Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

И не думал что и в е36 есть два типоразмера редукторов. Блииин. Надо было себе многорычажку пилить.

Тогда по красоте все выйдет.

Так а шо там. высчитываешь режешь вариш и путем. Легче подрамник пилить НО надо аккуратно что бы не повело.

Вже зварено. Варив короткими швами, в різних міцях, щоб не перекалити. Ну і відповідно третє кріплення редуктора перемістив.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ну давай. Жду.

На редукторі трошки спиляв ребро і вухо(блищить біля карданного флянця), щоб вліз в переварений підрамник.

379f212cb3cb0c183e2c7e5f6e483a1e.jpg

ed887908bba2be8ddfc7e24df84c6a56.jpg

На цьому фото вже вузький редуктор.

Поділитися повідомленням

А шо на подрамнике даже сайленты по фото живые? 

А так на сколько ширину запилил? 

И чего не по середине разрез делал? 

Поділитися повідомленням

А шо на подрамнике даже сайленты по фото живые?

А так на сколько ширину запилил?

И чего не по середине разрез делал?

Надиво живі. Тіки плаваючі сайлєнти верхніх поперечних важелів бажано замінити. А так все живе-я в шоці..19 років.

А не посередині тому, що посередині отвір для антикорозійки. Ну і я ще в розбіжку пиляв для моцності.

Вкоротив на 28мм. При розрахункових 30. Просто запас дав, там всерівно ходи на півосях є.

І ще скажу. Підшипники теж без люфтів, тому і не сверлив ступиці, не хотів зіпсувати підшипники. Просто знаю по Логану, коли знімаєш бу підшипник з цапфи, то він розлітається.

Поділитися повідомленням

Дай Бог тебе ее установить.

Но сразу скажу, что если получиться в арки залезть, то меня будет душЫть ЖАБА :) Бо я взял е30 только изза ее ширины :) Хотя я с начала взял ходовку е30. Потом провидение меня остановило на установку только зад.ходовки и я докупил все остальное :) 

Поділитися повідомленням

Дай Бог тебе ее установить.

Но сразу скажу, что если получиться в арки залезть, то меня будет душЫть ЖАБА :) Бо я взял е30 только изза ее ширины :) Хотя я с начала взял ходовку е30. Потом провидение меня остановило на установку только зад.ходовки и я докупил все остальное :)

Ну я вже постараюсь. Іншого виходу нема))

А жабу пошли. Як захочеш і тобі заінсталим, якщо сподобається мій свап.

А хочеш з е46. Уявляєш, такі малєнькі жигулі...а ходовка є 46[emoji1]

Поділитися повідомленням

Одно меня беспокоит. Это дороги использования твоего авта. ПОд эту ходовочку, амморты с пружинами посадочку и гоу по асфальту в повороты заворачивать на подгазовывании доводя до плавного сноса задней оси, чуток сбросил и опять подгазовываешь. Нямачка. 

Поділитися повідомленням

Одно меня беспокоит. Это дороги использования твоего авта. ПОд эту ходовочку, амморты с пружинами посадочку и гоу по асфальту в повороты заворачивать на подгазовывании доводя до плавного сноса задней оси, чуток сбросил и опять подгазовываешь. Нямачка.

Так і хочу якось на місцевий слалом попасти. Тому і готуюсь.

Аморти газові і пружинки теж з мостом приїзали. По ходу буде видно, як що стане.

А за поля не турбуйся. Ясно що поки без блоки буде не то пальто, алеж не тобі пояснювати, що головне))

Поділитися повідомленням

ну давай ставь конечно) я так понял подвеска е46?  и сколько отлистал за неё?

какие идеи по пружинах? джип наверное будет, высокая?

Поділитися повідомленням

ну давай ставь конечно) я так понял подвеска е46? и сколько отлистал за неё?

какие идеи по пружинах? джип наверное будет, высокая?

Е 36. Хоча з е46 є багато спільного.

Коштує 2200 всборі з редуктором, амортами і пружинами. +купив підходящий по передаточному редуктор за 1100. Посадочні пружин на важелях майже в акурат навпроти наших стаканів. Поки не знаю які поставлю, чи рідні підпиляні чи бмв, по ходу видно буде.

Ставь шо с ходовкой пришло.

Ти про пружини? Вони в чудовому стані. Правда з ними ходи малі будуть. Алеж для шрусів великі кути шкдливі.

Загалом по місцю буде видно.

Поділитися повідомленням

Для порівняння bmw і ваз.

a57a94ce0c1fcd4a78a2ebbcda1e07f9.jpg

Тагда запили два стаба :multi:

Там один вже є Па Заводу)

Поділитися повідомленням

И шо? Можешь пружину запилить бмв, а амморт жигули. Он меньше в размерах. У меня так.

Можна і бмв аморт. Просто місце верхнього кріплення підібрати.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз