперед-назад, ніж стабілізують. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 Ну це фотки якогось професійного тюнера) Это мой гуру в проводке трубопроводов в жигуле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 Это мой гуру в проводке трубопроводов в жигуле Так, так. Пам'ятаю ті жаркі дєбати)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 (змінено) В принципі он в Руслі на Альмері зовсім стаба нема і їздить якось, правда каже шо сток жигулі по внутрішньому радіусу його обходять)) На Тавронах то взагалі не стаб а дві незалежні типу реактивки, які швидше важелі тримають від переміщення вперед-назад, ніж стабілізують. Я честно не виноват в том что ходовка в Жигуле мягкая комфортная и точно не для прохождения быстрых поворотов. Да и для поворотов вообще. Жаль чсто Эйбахи и другие толковые производители подвесок делают киты только для ПП ВАЗа. Очень жаль. Глянь борт где реально человек в ралли гоняет и на своем кошельке сделал "стабильную" ходовку. Для меня этот борт один из самых толковых. https://www.drive2.ru/r/lada/4062246863888371296/" rel="external">Посилання И там двойных стабов в помине не было как и реактивок и прочего трубопровода. И походу клиренс то у него меньше чем у некоторых Змінено 7 січня 2016 користувачем denis13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 denis13, Стабильная ходовка - в каком плане? Как по мне с завода тоже стабильная ходовка, все работает, ничего не отваливается. По крайней мере первое время. Я Андрюхе скидывал фотки кольцевой 2101 "Франкенштейн", там совершенно переработанная двухрычажка. И сравнивать их несуразно. Как минимум только потому, что аморты на той, "Стабильной" подвеске, в ценовой категории от 800 зеленых стартуют. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 Дмитрий Самоделкин, В том борте есть записи про подход к постройке жигуля. Ведь мы все здесь строим жигули. Там много чего можно подчеркнуть в подходе. Это не борт что бы копировать, а почитать и сделать свой вывод основываясь на опыт человека с практикой не в один год ипания с жигулями в очень тяжелых условиях эксплуатации. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах