Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Где то я уже встречал твой НИК БАККАРА. Вот не вспомню. Вродь как даже борт есть. Часом не на Драйве? 

А так: фото 2010года уже конец 2016 :) 

И так просто: эти болты при навалах на уставших е36 отрывает моментом. Особенно когда боком. 

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Где то я уже встречал твой НИК БАККАРА. Вот не вспомню. Вродь как даже борт есть. Часом не на Драйве? 

А так: фото 2010года уже конец 2016 :)

И так просто: эти болты при навалах на уставших е36 отрывает моментом. Особенно когда боком. 

Найдешь на драйве это не мой! Ник только здесь больше не где, то название моей темы было где то на рос форуме. 2101или 03 кажется.

А на щет отлетают.... Да отлетает, а кто нас заставит ездить на старом одоробле мы же знаем как сделать чтобы не оторвалось. Сейчес в магазинах строительных продаются болты с твердостью 11 и толще ставим переделываем укрепляем, усиливаем.

Поділитися повідомленням

Так открывает кузок кузова, бо уставший. Так что сделать что бы не отрывало нормальная практика. Тем более в курсе. 

Поділитися повідомленням

@БАККАРА,на твоєму фото так вирвало, ніби просто до бляшки болт прис..ли).

Поділитися повідомленням

Вот так у суровых дрыфтеров отрывает  :multi:

9GsuJHJbHwE.jpg

И обрати внимание на уцелевший болт сайлента. Вон в ту "шляпу" болта должна упираться втулка сайлента, для обеспечения работы сайлентблока. 

Поділитися повідомленням

Нє, ну понятно, що корпусом сайлєнта нізя притискатись до кузова. Має бути зазор через шайбу, яка впирається до втулки.

А вирвано конкретно. Треба підсилювати. Не по заводу)

Поділитися повідомленням

@Andriy1352,Вы все не как не бросаете эту безнадежную затею сделать с Жигуля автомобиль?

Та ні. Не в тім задача.

Поділитися повідомленням

Є така для ремонту частина кузова  бмв. Я пропоную зробити на рівному полі таку саму платформу з виверненими розмірами, тільки з профільних труб і вже її монтувати по місцю. Я саме так зібрався собі робити. Потім заміню все і одразу.

bodybuilding2.jpg

Поділитися повідомленням

Два підрамника вийде?)

І скіки воно коштує?

Там звідки фото воно в такій якості коштує 3000 дол в Європі таку єрунду не бачив.

Поділитися повідомленням

Да ты уже ж выставил.

Та я так, для загального розвитку цікавлюсь

Два підрамника вийде?)

І скіки воно коштує?

Там звідки фото воно в такій якості коштує 3000 дол в Європі таку єрунду не бачив.
Це кілька Бех купити мона...

А ще скіки їхні зварювальники коштують....

Цеж М-ку краще вживану взяти.

Поділитися повідомленням

@БАККАРА,не бачив щоб там таке замінювали?

Алеж недаремно деталь таку випускають.

Поділитися повідомленням

@БАККАРА,не бачив щоб там таке замінювали?

Алеж недаремно деталь таку випускають.

Я мав у першу чергу те що вони як ми латки ставлять, або купують донора. Міст-балку поставити просто, вона сама по собі жити може, грубо кажучи, а від е36 на мій погляд довіряти, рівню з бульбашкою не варто,... Ну це мене так глюче))), я інакше такі речі стараюсь не робити. Тільки через кондуктор.

Поділитися повідомленням

@БАККАРА,цеж який кондуктор треба?...

Я для виставляння керуюсь лінійними розмірами.

Типу таке:

5fff767f5f0adcbcd07c04b40c09f0e7.jpg

Поділитися повідомленням

@БАККАРА,цеж який кондуктор треба?...

Я для виставляння керуюсь лінійними розмірами.

Типу таке:

Все так, А як в одну лінію виставити крайні важелі, в місцях кріплення до кузова. Це як у корабля ТАНГАЖ РИСКАННЯ... просто пропоную зробити підрамник  який приварити до кузова. А їого можна зробити за допомогою якогось простого кондуктора. А вже підрамник легше приварити до кузова.

http://howthingsfly.si.edu/flight-dynamics/roll-pitch-and-yaw Ще зауважу що для е36 потрібно шукати для кожного елемента моста своє положення.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз