Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Покатався після підпилювання верхніх важелів і...пружини проскочили ще далі і назад не вилазять. Більше пиляти важелі стрьомно. Думаю пильнути пружини(хоч дууже не хочеться). Але і так їздити, м'яко кажучи, не альо. Але що буде, коли і так арки рве?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Сфотографируй ходовку без колеса но под весом машины. Бо шо у тебя там происходит??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Як ті пузотьорки катаються, в яких зазор між крилом і колесом 1 см, питання...... В мене 9см і просідає, хоч і жорсткі пружини. Сфотографируй ходовку без колеса но под весом машины. Бо шо у тебя там происходит??? Тобто я піддомкрачу під нижній важіль і зніму колесо. Так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Andriy1352, Снимаешь колесо. Под нижнюю шаровую деревяшку и полностью опустить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Andriy1352, Снимаешь колесо. Под нижнюю шаровую деревяшку и полностью опустить. Зара зроблю. Хвілінку піжди) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Andriy1352, Что бы арки не терло - есть выход [spoiler=")))">[url=http://piccy.info/view3/9373353/cc3a0041416cac7bea6518e1d5c3bea0/]" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Andriy1352, Вечер уже на дворе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Andriy1352, Что бы арки не терло - есть выход [spoiler=")))">[url=http://piccy.info/view3/9373353/cc3a0041416cac7bea6518e1d5c3bea0/]" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання В мене майже так) Andriy1352, Вечер уже на дворе. Ну вечір. І шо? В мене є електрика в гаражі[emoji4] Зняв колесо. Вибачайте за багнюку-не знав. Машину помив після останнього ралі а цього не забачив. Ось сфоткав. Може ще з якогось ракурсу зняти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Это не под нагрузкой. Это еще и проставки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Это не под нагрузкой. Піддомкратив під важіль Правда не під шарову а під кронштейн аморта домкрат підставив бо ширина дисків не дозволяла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Andriy1352, Нее ты под нижнюю шаровую не высокий брусок деревянный подставь и полностью опусти домкрат. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Andriy1352, Нее ты под нижнюю шаровую не высокий брусок деревянный подставь и полностью опусти домкрат. Зара. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Andriy1352, В идеале что бы брусок высотой был как диск. И это что бы не съехала машина. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Andriy1352, В идеале что бы брусок высотой был как диск. И это что бы не съехала машина. Зробив так. Зара пружина далеко від важеля. Видно ржавий слід, де вона треться. Але в реалі з колесом не так Зара. Ось що є насправді. Це фото іншлї сторони Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Andriy1352, А вот такой вид можешь? Ну ты и моторный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Andriy1352, Ну типо. Теперь чьо беспокоит тебя? И кто чьо думает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Andriy1352, Ну типо. Теперь чьо беспокоит тебя? И кто чьо думает? Так пружина залізла на верхній важіль і не злазить, зараза. Кліренс і керованість мені подобаються. Але ж товче. От просто нн хочу, щоб пружина з важелем зустрічалась. Єдиний вихід, як я думаю, це виконати численні побажання і пильнути пружини. Ну і вже арки переробити, щоб з колєсами не стикалися. На літніх 185-х ет38 цих проблєм не було, але ці 195-ті ет15 мені подобаються більше. Ситуація ..... І на літніх виворіт керма меньший вийде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 По диску тебе надо на мой взгляд убрать проставки. Потому что ЕТ15 + проставка 20мм получаешь ЕТ-5. Это не хорошо как по аркам, так и по тому же подшипнику. И еще чему то тоже не хорошо. По пружине, как вариант из за того что ты спиленным участком поставил в низ она выгибается и цепляет за рычаг. И вообще спиленным в верх ставить надо. Сказал мне это человек которому я верю в этих вопросах. Расстояние витка до рычага вродь как хватает. Либо проставку под шаровую, что бы увести чуток в верх верхний рычаг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 По диску. Без проставок Рcd не підійде. Тут вже тре варіант з пересверловкою ступиці, як ти писав. По пружинам. Вони не пиляні!!! І вони тіки на піддомкраченому бруску не чіпляють, а як з колесом, то пружина перескакує догори, зачіпляється з важіль і вже не злазить, як би я не гойдав машину. На подвійному стабі пружини так не заскакували. Але і дубово було. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Andriy1352, А не пилял еще У тебя там и стакан верхний +5мм и еще +проставка под пружину + пружина чуток не то пальто. Достань любые пружины которые есть. Замени и порівняй. Со стабом 2м у тебя было +2см. По дискам ЕТ15 +195ширина +проставка=геморой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Пружин нема. Стокові продав. І щодо ет . Пацани і з нульовим і мінусовим катаються... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Вот хожу и смотрю на ходовку Прадо Больше задумываюсь над тем по какой причине верхний рычаг под таким углом точки крепления сайленты установлены? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Якось же на таких їздять Яке тут ет, -200?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Если ширина рези примерно такая то там ЕТ может и 0 быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах