Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2016 Andriy1352, 7 год езды, две машины на таком - не лопнул Є фото як стоїть на важелі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 26 січня 2016 Andriy1352, затро будет =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2016 Andriy1352, затро будет =) Добро. Піжду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 26 січня 2016 Добро. Піжду) Піжди піжди =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2016 Отже підрізав важелі Сьоні виїхав, повертаю-ще тре. Ще трохи підрізав але дуже близько. Думаю по одній проставці додати. Поїхали в садок. Сьогодні щеплення краще, хоч і відлига і сніжна каша. Видно лід під снігом рихлий став. Набрали в садку дров. Завантажена поїхала краще. От тіки на ямках задні колеса трохи труть об задню частину арок крил. Думав буде гірше. Я і про всяк випадок ланцюги і "позашляхову" гуму взяв, але все добре. крутитися не було де-поле перед зимою продіскували( Екстремальний спуск) Чути скрегіт колодок. Видно цей вакуум крепше тисне і заново їх притирає. Як думаєте, варто занижати, зважаючи на те, де я катаюсь?)) Забув дописати. Ще колесо спустило як приїхали. Пускає з внутрішнього боку. Може заусєнка після пиляння важеля лишилась і пробила.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 січня 2016 Як думаєте, варто занижати куди? і так вже майже шо пузотерка звичайна... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 січня 2016 А машина вообще розвальщика видела на новых рычагах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2016 А машина вообще розвальщика видела на новых рычагах? Сам як думаєш?) Звичайно ще не бачила[emoji4] куди? і так вже майже шо пузотерка звичайна... Та да...майже))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 27 січня 2016 (змінено) Andriy1352, ня, как оьещал =))) видео: Посилання з.ы. одел лето, надеюсь поможет =)))) Змінено 27 січня 2016 користувачем Edifier 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2016 Edifier, чіткість не дуже, але суть панятна) обмежувачами на важелях здивував це обрізаний кінець знизу?* а з вконтактним відео ти пошуткував канєшно) .ы. одел лето, надеюсь поможет =)))) як биж... сьоні на сонці було +10, журчат ручьї....на завтра вже мало шо лишиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 27 січня 2016 Andriy1352, какой ограничитель? =) а чего пошутил? не видно его ? =( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2016 какой ограничитель? =) руля не видно его ? мені, як не члєну вкантакта, не видно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 27 січня 2016 Andriy1352, это тот кронштейн, что со стороны водителяна рычаге ?! щас пойду отпилю.... а куда тебе залить лучше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2016 водителяна рычаге і пасажира теж) а куда тебе залить лучше? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 27 січня 2016 Відео YouTube Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2016 Edifier, О, дякую! інша справа. скіки ти спиляв? по відео вона ще доволі довга. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 27 січня 2016 3-и витка по кругу,,машинка ж на домкрате, рычаг вывешен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2016 3-и витка по кругу,,машинка ж на домкрате, рычаг вывешен Ого! Не дивно тоді "бомж заніженіє") І який же в тебе кліренс після цього? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 27 січня 2016 Andriy1352, завта сфоткаю =))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 січня 2016 Andriy1352, завта сфоткаю =))) Ну добре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Був на авторинку. Щось останнім часом він мене кумарить так само як і похід з жінкою на речовий. Їй нічого там не подобається, а тут або нема або вони не знають про існування навіть сток запчастин і доводять що їх не існує.... Корочє, зворотній клапан не купив, поки буде так. Ще возив колесо. Виявилось по ободу спускало. Отак стояла машина і нічого, а тіки виїхав, почало спускатм, причому повністю за ніч. Доречі обід зі сторони верхнього важеля терся. Може це якось пов'язано... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Andriy1352, ) ці базарники постійно таке кажуть що нема думають що вони все знають а ми їм дурниці городим я так шукав скло підфарників праве мав а ліве ні каже що не було такого ніколи а я тоді дістаю і показую праве що другий раз не говорили багато Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Andriy1352, ) ці базарники постійно таке кажуть що нема я так шукав скло підфарників праве мав а ліве ні каже що не було такого ніколи а я тоді дістаю і показую праве що другий раз не говорили багато Та отож. Якшо вони не знають то значить не існує)) От, йошкін кот!-шину не тим боком одягнули... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 (змінено) Воно тобі треба занижувати? Занижати тільки тому, що комусь не подобаєтся високий жигуль? Ломаеш стереотипи?) По таким дорогам їздити низька машина не треба. Я би на твоему місці нічого не чіпав. Висока - да й хрен з нею, ніде пузом не сядеш. Якщо хочет по асфальту гоняти - тоді вже інша справа, а коли по грунтовці - то краще хай більше буде, ніж меньше. Он вчора їхав з другом по провулку, і на виїзді на трассу сіли на пузо, добре сіли. Пів години відкапувались, ще й хлопці зупинились допомогли, в трьох виштовхали єле-єле, так би ще пів дня копали. Їхали на Хюндай Акцент. А до того ж там же їхали на форд єскорт і навіть ніде не зачепились, хоча єскорт машина не висока, цє ще при тому, що в нього -1 виток спереді. Машина сама по одному витку скинула. Спочатку зліва, потім справа))) Но в нього 14\185\70 Змінено 29 січня 2016 користувачем Дмитрий Самоделкин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Та кажуть шо то не по файношую. Я он як важелі підрізав то вже не товче і без стаба другого почала підвіска працювати і просіла на 2см. Тай сісти повинна з часом. Тай рейка нижче балки.. Правда на цих пружинах колєса доміком, але з моїми пробігами гуми на довго вистачить. Мій жигуль теж раніше по вітку сам скинув)), так я їх і продав тому, хто хотів трохи занизити) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах