Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2016 Если так разобратся то каждый день какое то святоВ нас, на Заході, це велике свято. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2016 Если так разобратся то каждый день какое то святоВ нас, на Заході, це велике свято. Да между прочим свято. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2016 Пішло діло потихеньку Задні сайленти балки без проблем до поперечини прихватив. А для передніх треба варити кронштейни.. 1 Blade відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2016 Что то ооочень низко подрамник, я бы пилил кузов и поднимал выше, я понимаю что у тебя высокая машина, но мне кажется что даже не на столько все равно * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2016 Так здається. Кардан буде майже прямий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2016 Надо что бы кардан шел под самым кузовом * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2016 Але є ще можливість на сантиметрів 5 підняти. Тіки кардан тоді під самим кузовом буде. Може труби чіпляти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2016 Поднимай, а то это реально низко... у меня сейчас редуктор на чулке наверное выше чем в этом подрамнике будет, но на чулке он играет, а подрамник жестко на кузове, по этому и говорю что низко выходит * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2016 При такому положенні підрамника флянець редуктора вище ніж класичний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2016 То выше чем у тебя был твой, у тебя ж джип) Просто на подрамнике редуктор должен быть выше, он же не играет вместе с рычагами и полуосями * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2016 То выше чем у тебя был твой, у тебя ж джип) Просто на подрамнике редуктор должен быть выше, он же не играет вместе с рычагами и полуосями * * Зад в мене був на стандартних пружинах.Але спробую, як воно вище буде. Опустити встигну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2016 Ну и главный вопрос - что бы рычаги не уперлись в лонжероны при ходе подвески * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2016 Ну и главный вопрос - что бы рычаги не уперлись в лонжероны при ходе подвески * * Ну да. Але місця вистачає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2016 Кардан ровный? Ровный. Значит ОК. Если получиться заделать регулируемую высоту подрамника ОК. На время установки что бы выше ниже. У меня кардан ровный, посадку машины ты видел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2016 Підняв вище підрамник(зрізав кронштейн відбійника моста)-по виступаючій різьбі видно наскільки. Вище нізя, бо над карданом пару см лишилось. Тепер, поки передні сайлєнти не закріплені, певно накину підвіску для прикидки. 1 Blade відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2016 ну вот, уже лучше=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2016 Прикрутив редуктор і одну сторону підвіски. Дещо прояснилось. Треба забирати солдата, бо аморту заважатиме. В арку колесо нормально стало, трохи назад, що дещо збільшує колісну базу, а розширеною аркою зроблю симетрію. Пружина проситься бехівська. З амортом поки не ясно. Арки треба розширювати, як спереду. З приємного-ніби кардан по довжині підходить. 2 БАККАРА та optimus prime відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2016 Мля а куда выхлоп вести? Ставь на хотя бы пружины. Там больше проясниться. И окончательно не проваривай, ну если чего что бы потолочные швы не резать А капля сварки на отрыв 100кг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2016 @denis13,спробую потім зверху може протиснутися з вихлопом. А так то звісно проварюввти не буду, поки не перевірю все. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2016 Выставил бы колесо по центру арки. Красота спасет МИР Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2016 Ооо! ... Мої вам вітання, та усіх гараздів. А я, щоб не дуже сильно залежати від конструкції жигуля вирішив повністю змінити місце кріплення. Зберу окремо потім в варю замість. Що до моєї творчості, деякі лонжерони перекочують в салон. Лонжерони підуть в напуск. І потім конструктивно міст бехі захищено від усяких глюків на дорозі типу гілляк, камені і таке різне. У БМВ це бак після дна яке таке яке є. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2016 Выставил бы колесо по центру арки. Красота спасет МИР Та прикручу продольний важіль і опущу на пружину тоді і видно буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2016 Ооо! ... Мої вам вітання, та усіх гараздів. А я, щоб не дуже сильно залежати від конструкції жигуля вирішив повністю змінити місце кріплення. Зберу окремо потім в варю замість. Що до моєї творчості, деякі лонжерони перекочують в салон. Лонжерони підуть в напуск. І потім конструктивно міст бехі захищено від усяких глюків на дорозі типу гілляк, камені і таке різне. У БМВ це бак після дна яке таке яке є.Фото давай[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2016 Ооо! ... Мої вам вітання, та усіх гараздів. А я, щоб не дуже сильно залежати від конструкції жигуля вирішив повністю змінити місце кріплення. Зберу окремо потім в варю замість. Що до моєї творчості, деякі лонжерони перекочують в салон. Лонжерони підуть в напуск. І потім конструктивно міст бехі захищено від усяких глюків на дорозі типу гілляк, камені і таке різне. У БМВ це бак після дна яке таке яке є. О ще один намалювався Фото давай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2016 Та я би радий але зробив фільмік ніби не зовсім про то, і відразу зламалася болгарка потім ще пару життєво не обхідних речей. Як простіше то на словах. Болт яким стягується рамка мосту до кузова довгий тому йому потрібно кріпити так щоби він був на двох опорах, ніби так як ро профільної труби посвердленої наскрізь. Тут в принципі видно що не до тонкої бляхи. Я через то просто зберу раму з профілю і адаптую по містумімісту Ооо! ... Мої вам вітання, та усіх гараздів. А я, щоб не дуже сильно залежати від конструкції жигуля вирішив повністю змінити місце кріплення. Зберу окремо потім в варю замість. Що до моєї творчості, деякі лонжерони перекочують в салон. Лонжерони підуть в напуск. І потім конструктивно міст бехі захищено від усяких глюків на дорозі типу гілляк, камені і таке різне. У БМВ це бак після дна яке таке яке є. О ще один намалювався Фото давай. Я можу тільки намалювати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах