Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Щодо проставок. Якщо їх забрати, то виворіт набагато зменьшиться, бо об верхні важелі буде терти. Хіба нові важелі у формі вісімки робити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Вот по этому я и устал от компромиссов которые диктуют два рычага у жигуля. И все разговоры за то что два рычага это круто. Да это круто когда в арке места много, а когда все настолько в притирку как у классики вот и выбирай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Це в Ламборгіні місця багато? Тож пузотьорка) Ладно. Буду пробувать. Поріжу все. Може шось і вийде) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Andriy1352, Для выворота надо примерно как у Прадо стойку липить и изменять форму рычагов. А ну и диски +16" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Які 16?? Тут 15 насилу влазять з нормальним профілем) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Так ото ж. Місця малувато МакФерсон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Это так пробило что аж арку погнуло? Блин, у меня сравнительная пузотерка и так не валит, у Лехи он пузотерка покруче моей, и тоже такого нет...реальные там у вас говна, или летаешь ваще безбашенно...:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 (змінено) смотрю на ходовку Прадо denis13, Разве на архаичный жигулях как-то иначе? Andriy1352, одне питання - як???? Змінено 6 лютого 2016 користувачем Дмитрий Самоделкин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Я не наю... Як на крило навалююсь то не можу до колеса продавити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 а я говорил срезать арки и фендера ставить шо ж хотели с такой колеей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Але чогось дістає, хоч і зазор величезний а я говорил срезать арки и фендера ставить шо ж хотели с такой колеей. Тоді питання на скільки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 прикладываем фендер, и смотрим по виду, удобству и так далее, метим, лишнее отрезаем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Я про те скіки вирізати, щоб не діставало. Ну буду пррбувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 denis13, Разве на архаичный жигулях как-то иначе? В самом деле, они вообще по каталогам ЗП бъются по одному номеру Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Їздили катались. Я перед тим арки ще трохи підрізав. Тре тіки справа в задній частині крила. Нарешті поборов холостий ход. Машина не газує вхолосту мов навіжена) По таким дорогам каталися) А це вже перепони на під'їзді до доми швагро нам влаштував) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 denis13, Andriy1352, А ти ще хотів пружини різати... Я би для таких трасс дві поставив, одна на одну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Подумаю...)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Тогда тебе советую ознакомиться с этим бортом, особенно касательно ходовки. https://www.drive2.ru/r/lada/4062246863888371296/" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 такое шото, дороги и "перешкоди" самые обыкновенные, обычный жигуль тоще себе без пробелм бы там проезжал. таке шось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Высокие Тазы рулят 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Тогда тебе советую ознакомиться с этим бортом, особенно касательно ходовки. Посилання Ти вже знайомив мене з тим бортом[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Andriy1352, Просто я только сейчас окончательно понял что тебе надо ниву, а не 2103 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 (змінено) Andriy1352, Просто я только сейчас окончательно понял что тебе надо ниву, а не 2103 Не завадила б[emoji4] Змінено 7 лютого 2016 користувачем Andriy1352 правопис Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 denis13, А что интересного в этом проекте ты увидел, чему можно было бы подражать? Не, вопрос без подвоха, просто ты так часто упоминаешь про данный автомобиль, что действительно интересно, что ты в нем видишь интересного? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 denis13, годинки 2 назад говорив Андрію що йому терміново нива потрібна ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах